Änglarnas prognos och vägledning till v.12 <3

4

Kära läsare! Nu ska vi se vad änglarna visar inför denna vecka 🙂 Jag tycker mig se först att naturen har betydelse och det gäller både motion,vistelse i naturen och finna även alternativa naturliga lösningar till vissa åkommor. Även dessa träd brukar indikera på familj och släktband. Här ser det bara positivt ut 🙂 Vid sidan om visas att visdom delas under denna vecka och man ska ta det sakta och säkert och tänka efter innan man talar så att du talar i kärleksfulla tankar och ord <3 Man kan också ha vissa “vanesaker” här som man får prioritera om och ändra på. Inget farligt dock! Bara någon justering och någon kan bli som något “nervös eller osäker ” i detta. Det finns fina och gynnsamma planeringar också på gång! Sedan visas att ta hand om att få god sömn för den är viktig för välmående. Oavsett vart du är så se till att vila ordentligt. Här kan också nattliga drömmar ha betydelse och att även hålla fast i sina dagdrömmar och mål. Det går framåt ska ni se!

Änglarna vill att vi ska släppa på bekymmertankar. Vi har många kämpat igenom jobbiga situationer senaste tiden. Vi behöver inte kämpa så mycket när vi ber änglarna om hjälp och ger dom plats att justera situationen till det bättre. Det går lättare med hjälp 😉 En påminnelse om att inte tänka på HUR. Bara vänta på när det kommer och det visas tecken och rätta dagar att göra det och det etc. Vänta på att änglarna öppnar rätta dörrar. Du har bett och du ska få! Stressa inte. Finn ro och harmoni och tillit. Allt ordnar sig. Blockera inte flödet med rädsla,kontroll och oro. Änglarna hjälper oss att släppa det som inte gynnar och vi ska få något bättre <3

Öppna hjärtchakrat! Du blir mer mottaglig för kärlek och godhet när du är öppen och redo att ta emot. Ge till andra av kärlek och omtanke så får du trefaldigt tillbaka från universum och änglarna. Ha ge och ta i balans. Du också förtjänar kärlek så ta emot! Visualisera gärna rosa och grönt till ditt hjärta och andras hjärta. Inred med blommigt och goda dofter och vacker god mat som du kan njuta av och vara tacksam. Var snäll med varann oavsett vad som pågår. Det räcker att du själv håller dig utanför negativitet och sänder ljus över andra som är stressade och kanske “burdusa” till sättet. Alla agerar olika men vi som lever i änglarnas tillit och kärlek har bra verktyg <3 Du vet i ditt hjärta dina svar och hur man ska göra och vart man ska gå..Kärlekskänslor verkar vara starka denna vecka..<3

Ingen anledning till oro är svaret på din viktigaste fråga nu! Du ska se att allt ordnar sig till det bästa och snart ser du positiva resultat i allafall på EN lösning på din rätta väg. Troligtvis fler positiva svar under veckan 😉

Ja det var skönt att höra! Här kämpar jag på med hälsofrågor fortfarande 😛 Smärtor av operationen har gett mig sig där i buken och jag har trappat bort all morfinbehandling sedan några dagar då jag hade ett smärtplåster kvar som verkar en vecka i taget och nu tar jag bara på kvällen ibland en vanlig ipren till ledvärk och en muskelavslappnande. Men jag har varit orolig för min hälsa pga känslor av utmattning och undernäring! Har idag fått tag på en dietist som ska skicka mig ett större paket med näringsdrycker 🙂 Jag har också konstiga febertoppar utan att ha fått förklaring till dom. Imorse var jag och lämnade nya blodprover för att titta djupare på vad som pågår egentligen..Men hoppet finns att bli frisk med tiden och kanske sommaren blir den bästa på länge!

Jag fortsätter och tar dagligen mina blomsterdroppar från www.laponiaherbs.com och vi är väldigt nöjda alla här hemma med dom olika produkterna! Kanske jag funderar på att bli en återförsäljare när jag blivit piggare 😉 Är du nyfiken så gå in på hemsidan…

Igår var jag akut till en kiropraktor också! Jag har ju sen länge tillbaka ryggproblem så igår när jag skulle dra på mig morgonrocken så fick jag en härlig låsning upptill i ryggkotorna! Min fästman försökte på alla de vis att knacka tillbaka det men förgäves. Fick komma in akut och jag är sååå tacksam för det! Hade blivit en outhärdlig natt annars…Jag har bokat en ny tid till på fredag för att inte få tillbaka samma problem snart igen..Kiropraktorn är väldigt väldigt duktig och ser helheten hos personen. Blockeringar i kroppen har mycket med kost och emotionella problem att göra..så sant..Tycker om att läsa i Hermandalsbloggen om hälsa 🙂 Tror så mycket på naturens mirakel och äter idagsläget mer intuitivt och vilka tillskott min kropp just behöver <3

Men i allafall som slutord önskar jag er en härlig vecka! Ni är välkommen till “Änglabudskap och tolkningar” på facebook eller epost pkautto2hotmail.com. Jag gör i lagom takt denna vecka ut endast korta personliga budskap.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke