Änglabudskap på fredag inför helgen <3 9/2-18

8

Kära läsare! Vi går till budskapen nu först direkt 🙂 Nu ser det ut man är på väg upp till “ytan” igen efter utmaningar! Familjesituationer som är viktiga pågår och det kan både gälla ens egen barndom/familj eller sina egna barn/familj. Även vänner ingår i ämnet familj. Viktiga relationer. Känslor. Att tänka och känna efter sanningen och ta itu med viktiga frågor. Vad är för allas högsta bästa just nu? Hur löser man saker till en bra lösning? Frid och harmoni. Idag är det lugnare energier i farten och man kan ta bra beslut lättare. Ja detta pågår in på morgondagen också 🙂 Att ta hand om andra på ett fint sätt och här har man mycket kärlek i luften att dela med sig. Och förståelse som kommit upp i en ny nivå! Nu kan man laga till olika “band” och relationer och situationer.

Man kan nu lättare förlåta och ta till sig andra. Man kan se “mönster” som följer en eller också att man ser något samband med ärftlighet och beteenden etc. Man kan också lägga märke till mönster i vardags saker…Mönster kan också vara inredning eller att man lägger märke till ett moln tex som ser ut som en häst..? Känn efter..änglarna talar med oss via många olika tecken så var nu uppmärksam. Ta dig lite tid att se runt när du ändå måste stå i busskön eller något..

Minnen kan mycket väl dyka upp nu och ska hanteras och bearbetas. Romantik synes vara i luften 😉 Tankar på det..planer..sammankomster etc..”Trådar” som håller på att hitta varann och kopplas på något sätt..

Jag känner hopp och en spirande glädje på kommande..håller på att ladda upp här nu sakta men säkert <3 Detta gäller er alla kära läsare! Något mycket bra är på kommande! Överflöd är dagarnas budskap också! Så nu har ni lyckats manifestera till er något ni önskat och väntat så tålmodigt på <3 Grattis! Var öppen för himlens gåvor som trillar ner på många olika sätt <3

Magi i luften och lyckosamma resultat! Och sluta tänka på hur och när 😉 Himlen och änglarna vet exakt hur dom ska göra så att det passar alla så låt dom “pyssla” på i godan ro. Du har sänt ut din önskan och hållit fast i din plan? Då är det bara att vänta hur och vilken dörr som står öppen/öppnas! Var redo..Släpp bekymmer. Alla bekymmer. Tvinga inget som inte fungerar. Det finns massor med annat!

Under min senaste tid så har jag mer gett “tyglarna” till mina hjälpredor. Man kan inte kontrollera allt och tappar man det lilla man har så är det verkligen dags att ropa på hjälp! Änglarna finns alltid! Väntar på att få en uppgift och så sätter dom igång och banar vägen <3 Vägen kan kännas lång ibland men det kan finnas mååånga människor “i vägen” som ska jobbas och styras till vissa uppgifter så att du får din vilja igenom om det anses gå i linje med kärleksfulla tankar och planer för alla inblandade <3

Ibland blir man hindrad med sina planer. Därför att det inte gick i linje med det högsta goda. Det skulle inte gett något bra resultat. Tvärtom. Det hade kunnat bli ett svidande bakslag..Därför har jag inte fått åka hem ännu. Alla försök till planer på hemmet har sparkat bakut meddesamma! Det har inte varit dags helt enkelt. Som det ser ut nu och som det blev så är jag kvar på patienthotellet till imorgon iaf. Jag fick mig extra tid att vila upp mig efter dagens äventyr. Det var meningen. Ingen ville att en trött och utmattad mamma/partner skickas hem för att riskera ett panikångestanfall det första hon gör när hon landar hem. Nej. Det är inte bra det. Jag fick en chans. Ett val att stanna ännu en natt för samma patientpris och jag får ännu en natt utvärdera min nya medicindos. Jag har alltså nu en dubbeldos av smärtplåster sedan igår för att slippa knapra tabletter vid sidan om som ändå inget hjälper fullt ut. Utvärdera nu att det fungerar. Och att jag får prata med doktorn på gyn imorgon vad denne anser om min hälsa och hemsituation då jag ändå bor 130 km bort från sjukhuset. Är det grönt imorgon så är det grönt <3 Idag har jag varit på DT röntgen men inte fått annat svar än att det inte ser ut att vara någon akutoperation inom dagarna iaf. Att jag kan stå på väntan ännu en vecka kanske..vi får se. Viktigt att få ihop rätt “team” till operationen! Så länge jag är hyffsat smärtfri så orkar jag. Då orkar jag äta och kan sova och samla och hålla ihop krafterna istället för att förlora det sista jag har <3 Detta är första kvällen på länge då jag inte känner att det “brinner” i magen! Härligt och mäktig känsla att nästan inte känna sig sjuk! Lite yr är jag i huvudet av högre dos med plåster men det tar jag som en “man” haha! Hellre det än ont! Nya tacksamheter att skriva upp!

Hoppas ni får en god natt <3

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

    • Haha nu ler jag här! Ja jag kanske är det ändå 😉 Men jag har en hel arme med mig i änglar och andra hjälpisar <3 <3 <3

  1. Stefan Thulin on

    Stämmer bar de där med manifestation….det kom idag o jag satsade en peng o den fördubblade sig till mycket mer….

    Stefan

    • Hej Mona jag trodde jag svarade igår men internet är lite trögt här..Men dina böner gör du precis som du vill 🙂 Behöver inte vara långt. Jag brukar sända ut mina tacksamheter först och sedan ber om mina önskemål i linje med allas högsta bästa så blir det aldrig fel <3

Lämna en tanke