Änglabudskap för vecka 16 <3

4

Kära läsare! Dessa budskapskort drog jag redan igår förmiddag men hittade faktiskt ingen inspiration att skriva då jag ansåg att det var så negativt med mina OH kort som jag alltid lägger vid sidan om för att se ett större sammanhang. Jag visste inte hur jag skulle skriva budskapen utan att skrämma er 😉 Nu efteråt när jag tittat och reflekterat så är det inte så illa som jag trodde 🙂

Ja jag instämmer att det är lite tuffare tider nu. Det är och har varit med elektronik att göra också. Det vill inte fungera och det är förseningar osv. Jag själv tror att det ibland har med planeterna att göra och hur det påverkar jorden. Det är vad jag tror alltså men kan inte bevisa det 😉 Det är också en tid för mer reflektion och fundera vart man är på väg och vart man står. Man kan också känna vissa “misslyckanden” nu och det kan vara att man känner att man inte är god nog. Man kan ha ställt för stora krav på sig själv. Man tror att andra ställer för stora krav på oss. Man kan känna att man inte där man ville vara från första början. Önskemål är inte uppfyllda kanske ännu eller på det sätt man önskat. Man kan känna sig sjuk på olika sätt och man kan känna att man nästan skäms för att man är sjuk och vill inte vara till besvär.

MEN nu är det bara att härda ut! Allt är tillfälligt och så våra känslor. Känslor och tankar har tendens att komma och gå väldigt snabbt ibland. Ett humör på morgonen och ett annat på kvällen. Vilka känslor göder vi? Nu är det naturligt att många av oss går igenom en process som är nödvändig. Uppvaknande på ett sätt. Dessa uppvaknanden kommer och går med jämna mellanrum. Nu ska man inte heller “öppna munnen” för snabbt för det kan komma ut “grodor”. Tänk efter noga innan du talar och hur du talar. Eftertanke på alla vis. Nu är det inte bråttom med något egentligen och det är ingen aktiv tid heller i den bemärkelsen att man får ett väldigt avgörande resultat nu. Ja det kan hända viktiga saker men kanske inte det viktigaste du tänker..Nu är det en tid att gå igenom sina rädslor än en gång. Vi lär oss mycket när vi bara stannar upp ibland och ser saker från ett annat perspektiv. Försök att tänka så positivt som möjligt nu också. Vilka bra resultat finns av dina val? Och ni som söker nytt jobb bör tänka på vilket jobb man egentligen vill ha. Vad exakt vill du utföra? Att tänka på det gör att det blir ett “energiomlopp” och man börjar dra till sig något man önskat.

Vissa kan känna att dom behöver mer omvårdnad. Om sig själv eller av andra. Man kan också känna att man är missförstod av andra. Men nu är det så “turbulent” i mångas liv att man inte lägger märke till hur andra mår för att man själv kan må lite dåligt. Ha förståelse och medkänsla. Alla kämpar med något. “Se om sitt eget hus” är orden som kommer upp. Ta hand om dig själv och dina känslor. Sedan fortsätt. Framåt. Vi har all visdom inom oss och nu är det dags att ta fram det mer och mer. Lita på dig själv. Det går bra. Det kommer att gå bra. Det må gå sakta och ett steg i taget men varje steg är en vinst! Visst kanske vi tar två steg bakåt och ett framåt ibland men det räknas också att vi försöker och vågar. Tvekan är inte fel. Men stanna inte i tvekan för då rör det inte på sig.

Och för all del så bli inte arga på apparater eller bilar eller annat materiellt! Ta dig tid till annat istället. Vad har du annat som du kan ta dig itu med istället? Läsa den där boken? Träna meditation? Gå ut i skogen? Rensa hemma…återvinna..Donera till välgörenhet? Notera din omgivning och tänk hur just du kan förbättra något som även andra vinner på.

Gör det enkelt. Gör inte livet och situationen mer komplicerad än du ser den. Allt är enklare än du tror. Håll dig till det som är väsentligt. Viktighetsordning och logiskt tänkande och även se det större perspektivet. Om det står still så står det still nu. Imorgon kanske “tåget” går igen 😉 Inget är ett misslyckande egentligen. Livet händer och alla har val.

Jag lider själv av olika “tvångstankar” nu och då. Jag vet att dom inte är väsentliga och jobbar hårt på att få dom att försvinna. Det finns ju ingen mening med att oroa sig för framtiden. Det är nu vi lever. Här. Imorgon vet man inte om man vinner på Keno och har så mycket pengar att man inte vet hur man gör sig av med dom haha! Då kan man nu passa på att se tacksamheten i enkla saker idag. Du har en säng? Den må vara ful och obekväm men du har ändå nåt att ligga på..tacka för det innan du kan få en ny säng brukar änglarna säga 😉

Då önskar jag er en fin vecka <3 Vi har soligt i Norrbotten och överraskande varmt för årstiden! Jag har passat på att träna små promenader och få lite solenergi och haft balkongdörren öppen för att njuta ännu extra och vädra inne samtidigt 🙂

Välkommen också att titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Tack för dina ord det är lätt att glömma att tacka för det man har…mitt enda som gnager just nu är min ekonomi till alla räkningar. men som du skrev lev för dagen

    Stefan

Lämna en tanke