Änglabudskap till helgen <3 7/4-18

4

Kära läsare! Vi tar ett litet budskap inför helgen 🙂 Leken är Enhörningarnas budskap som givetvis samarbetar med änglarna <3 Ni läsare behöver veta att ni har gåvan att läka/heala. Er själva och andra. Nu är det många som behöver kärlek och läkning så detta är helgens aktuella budskap. Ni vet hur ni kan använda dessa gåvor till djur och människor och växter och det kan vara dags att bli ännu bättre. En kurs kanske? Besöka en healer som ger dig mer balans och läkning? Ge av dig själv till andra med högsta ljusets och änglarnas hjälp och kollektiv kärlek <3 Ha tillit och kärleksfulla tankar så går inget fel. Be gärna Ärkeängel Mikael och Ärkeängel Rafael att närvara <3

Tidigare erfarenheter och smärtor av olika slag börjar ge med sig..följ flödet och din intuition där änglarna kommunicerar med er. Sänd kärlek och ljus och tacksamhet <3

 

Jag provar vara återförsäljare av Blomsterdroppar och Shaman Healing Cream och det var perfekt budskap om naturens healande egenskaper! Finns några kvar att köpa. Fjällkvanne och Rosenrot och 1 flaska kvinnodroppar Virgo. Fråga gärna!

ROSENROT:

Rosenrot är en växt som växer i bl.a. svenska fjällen och har använts lång tillbaka i tiden som läkemedel för att bota sjukdomar. Idag används det som kosttillskott för att ge uppiggande effekt, lindra nedstämdhet och öka mental prestationsförmågan.

Det är extra populärt under vinterhalvåret när många känner känner större motgångar och väldigt många känner av de positiva effekterna redan efter 1-2 veckor. Rosenrot har även andra positiva egenskaper som att göra en mindre stresskänslig. Med dessa droppar jag har så infinner effekten redan efter 30 min!

FJÄLLKVANNE:

De eteriska oljorna verkar inflammationshämmande och desinficerande, kramplösande och vattendrivande. Garvsyran och bitterämnet i angelikan verkar stimulerande och stärkande på mag-, lever- och tarmfunktion samt blodomlopp. Angelika verkar även blodrenande och svettdrivande. Tinkturer som tillverkats av växtdelarna används som liniment vid nervsjukdomar och reumatism.

Den schweiziske läkaren och naturfilosofen Paracelsus (1493-1541) ansåg att för att ej bli smittad av olika sjukdomar, kunde man skydda sig med att äta angelikarot och därigenom bygga upp en motståndskraft mot infektioner och smitta, en tro som höll i sig i flera hundra år.

Hjälper vid förkylning som till bihålor och öron och slemlösande. Effekt vid meditationer med mer “jag är” känsla.

VIRGO: till besvär med pms och menstruations smärtor och klimakteriet. Uppigande. NU SLUTSÅLT! Men kan beställas fler vid behov.

SHAMAN HEALING CREAM: hjälper till led/muskelvärk. Ofarlig att smörja på ansiktet och fungerar även som bakteriedödande och svalkande och värmande vid olika behov vad kroppen behöver och hur du reagerar. Bra fotsalva och till vilket ändamål som helst! Innehåller bivax och pepparmynta bla.

Titta in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook. Ibland gör jag änglabudskap och vägledningar och rekommenderar viss hjälp från naturen och tillverkar Magiska Änglaoljor för bättre manifestation 🙂 Epost: pkautto@hotmail.com.

Önskar er en fin helg nu <3

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Maria Nordlander on

    Hej! Jag skulle vilja beställa Fjällkvanne, vad kostar det hur hur går jag tillväga? / Maria

    • Hej! Den kostar 200 kr plus frakt 35 kr. Flaskan är dryg och prisvärd och effektiv 🙂 Skriv din adress och swisha till 0725731857 om du vill ha den så sänder jag så snart jag har klartecken. Har bar 2 kvar nu av dom. Kram Pauliina

  2. Hej skulle vilja köpa shaman healing cream 😊👍🏻Hur mycket skallja swischa dej å hur gör jag😊😊

Lämna en tanke