Änglabudskap och prognos för v. 14 <3 3/4-18

2

Kära läsare! Hoppas ni hade en fin påsk 🙂 Själv tycker jag att det är skönt att storhelgen är förbi och vardagslunken tar vid och man kan börja fixa viktiga ärenden igen 😉 Idag fyller mitt yngsta barn 18 år!! Helt otroligt hur fort tiden gick och nu hamnar hon ut i vuxenvärlden redan! Själv har hon blandade känslor om det också men själv vill jag minnas att jag såå mycket såg framemot att komma ut i världen som en myndig person med körkort och allt när jag fyllde 18 😀 Jag är stolt över mina barn och hur kloka dom är <3 Klokare än jag var på min tid 😉

Nu ska vi se på veckans änglabudskap och prognos! Eftersom jag inte orkar skriva varje dag så har jag nu tagit en ny vana och tittar på hela veckan och ev återkommer med ett budskap till helgen sen. Det visas att det ännu är mycket på “spel” för att finna något man söker. Rädslor är återkommande tills man rensat dom. Dom kommer i vågor..just när man kommit över ett “hinder” så kommer snart ett nytt och annorlunda som ska tas itu med. Tills man är färdig..Ordagrant blir man stoppad av universum för att förstå något och sen rensa. När man ser “felet”/blockeringen och blir medveten och kan släppa det så kommer man vidare igen och lämnar något man inte ska bära på mer. Det kan göra ont men det är nödvändigt. Allt slår en på på knäna i princip tills man förstått…Vissa har det lättare och andra kan ha riktigt kämpigt nu. Men det blir bättre och det är huvudsaken 🙂 Det fins också ljusglimtar här och där så känn tacksamhet för dom och det kommer mer att tacka för <3 Det är mycket som är kollektivt nu. Man har funnit sina grupper där man tillhör och kan ge varandra stöd och delar med sig av många olika saker/upplevelser. Har du inte funnit din grupp så fortsätt sök. Det är lättare att vara tillsammans i svåra tider och att glädjas med varann likaså. Det visas också positiva sammakomster eller något som har med barn att göra eller så ens eget barnasinne som vaknar upp och man kan ta det lite mer lättsamt nu. Inte förstora upp saker för ofta är det inte så illa som man inbillar sig. Det är lätt att förstora men det är lika lätt att finna tillit igen med lite träning.

Kreativitet visas. Alla kan uttrycka sig på något sätt. Det är naturligt. Dansa,sjung,måla,skriv,skapa något eller fortsätt med det du redan vet att du kan. Det är förlösande och här kan du också dela med dig av dina kunskaper och någon blir glad av det du gör 🙂 Räven finns med i ett av korten och enligt Solöga så berättar även räven om kreativitet. Ett kreativt sinne finner alltid en lösning. Lita på dig själv nu! Rävar klarar sig alltid med sin tillit.

Självdisciplin och viljestyrka. Nu kan det bli ett skutt framåt och kanske hastigt! Du ska göra ett beslut? Gör det för det är en bra tid att aktivera något som du planerat. Det kan hända att du redan gjorde något viktigt nyligen och det gav dig något slags godkännande och respekt och tacksamhet. Fortsätt vara lugn och håll dig på jorden med bägge fötterna. Ställ dig upp eller sitt och ha fötterna på golvet och föreställ dig rötter som växer ner under jorden och tacka moder jord. Håll fast i beslut och det kan du göra vänligt och bestämt samtidigt. Allas högsta goda som ni vet..glöm inte dig själv och ditt välmående <3 Resor kan planeras nu eller utföras ser det ut som. Hur ska man transportera vad kan det också vara. Finn lösningar med hjälp av Ärkeängel Metatron <3 ÄÄ Metatron kan både förhala tiden eller snabba på den vid behov.

Det visas också att något kommer som du väntat på och du ska känna att det var värt sin väntan! Tacksamhet här också <3 Det kan också kännas som att det blev bättre än väntat 🙂 Eller blir nu under veckan..Belöning för ansträngning 🙂 Om och när du känner rädsla eller osäkerhet så be änglarna om hjälp för dom finns alltid för dig och väntar på att få tillåtelse från dig <3 Du förtjänar det bästa!

Önskar er en framgångsrik vecka nu och titta gärna in på Änglabudskap och tolkningar på facebook. Ibland gör jag små läsningar med änglabudskap/vägledning och tillverkar Magiska Änglaoljor som man smörjer på blockljus för att få mer effekt för sina önskningar 🙂 Sen är jag också återförsäljare på Blomsterdroppar för olika ändamål och Shamansalva som hjälper till muskel/ledvärk och nu senaste veckan märkte vi också att den är på något sätt bakteriedödande på små sår och finnar! Jag har inte så många på lager då jag lyckats sälja några flaskor av dropparna och har 2 st Shamansalva kvar men vid behov så hämtar jag mer hem från tillverkaren i Övertorneå och ni kan kika in på www.laponiaherbs.com.

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke