Ett litet budskap för fredag 2/3-18

4

Kära läsare! idag gör jag ett kort inlägg och delar med mig av Mother Mary Queen of Angels leken. Den har jag använt mig av varje dag för tröst och hjälp. Hon delar med av sin stora kärlek till alla jordens barn <3

Många märkte att jag skrev fel datum igår 😉 Försökte ändra men den ville sig inte. Sånt händer 😉

Idag kommer Inre Barn upp. Den har kommit ofta till mig på sistone..

Ta hand om ditt inre barn. Alla har den inom sig och just nu ropar den efter uppmärksamhet. Att bli omhändertagen! Ta hand om DIG själv <3 Du ger till andra men glömmer dig själv? Vad behöver DU nu? Vila? Tid för trevligheter? Förneka inte ditt “barn”. Livet är inte bara arbete och plikter. Kritisera inte dig själv. Känn ingen skuld för saker du inte hinner med eller inte vill göra eller orkar göra. Förlåt dig själv. Det som är gjort är gjort och kan inte återgärdas på det sättet att man har det ogjort. Från och med nu gör du endast goda gärningar. Det räcker med att förlåta dig och andra. Att be böner för andra. Sänd välsignelser. Dom går fram! Ena dagen kommer den personen fram till dig och säger något gott eller du gör det för den andra. Cirkeln är då sluten. Om inte så har du gjort ditt bästa och var nöjd med det! Älska dig som du är <3 Himlen älskar dig som du är <3 Se det goda i allt. Fokusera på det som är bra. Lev i stunden. Strunta i att torka damm idag och ställ till med fest istället. Gå på bio. Ta en tupplur 😉 Vad gör dig mer glad och harmonisk idag och ger din själ näring? Du har lov att göra det!

Nu är mina magiska verktyg fått månbada i Fullmånens ljus och vi ska se om dom fick sig en effektiv boost till dagens vägledningar som jag ska ta itu med. Inte stress. Några stycken. Det ger mig glädje att syssla med min passion med ängla-arbete <3 Sen tar jag en tupplur eller två däremellan 😉

Önskar er en fröjdefull fredag!

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook eller skriv epost till : pkautto@hotmail.com. I helgen har jag erbjudande för 50 kr med svar på en viktig fråga utförligt men kort 🙂 Dom större vägledningarna har jag paus ifrån under helgen så jag inte sliter ut mig. Kö kan uppstå så ha lite tålamod. Resten får sina svar på måndag om tiden inte räcker till. Stopp för dessa frågor är på söndag kl 16. Och jag jobbar annars också endast till kl 16 för att få tid för reflektion osv.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Marie den

    Tack o stor kram ❤❤❤

    • magpie den

      <3 <3 <3

  2. I den

    Tack och krya på dig! ?

    • magpie den

      Tack <3 <3 <3

Lämna en tanke