Änglabudskap och prognos till ny vecka 13 <3 26/3-18

0

Kära läsare! Nu är jag först och främst lugn och tacksam att min fästman äntligen kommit hem från jobbresan <3 Jag har varit ensam hemma ända från torsdag! Men med ett gott socialt nätverk att “larma” till eller bara prata. Sen har ju lilla Bessi varit som sällskap och då har jag även fått mig ut små svängar runt huset så inte musklerna förtvivnar helt haha! Min dotter har också varit mer närvarande trots att hon mycket är på vift som den ungdom hon är 😉  Jag har höga febertoppar ännu och helt lamslagen stundvis och värk och ja ni vet ju som följer mig 😉 Idag känner jag mig mer hoppfull och lugn men vänta när eftermiddan kommer..Nåja nog om det. Imorgon nytt snabbt läkarbesök för att få ny sjukskriving och veta om provsvaren..

Ni vill ju höra vad änglarna vill berätta inför våran nya vecka 🙂 I det stora hela ser det mycket positivt ut! Resor är aktuella på något vis och det börjar vara eller blir en vanesak. Mycket är det pga arbete men för andra också fritidsmässigt. Män har mer påverkan här än kvinnor…Kvinnorna börjar bli mer starka och självständiga. Här kan man vara både ödmjuk och stark samtidigt. Sända kärlek på distans osv. Vårda andra samtidigt som man verkligen vårdar och respekterar sig själv! Relationer med barn cirkulerar nu och som jag ser det så är det positivt och positiva små eller större förändringar. Mer samvaro och mer närhet och förståelse och även glädje. Kan vara nystarter..också mellan vuxna “barn” med sina föräldrar och sina egna barn. Här gäller det också att vara ärlig med varann. Pressa inte något. Var vänlig och tänk efter. Tänk på andra och tänk på hela systemet kollektivt. Vad är för allas högsta goda? Be änglarna om hjälp <3

Har du nattliga drömmar eller svårigheter att somna? Ta reda på varför. Ibland vill hjärnan bearbeta eller man får information från sitt högre jag. Ibland ligger det sjukdom eller stress i bilden. Ta hand om dig <3 Se också till om viktiga överenskommelser. Hur vill man ha det och varför. Ensamhet kan vara också något som känns här men det är inget negativt. Det ligger en lärdom i detta…du ser det om du tänker efter..Var klok och följ ditt hjärta. Du bär på mycket  visdom! Ta fram det! Vad är det du vet och har erfarit och vad har fungerat och skulle kunna fungera som en liten eller större justering? I alla områden i livet…

Våra förändringar oavsett vad dom är leder till något positivt i slutändan. Var inte orolig! Finn din egen styrka för du har det! Lita på att allt blir och är väl oavsett vad <3

Arbetsmässigt är det många som byter jobb eller position inom arbete. Några har börjat eller börjar studera något nytt eller forskar på egen hand om viktig information. Rätt där. Fortsätt! Tänk på vad du alltid har velat veta mer om eller vilket är ditt drömyrke etc.

Givetvis kommer kortet ang hälsa upp också! Detta är också en viktig tid för att ta hand om sig själv och sina energiresurser. Vi har gått igenom utmanande tider och känslor..åhja! Dags att verkligen stanna upp och tänka och reflektera. Vad är värt att sätta energi på? Vad får dig att känna att du mår dåligt eller stressad. Gör något åt det. Allt börjar i tanken och sedan gör vi det till verklighet. Allt detta svåra/värsta  kommer att försvinna med tiden. En ljus framtid väntar säger änglarna!!! Samla ihop dig nu…Sista kortet indikerar till vissa av er att ni redan kommit till ett resultat och avslut ang en hälsofråga eller du är mycket snart där. Sänd tacksamhet till dina änglar och hjälpredor och universum <3 Mer överflöd kommer av tacksamhet <3 Frid och harmoni..det vill vi ha eller hur 😉 Finn..den som söker den finner men ge också dina änglar plats att organisera efter du bett om hjälp. Vill du ha snabbare och bättre resultat? Ja såklart! Ge plats…

Önskar er en riktigt framgångsrik vecka nu! Merkurius är i retrograd..men låt er inte hindras 😉 Bara mer tänka efter och inte hasta! Något bra är på gång och det lossnar mer och mer..ha bara lite mer tålamod och planera vidare och ta dina steg med eftertanke 🙂

Titta gärna in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook. Ibland är jag aktiv och ibland i “vila” men jag läser och svarar och kommenterar så fort jag hinner <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke