Änglabudskap inför vecka 15 <3 9/4-18

6

Kära läsare! Det var den helgen och nu startar vi en ny vecka 🙂 Påsklovet är slut och barnen börjar åter skolorna och vardagen tar vid. 18 års kalasen är färdigfestade också hos oss 😉 Stora tjejerna ska ut i världen på riktigt! Vi har riktigt aprilväder i norrbotten..solsken vissa dagar och såå varmt och nästa dag faller det snö igen!

Nu ska vi se på en ny vecka enligt hur änglarna vill visa det <3 Det handlar mycket om hur du “vattnat” ditt liv och det du fortfarande gör. Nu blir det belöningar eller konsekvenser. Planeringar. Vad har du förträngt och bör ta itu med nu? Pengar eller viktiga resultat kan komma nu i veckan. Något bra är på gång men också att se sanningen i sin situation. Dags att ta itu med något. Samarbete och sammankomster och hjälp av andra. Hjälp finns bara man ber om det och lyssnar på andras kloka råd. Man kan vara riktigt trött nu på tankar om beslut man inte gjort. Vad hindrar? Inget händer förrn beslutet är gjort och man tar steget framåt. Några bär på sorger men försöker se glada ut så ingen ser hur man egentligen mår. Är det inte bättre att tala om det och se att man har stöd av andra och får en push framåt och ser olika lösningar. Det finns alltid lösningar. Tillit.

Fasta förhållanden kan ha det riktigt bra nu. Din riktiga partner är din på lång sikt <3 Om det så att säga är att ni är på samma våglängd och har jobbat på det och fortsätter att jobba på det. Du känner i hjärtat när du är rätt. Söker du efter kärlek så kan det dyka upp nåt intressant nu 😉 Män har en en attityd av bestämdhet denna vecka. Att stå på sig. Barn eller barnasinnet ser ut att vara dubbeleggat på något sätt. Ska man eller ska man inte..Det kan vara bra att tänka efter noga innan beslut. Man har iaf denna vecka på sig att bestämma och göra beslut. Positiva resultat ser ut att vara mycket möjligt i olika områden 🙂

Vi har ju lyckans hjul med oss! Lyckliga slumpar och tur på olika sätt! Ärkeängel Mikael är beskyddaren så be om hjälp i din situation. Du får hjälp med beslut och beskydd i din process <3 Du får hjälp att bli av med osäkerhet och rädslor.

Djur har betydelse också nu mer än vanligt. Budskap och kärlek och healing både till att ge och ta emot <3 Nya djur kan komma in eller dina befintliga får en större betydelse. Naturlig kommunicering <3

Hoppas ni får en fin vecka nu <3

Titta gärna in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook. Små personliga budskap är möjliga att få om du inte har bråttom 🙂 Tillverkar Magiska Änglaoljor till att effektivare affirmera kärlek eller framgång i projekt och ekonomi eller varför inte till läkning/healing? Är också återfärsäljare på Blomsterdroppar och Shaman Healing Cream från Laponiaherbs i Övertorneå där allt är plockat för hand i ren natur i Norrbotten. Har inte så många kvar just nu men det kan ordnas vid intresse. Rosenrot har jag dock 5 st kvar av och jag tycker att den är något underskattad just nu..Chakrabalanseringar ligger på vila just nu då jag har egen läkningsprocess ännu efter en hård vinter. Återkommer senare om det när jag är starkare..

 

ROSENROT:

Rosenrot är en växt som växer i bl.a. svenska fjällen och har använts lång tillbaka i tiden som läkemedel för att bota sjukdomar. Idag används det som kosttillskott för att ge uppiggande effekt, lindra nedstämdhet och öka mental prestationsförmågan.

Det är extra populärt under vinterhalvåret när många känner känner större motgångar och väldigt många känner av de positiva effekterna redan efter 1-2 veckor. Rosenrot har även andra positiva egenskaper som att göra en mindre stresskänslig. Med dessa droppar jag har så infinner effekten redan efter 30 min!

FJÄLLKVANNE:

De eteriska oljorna verkar inflammationshämmande och desinficerande, kramplösande och vattendrivande. Garvsyran och bitterämnet i angelikan verkar stimulerande och stärkande på mag-, lever- och tarmfunktion samt blodomlopp. Angelika verkar även blodrenande och svettdrivande. Tinkturer som tillverkats av växtdelarna används som liniment vid nervsjukdomar och reumatism.

Den schweiziske läkaren och naturfilosofen Paracelsus (1493-1541) ansåg att för att ej bli smittad av olika sjukdomar, kunde man skydda sig med att äta angelikarot och därigenom bygga upp en motståndskraft mot infektioner och smitta, en tro som höll i sig i flera hundra år.

Hjälper vid förkylning som till bihålor och öron och slemlösande. Effekt vid meditationer med mer “jag är” känsla.

 

VIRGO: till besvär med pms och menstruations smärtor och klimakteriet. Uppigande. NU SLUTSÅLT! Men kan beställas fler vid behov.

SHAMAN HEALING CREAM: hjälper till led/muskelvärk. Ofarlig att smörja på ansiktet och fungerar även som bakteriedödande och svalkande och värmande vid olika behov vad kroppen behöver och hur du reagerar. Bra fotsalva och till vilket ändamål som helst! Innehåller bivax och pepparmynta bla.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

Lämna en tanke