Änglabudskap för v 17 <3 Från 23/4-18

0

Kära läsare! Förra veckan var till viss del lite utmanande..men nu har vi nya energier och chanser där denna veckan kommer med i lättare ton om vi ser det och ser våra chanser till förändring. En rädsla och oro följer in här fortfarande men änglarna vill verkligen ge oss stöd och hopp och mod. Ärkeängel Jofiel finns med för att lätta upp <3 Skönhetens ängel hjälper oss att uppleva vackra tankar och fina känslor. Be om uppmuntran och att ta reda på känslor och bli av med det du inte ska bära på..alltså det som stör dig och hindrar dig. Du är alltid fri att välja!! Du får göra precis som du vill för din egen skull utan att tänka att andra lider av dina val. Du har rätt att välja din egen väg och lycka <3 Den supporten från du från himlen och dina hjälpredor. Ta inte på dig skulden för något som hänt eller någon som gjort något och låt ingen pressa dig eller hindra dig. Du längtar efter frid. Du är inte ett offer så se dig inte som sådan. Dina rädslor är inte ens verkliga just nu. Vi målar själv våra spöken på väggen i förväg! Ta det som det kommer istället. En timme i taget. En dag i taget. Du är beskyddad så låt dig vara beskyddad och be andra vara beskyddade. Kärleksfulla och ljusa tankar går fram till dom andra också. Önska gott <3 Förlåt andra på riktigt. Och sen gå din egen väg.

Tänk också på vad det är du vill fylla i ditt liv och ditt sinne. Många köper tex prylar dom aldrig använder. Det är att fylla på en tomhet. Den tomheten går inte att fylla med prylar. Inte heller med medberoende.Inte med något beroende. Se dina egna känslor istället och fråga varför. Varför behöver du en ny TV när din nuvarande fungerar. Varför behöver du ett förhållande med någon när du inte ens vet vad du söker efter. Tillfällig tröst och fylla ensamhet? Blir nog inte hållbart med fel intensioner. Vad är du söker egentligen inne i dig själv? Vem är du? Vad önskar du egentligen? Kan du vänta istället för att ta impulsiva beslut? Finn vem du är. Den finner du bara i tysthet och ensamtunder och reflektion och att se sanningen. Våga vara själv? Därifrån kan du starta på ny och bättre resa. Vänta innan du säger nåt och gör något. Är det rätt ord du tänker slänga ut innan du tänkt efter?..Är man i ett förhållande nu som i övrigt fungerar bra men ett konstigt missnöje dyker upp så tänk på vilket missnöje det är. Vänta och imorgon ser du att det kanske var en struntsak och du är glad att du är kvar och lät den missunsamma känslan passera. Men återkommer missnöje ofta så titta på dina egna förväntningar och samlivet på ett annat sätt och vad har betydelse och vad inte. Smutsiga “strumpor” på golvet är väl knappt en orsak till separation 😉 Då är det kanske något större som gör dom där strumporna till en ohållbar situation? Red ut med början i din tanke. Logik är ett bra ord denna vecka.

Många små små steg leder till din framgång och önskemål. Man kommer inte från A till Ö på en dag och förmodligen inte på en vecka,en månad,ett år..det beror på dina mål och dina beslut och riktiga känslor och att sätta tankar i verklighet. Brådska är onödigt. Sakta ger bättre och hållbara resultat. Detta är dennas veckas energier i alla fall 🙂

Dra dig upp till ytan från dåliga tankar. “Fiska” upp det du förlorade tidigare. Det du ville men förnekade och/eller tappade bort. Din självkänsla? Ditt egenvärde? Gjorde du andra till lags istället? Lyssnade på andras råd till dig? Vad får du själv då? Tappa inte bort dig själv och dina behov. Du är precis lika värdig som alla andra och alla andra vet inte det om du inte säger och visar vad just du också behöver. Du är också en person som strävar efter något för din egen skull. Javisst är det bra att leva i “grupper” men det bör vara i balans med ge och ta. Du ger men tackar du och tar emot också? Eller vågar du be om hjälp? Vågar du säga nej ibland för din skull när du inte orkar just nu. Att säga nej är inte farligt fast du tror andra kan bli besviken. Men deras besvikenhet beror på deras egna förväntningar och du kanske sagt ja för många ggr och man kan ta andra för givet…

Ta fram din egen visdom nu. Du vet vad som är rätt och fel. Om det nu finns ens sådant..? Men val finns. Ge av kärlek men ge dig själv också kärlek. Det finns ett inre barn i alla som skriker efter omvårdnad och uppmärksamhet. Se mig! Hjälp mig! Jag behöver mer stöd och kärlek jag också <3 Kan vi dela på det och vara jämlika? Gå inte in i väggen pga samhällets eller andra krav och förväntningar. Ta inte tidigare “misstag”/val som nederlag. Se det positiva och vad du lärde dig. Nu är du klokare och kan ta andra och nya beslut och val. Det är inget som skadar andra när du gör något för ditt eget bästa för alla måste ta sitt eget ansvar i livet och vad dom själv byggt upp. Alla är sin egen slav eller chef. Välj..

Mer lekfullt sätt och tankar behövs. Lätthet. Inte så mycket allvar och oro. Saker och ting har tendens att lösa sig <3 Tillit frågas alltid 😉 Ta det lugnt och stressa inte..

GIRAFFEN kom med ett extra budskap idag 🙂 Enligt Solögas så säger den:

“Se allt i ett större perspektiv och du ser med klarhet på omvärlden. Se helheten. Är det nåt du inte förstår? Se det större. Uppifrån. Från sidan. Större sammanhang. Du kommer att förstå mer då..”

Då önskar jag er en fin vecka <3 Välkommen att kika in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Små änglabudskap/vägledningar finns att fråga om men akuta svar är just nu inte möjligt. Svarar dock alla i mån av tid 🙂 Är också återförsäljare av Blomsterdroppar och salva just nu på prov. Lägger in bilder och info med jämna mellanrum. Fråga gärna! Har provat alla själv och är positivt överraskad och många andra med mig 🙂 Läs gärna om Fjällkvanne och Rosenrot. Shamansalvan som jag har 2 st kvar har läkande effekt på tex finnar/acne och små sår och förhårdnader och en bra massagekräm och hjälper till viss led och muskelvärk och huvudvärk etc. Utan kemikalier!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke