Änglabudskap till v. 18 <3 Från 30/4…

2

Kära läsare! Vi välkomnar en ny vecka och en ny månad! Förra veckan och veckan före var som ni kanske märkte lite “knaggliga”. Förseningar och konstiga känslor etc. Men änglarna avrådde från att ta impulsiva beslut och ha tålamod. Denna vecka återkommer tålamod. Tänk efter innan man säger eller beslutar något viktigt. Ibland är tystnad guld och tålamod en riktig dygd. Beslut kan man göra när tanken på målet återkommer och man känner i hela kroppen att nu blir valet rätt. Änglarna vägleder..Eftersom det är fullmåne igen så är det dags att än en gång släppa det förflutna! Man behöver inte säga högt om man inte vill. Man kan skriva på papper och bränna den eller spara i Gudsaken. Då blir du av med det. Önska sedan vad du istället vill dra till dig. Med tacksamhet. Nattliga drömmar kommer med budskap även fast vi inte minns dom.

Tänk på vad du är värd och att du är värdig <3 Vistas inte där du känner obehag. Man kan just nu välja att ta mer ensamstunder och träna intution. Din kropp talar om vart blockeringarna sitter och hindrar dig. Hitta dom och förlös dom i ditt sinne och be änglarna sända energi på dom och du känner dig lättare. Jag har nu burit med mig Lapis Lazuli som gett mig inre ro och tillit och släpper på halschakrats blockering. Börjat göra yoga övningar som heter 5 Tibetarnerna. Passar bra för nybörjare och nu har jag träningsvärk i magen fast jag bara gjort 5 av magövningarna per dag haha! Nu kan vi alla behöva en chakra balansering. Utför själv med hjälp av stenar eller visioner eller sök någon som kan hjälpa dig. Musik har betydelse. Lyssna på det som ger dig behaglig eller glad känsla.

Det är inte farligt att vara ensam ibland. Det bygger upp våran styrka och koppling till det gudomliga. Lyssna mer till dig själv och låt dig inte bli övertalad av andra och göra andra tillags när du egentligen känner vad som är rätt för dig själv just nu. Tidigare misstag förstår du nu och ser något positivt i det eller det att du faktiskt nu äntligen släpper det. Dina sorger försvinner. Koppla till det gudomliga nu och du ser den större bilden och att allt är okej. Med fullmånen och nymånen finns alltid en speciell “nystart”. Ha inte bråttom med något. Reflektion och svaret kommer. Du har också tid att ändra på det du önskade. Nu kan du få en helt ny ide som du ser som en bra möjlighet.

Finn glädje i något! Slappna av och tänk inte på allvarliga tankar för saker och ting löser sig. Var inte rädd för imorgon för då kan du inte leva i nuet och se det fina lilla magiska. Att komma mer överens med andra är också möjligt nu. Förståelse och därmed kanske starkare relationer..? Allt beror på vart vi står i livet..dags att gå eller kämpa för att stanna..? Tänk på allas högsta bästa och självrespekt.

Lite äldre människor ser ut att finnas för stöd nu. Dina föräldrar eller far/morföräldrar. Dom som finns i livet eller dom som “gått över” tidigare. Någon har du speciellt band till. Ta tillvara det bandet. Det kommer med kärlek och stöd. Oavsett hur det varit förut mellan er så är det kärlek som varit och är orsaken. Från andra sidan ser man allt i hela perspektivet och där finns endast ovillkorlig kärlek som sänds ner till oss på jorden <3

Svaret du söker finns i dina egna känslor. Använd mer intuition förmedlas två ggr! Just nu har alla förmågan att starkt känna det tack vare månen. Allt du behöver veta kommer att klarna och komma till dig. Var inte impulsiv nu. Ta reda på mer om andliga ämnen kan vara ett mycket bra tillfälle nu 🙂 Prata om det eller lyssna eller läs. Dina drömmar har magi och förmåga att komma till dig! Men just nu är det bra att behålla dom för dig själv. Så säger Prästinnan. Kanske någon inte förstår dig och dina mål/drömmar just nu i din närhet eller blir avundsjuk..? Tycker annorlunda. Ge inte upp själv! Du kommer att veta vad du vill och få modet att göra det. Ärkeängel Mikael finns och även Haniel, den gudinneliknande ängeln med elegans och feminin andlighet. Hjälper med intuition ja…Vill du ha mer klarhet så be änglarna om hjälp och såklart beskydd i alla former <3 Höj ditt medvetande nu…

Då önskar jag er en trevlig valborg och ny vecka <3

Titta gärna in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook. Och vill du fråga om Blomsterdroppar så är du välkommen också. Helt naturligt från Tornedalen! Rosenrot,Fjällkvanne finns kvar. Och 2 st Shamansalva. Virgodroppar för kvinnor återkommer i Maj månad. Verkar hjälpa mot vallningar och pms och mens…använder själv och hjälper till nattliga svettningar när jag kommer ihåg att ta på kvällen 😉 Dock skapar min sköldkörtel en annan slags svettningar numera och jag känner skillnaden på dom men vet inte varför vissa nätter är jobbiga och andra inte..svaret kommer nog..Innan min hypertyreos eskalerade helt så var Virgodroppar mycket bra hjälp! Och kommer att vara när jag får bukt med detta andra 😉

Jag har tyvärr haft svårt att göra personliga läsningar på sistone. Mitt mående har pendlat mycket och har vissa dagar riktigt jobbiga hyperkänslor pga överaktiv sköldkörtel. Dessa systom uppkom i vintras då jag var så sjuk med stora besvär i underlivet och långvariga smärtor. Gick ju igenom som ni flesta vet en andra operation på kort tid och hysterektomin som enda utvägen i februari. Trodde då att nu blir jag frisk! MEN då tog den andra sjukdomen över som visat på hypertyreos 🙁 Utredning har pågått ett tag med många blodprover och nya symtom. Äntligen på fredag får jag komma till en Endokrinolog som förhoppningsvis ger mig tydliga svar och vad som kan göras. Hoppas det är en tillfällig inflammation som kan korrrigeras med tid och tålamod och snäll behandling. Det jag vill slippa är att detta ska “förvandlas” till hypoteros vilket är väldigt vanligt av aggressiv behandling. Senaste dagarna har jag mått bättre iaf och tagit upp snäll motion igen och haft bättre matlust 🙂 Ändring av kost och tillskott igen har kanske påverkat positivt..

Men jag svarar på alla meddelanden och säger när jag har tid och ork med personliga mindre läsningar. Email är pkautto@hotmail.com om ni hellre vill skriva dit. Jag vill ha nåt trevligt att göra för tid har jag 😉 Bara orken som bråkar men mina änglar och guider visar när det är lämpligt och när jag bör vila istället <3 Tänk bara på hur ni ställer frågor för jag/vi kan inte gå och “rota” i andra personers tankar som inte gett tillåtelse.

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tack fina fina du❤️ Var rädd om dig, vet vad du går igenom med en överaktiv sköldkörtel. Jag har varit där, har inte ännu hittat balans med medicin. Men milda så jobbigt det varit. Massa Styrkekramar o kärlek till dig!

    • Lider med dig! Ja det verkar vara svårt att hitta rätt dos och rätt medicin och att det sen måste tydligen justeras också när man känner i kroppen att man börjar må sämre igen! Jag hoppas att jag “bara” har en inflammation som självläker med tid och koständring etc. På fredag vet jag mer..Styrkekram <3

Lämna en tanke