Änglabudskap inför Påskhelgen <3 30/3-18

4

Kära läsare! Tack för erat tålamod först och främst <3 Det går trögt här men inte sämre åtminstone 😉 Mycket vila och lagom aktivitet. Man får inte pressa när man är sjuk och utmattad av olika anledningar. Jag älskar att göra änglavägledningar och budskap men änglarna säger till när det är dags för vad så nu är det så att mina kunder får vänta längre än tidigare på sina svar. Jag svarar dock alla så snart jag orkar <3 Taack att ni följer mig och skickar kryakramar <3

Nu kände jag för att be om ett kollektivt budskap inför Påskhelgen 🙂 Först handlar det om kosten. Det har kommit upp tidigare och detta är en påminnelse om att tänka extra igen. Arbetar du inom område näring och nutrition så är du rätt just nu 🙂 Har du ändrat din kost till nyttigare så är du rätt just nu. Lyssna på vad din kropp behöver och be änglarna om hjälp. Nu är det ju “godistider” tack vare påsken så man kan ju titta om man vill äta godis eller mycket godsaker etc..kanske man kan byta godis till nötter istället? Vanlig choklad till mörkchoklad? Baka en smarrig tårta utan tillsatt socker? Ät grönare och drick tillräckligt med vatten. Det höjer energierna och man har lättare att få kontakt och meddelanden från sina hjälpredor och sitt högre jag. Med rätt kost kan man läka vissa åkommor och slippa vissa mediciner..men var försiktig och känn efter och gör kontroller hos din läkare. Själv provar jag att vara återförsäljare nu på Blomsterdroppar och Shamansalva 🙂 Har ett litet lager på 4-5 st av 3 olika droppar och salvan. Sålt på ett par dagar 2 flaskor redan 🙂 Jag tror på dessa och har utvärderat tillsammans med familjen nu i ett halvår så jag vet vad jag pratar om 🙂 Jag har Rosenrot och Fjällkvanne och Virgo (Kvinnodroppar för klimakterie och pms och mens etc.) Och en härlig Shamansalva till onda leder och muskler och bra fotkräm och handkräm och den är avslappnande och effektiv. Jag/vi har lyckats att slippa ta värktabletter i onödan med hjälp av detta 🙂

Tro på dig själv visar änglarna också! Se dig själv lyckas så lyckas du! Fall inte i velighet och oro för det bromsar bara flödet som är på väg till dig. “Jag TROR jag kan!” “Jag ÄR bra på detta!” Njut av att tro på dig själv. Tänk positiv utgång. Låt ingen annan “tala ner” dig. Du vet själv vad du gör och bör göra. Har du börjat “träna” på något så visa det mer i verkligheten nu. Som att du nu vågat börja säga nej. Visa varför och att du står på dig. Visa ditt ja också i glädje!  Står du i en osäker situation så samla krafterna och vet att du verkligen fixar detta med din tilltro och som alltid..be dina änglar om hjälp. Du får mod och styrka och mycket kärlek <3 Allt nytt du gör får dig att växa!

Fridfulla lösningar..vad det än är som pågår så får det sig en bra lösning som passar alla på ett eller annat sätt. Någon kanske inte hoppar av glädje men accepterar situationen för tillfället iaf . Men det blir mer harmoni 🙂 Något viktigt kan falla till din fördel nu! Kanske det är rättvisan av olika konflikter som spelar roll. Pappersarbete eller samarbete..eller något inom familj om inte arbete. Ha förståelse med dom som inte förstått tidigare eller har bromsat dig av olika anledningar. Tillåt friden falla ner och ha respekt och medkänsla till alla och såklart dig själv <3

Då önskar jag er en härlig Påsk <3 Återkommer till nästa veckas budskap om någon dag och ska ta itu med en eller två vägledningar idag eller imorgon. Ska ta och vila lite nu och sedan handla lite inför helgen. Vi har ju mer aktivitet och folk här nu då det är påsklov. Fästmannens två barn är här nu så det går mer mjölk och sånt 😛 Och ena barnet fyller redan 18 år på lördag!! Min egen dotter fyller 18 på nästa tisdag!! Jag har redan haft mardrömmar när dom blir myndiga och ska ut i världen! Men det gäller att ha tillit till allt och dom fina flickorna och jag ber varje dag om beskydd till alla <3 Pushar rädslor och oro åt sidan..jag har ju själv varit ung och klarat mig 😉

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke