Änglabudskap på söndag <3 11/2-18

10

Kära läsare! Detta kortet har jag väntat länge på!!! Hela föregående veckan egentligen! Nu blir det en fin framåtrörelse i våra situationer 🙂 Hästar betyder också på frihet. Frihet börjar inifrån och nu har vi olika val som vi kan besluta om och agera utefter våra situationer. Känn dig fri att bestämma själv <3 Det kan mycket väl handla om resor eller planerande för resor. Både inre och yttre. Sjuan står också för andlighet och visdom och hälsa. Ärkeängel Metatron är allas besyddare som söker sin andliga väg och till alla barn och unga en underbar guide att fråga hjälp av <3 OCH till dom som vägleder dom yngre och andra sökare <3

I stillhetens tankar finner vi rätt beslut. Håll fast i det och kör på så det ryker! Gäller det karriären nu så ha med alla dina verktyg. Din andliga visdom och den kunskap som du samlat på dig och ditt mod och styrka. Vet att du KAN! Ansvar och mognad ingår i detta meddelande också. Släpp något och gå vidare. Ordna och planera om ditt liv om så bara för några dagar framåt men många gör nu långsiktiga planer som är gynnsamt 🙂

Att släppa kan vara mönster som inte ska ingå mer eller just tankegångar som blivit “gamla”. Förnyelse…förnyelse av jobb/hem/relationer/hälsa etc.

Det lät bra! OCH jag har beslutat nu att äntligen våga åka hem igen för att mellanlanda inför planerad operation 🙂 Nu känner jag mig starkare och tryggare igen efter en vecka på sjukhus och alla nödvändiga undersökningar är gjorda nu och tänker att jag står ut i några dagar till så att läkarna hinner planera ordentligt i lugn och ro det som ska åtgärdas och plockas bort från mig. Det blir adjö till min livmoder! Jag tackar för allt det goda ( mina 2 barn) som jag burit och fött fram. Men nu har den tjänat sitt syfte och blivit “sur” på mig haha! Jag har ju som jag berättat både endometrios och myom i livmodern. Myomet har vuxit snabbt senaste halvåret och nu har den börjat göra en “självdöd” av nån anledning och det gör ondare än ont. Myomnekros heter det. Läkarna beskriver att det är smärtsamt och att jag får all smärtlindring jag behöver i väntans stunder. Nu har jag extra tabletter i fickan utöver 10 mg norspanplåster som sitter på ryggen. Imorgon om jag har lika ont vid samma tid som jag brukar få anfallen ( vid lunch) så får jag smälla på en femma plåster till. Och hjälper i det efter ca 1-2 dygn så planerar dom en annan sorts läkemedel som är lika effektiv men annorlunda…eller att jag lägger in mig igen och dom gör en halvakut op vilket ingen av oss vill göra egentligen. Nä det ska vara ordentligt och slutgiltigt nu denna gång! Inget plågsamt år mer efter misslyckade operationer! Tekniken har gått framåt och läkarna har hunnit hämta ny kunskap på ett år så nu ska det bli bra plus att nu räknar dom in tidsmässigt den tiden dom behöver 🙂 Inget hastande!

Nu väntar jag på att min fästman hämtar hem mig…Jag har förvarnat att jag har liggläge 80 % av dygnet så det kan inte ställas onödiga krav på mig 😉

Jag mår faktiskt bra på nätterna nu. Inga smärtor då. Och inte på morgon/förmiddag. Jag har insomningstabletter som hjälper mig att slappna av och samtidigt fungerar dom som smärtstillande. Skönt att ha det så! Är ju inte önskvärt att vara beroende av starka kemikalier men ibland har man inget val. Efter denna process när allt är över så tar jag till mer och mer av naturens läkande krafter och börjar “avgifta” mig från allt jag varit tvungen att ha nu.

Önskar er en fin och mysig söndag nu <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

  1. Var rädd om dig, vila och OM du måste göra nåt- gör bara roliga saker.
    Önskar dig lycka till❤️ Bamsekram!

  2. Tänk att du klarar vara så stark och ha sådan kraft och vänlighet även när du är så sjuk. Enorm respekt och ödmjukhet känner jag när jag läser det du skriver. Hoppas allt går bra nu, och vad skönt att få ordning på detta en gång för alla.
    /Alfi

    • Tack snälla för dina stärkande ord <3 <3 <3 Ja man får ha extra styrka när man är såhär sjuk och länge 😉 Har ju änglarna med mig <3 <3 <3

Lämna en tanke