Änglabudskap på tisdag <3 13/2-18

2

Kära läsare! En mellanrapport från mig först 🙂 Jag har varit hemma nu i 2 nätter och det känns skönt att vara nära de mina och sova i egen säng! <3 Sover som en stock nu men har också bra mediciner! Dom snålar inte med det nån mer då datumet är ställt till operation den 20/2! Nu ska jag bara hållas smärtfri till dess. I akuta fall/smärtor så får jag åka in raka vägen via akuten till gynavdelningen men jag hoppas slippa det. Har fått nog av sjukhus just nu och ska ju tillbaka på måndag kväll till patienthotellet för förberedelse natten innan. Sen blir jag kvar efter opet 1 eller 2 nätter beroende på hur jag mår och orkar. Min kondition är dålig nu! Igår ville jag tvunget med till affären och handla mat med gubben för att känna efter vad jag kan äta! Men jag åkte i rullstol haha! Och Jani tycket det var komiskt och passade på att putta in mig kaffehyllan 😛 Ja man ska ha humor mitt i eländet 😉 Idag får jag hämta ut extra morfintabletter och plåster för att ha hemma vid behov. Just nu har jag 15 mg på ryggen och knapprar en halv tablett åt gången när skoven av smärta uppstår. Är ju inte konstigt med smärtor när jag har “myomnekros” i livmodern plus endohärdar som sliter och drar i mina bukorgan/mjukdelar..läskig tanke men föser den fantasin åt sidan då dom säger att jag går säker och enligt bilderna är inget på väg att kollapsa och gå sönder..

Nu till dagens änglabudskap på:

Kvinnor ska ta det lugnt på ett sätt. Vänligt men bestämt. Ta emot all hjälp och be om det. Det gynnar alla att samarbeta och känna sig behövda. I dagarna kan det handla om att man umgås med en större grupp av människor också..Något slags rättvisa och hjälp med kosten finns. Änglarna är med och vägleder vad man ska äta och hur man tjänar en extra slant om det behövs. Eller bara enkel välgörenhet är aktuellt. Var inte oroliga för något! Ljuset återvänder efter svårigheter! Fortsätt ha tilltro till himlen och änglar och andra hjälpisar. Kom i flödet och utvecklas. Det händer saker hela tiden…Dölj inte vem du är. Gå ut och visa VEM du är! Inspirera! Nya ideer och möjligheter finns för olika slags glädje! Kvinnor är mest behjälpliga i olika situationer. Ta emot kärleksfulla gärningar och tankar och ge tillbaka i tacksamhetsböner <3

Använd din visdom och ha inte bråttom. Ett steg i taget är jättebra nu! Men gör beslut, Håll fast. Ta ett steg.

Bröder och systrar och dit räknas dina syskon och dina barn och dina vänner och dina föräldrar som är behjälpliga i olika situationer. Är dom på andra sidan så är chansen stor att få tydliga tecken från dom. Mycket kärlek cirkulerar! <3 Ta hand om varann. Och är det någon som beter sig destruktivt nu och struntar i sin hälsa så kan du säga ifrån lugnt och bestämt med kärlek. Det är okej. Väck upp…

Du och alla dina är beskyddade av himlen under alla tider och speciellt nu så behöver ni veta det <3 All stöd finns. Behoven är tillgodosedda. Tro och fortsätt be. Dina hjälpisar visar din rätta väg och banar ut den så du ser och känner mer intuitivt och vet vilka val är bäst <3

 

 

Dagens bön till Mother Mary är att be om beskydd och ta emot kärlek och omsorg. MM älskar alla oavsett vad <3 Släpp onödig kontroll. Himlen har din rygg och du har vad du behöver. Lev i stunden <3 Nu är det DIN tid att få all hjäp och stöd som DU behöver. Därmed kan du vara ett bättre stöd för andra. Någon att luta sig emot <3 Släpp allt som skapar onödig oro och ångest. Du väljer själv. Hur vill du må??? Tänk…Skifta dina tankar och energier till positiva affirmationer. Rädslan ska veck..veck..veck..Nya härliga personer kommer din väg när du är öppen och utstrålar godhet och trygghet och tillit <3

“Änglabudskap och tolkningar” har öppet på halvfart igen. Jag gör högst en stor vägledning om dagen och 2 små. På kvällen efter runt kl 16-17 tar jag inte emot frågor mer. Det får vänta till nästa dag och kö kan uppstå så ni vet. Välkommen <3

Detta gäller veckan ut. Sedan åker jag in på sjukan igen och pausar några dagar framåt berodende på hur jag mår med tanke på nya smärtor efter opet..

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke