Änglabudskap för v. 20 <3 Från 14/5-18

6

Kära läsare! Nu har jag haft en längre paus och har hört att jag är saknad <3 Men ibland är det så i livet och den andliga biten bör också vila för att vi behöver leva i vardagen också och ta hand om sin egen hälsa och reda ut saker och ting inne i sig själv. Jag är långt ifrån klar fast jag önskar att jag var det. Men detta är en nödvändig process för att komma till en högre nivå igen 🙂 Alla som jobbar med det mediala/andliga och healing har gått igenom sjukdomar och svårigheter och därför finns vi så många som vill dela med sig till andra. Inte hela tiden såklart för vi behöver egen healingtid men varje gång vi är färdiga med något så kan vi bättre dela med oss igen. Jag mår bättre men kämpar med dålig matlust och ork och ångestattacker pga att energin inte finns där som jag behöver. Att  jag blev slängd i kirigiskt klimakterie gör mig också “förvirrad” och jag söker nog en ny “roll” i livet och kroppen. När jag finner min egen balans planerar jag att börja med chakrabalanseringar igen. Dagar finns då jag bara ligger och oron ta över och har ingen som helst energi till något men sen så har jag dagar då jag orkar göra en kortare promenad både förmiddag och kväll och fixa nödvändiga uppgifter 🙂 Det känns så bra efteråt när man klarat av något! Lagom är dock bäst och jag lär mig att tex röra mig mer sakta för att hålla stressen borta. Lite roligt att kortet med Yoga kommer upp denna vecka då jag själv börjat med det för 2 veckor sen och är överraskad hur snabbt man bygger upp muskelstyrka och smidighet och får iväg negativa tankar under övningarna 🙂

Denna vecka gör vi klokt med att tro på att vi är på den rätta vägen trots allt! Det finns trötthet och oro som cirkulerar och igen fortsättning på att lämna det förflutna. Bakåt är bakåt och red ut dina negativa känslor om dom och titta framåt. Framtiden och nuet är det som ÄR. Fina minnen ska vi minnas såklart och gärna skriva och tänka tacksamheter. Nu är det även nymåne så passa på att tänka och skriva vad ni ÖNSKAR ha och dra till er av livet. Tappa inte hoppet. Det kommer alltid nytt och bättre..Många planerar och utför nu viktiga förändringar. Flytt och nytt jobb nya relationer. Friskt vågat och hälften vunnet!

Nu är det också bra att jobba i grupp eller hjälpa familjemedlemmar. Vänner. Ge och dela med dig men också tänk på att ta hand om egna energier och ge sig själv tid för att “ladda upp”. Stressa inte och gör inga hastiga beslut nu. Tänk och planera innan agerandet så att du inte missar detaljer som är viktiga. Fördröjningar finns i bilden men det kommer att lossna..

Våran största beskyddare Ärkeängel Mikael finns med! Varje dag kallar jag på denna ängel som snabbt ger styrka och mod och beskydd i olika situationer <3 Ni får hjälp att se över erat livssyfte och att organisera och planera och fokusera på viktigaste uppgifter. Det kan vara just du som är ledaren i en situation. Här finns stor önskan om olika tankar om framgång och stabilitet i livet. Att följa lagen och ha kontakt med myndigheter ingår i denna vecka och även respekt för andra och deras behov. Tankar och agerande i ämnet Faderskap. Manliga energier alltså. Organisering och och manifestering och lugn. Var en diplomatisk ledare och tänk positiva tankar så är du mer effektiv och kommer snabbare framåt mot vissa mål nu som är aktuella.

Att förlåta andra och sig själv för olika gärningar är viktigt. Det som varit har ju varit. Kapa av banden slutgiltigt. Då kommer man framåt. Sluta leva i det förflutna. Några upplever besvikelser men livet levererar utefter val. Tankar och val och konsekvenser. Men som  sagt så är din väg rätt nu och du kommer dit du ska. “Piska” inte dig själv. Du gjorde dina val tidigare och det var din erfarenhet. Tänk inte rätt eller fel. Tänk ett nytt kapitel istället.

Yoga eller på andra sätt ta hand om kropp och sinne. Förlösa blockeringar. Gör det som är lämpligt utifrån din egen fysik. Finn lugnet och nuet. Att oroa sig för morgondagen är att sippra ut onödig energi. En ny dag är alltid en nystart och nya möjligheter. Byt tråkighet och det som inte gynnar dig till annat och nytt. Planera åtminstone hur du kan göra istället om du inte är nöjd där du står. I ditt arbete eller hem eller vad det kan nu vara. Sätt igång en ny manifestation med känslor,fantasi och tankar och planering.

Ett tips. Läs gärna om Chaga/Björkaska te och dess hälsoeffekter..Just nu kan jag inte vara utan denna dryck som hjälper min matlust bättre än något annat och håller onödiga “inkräktare” borta 🙂

Jag har också sidan på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Utefter tid och ork så svarar jag på personliga budskap och vägledning <3

Då önskar jag er en framgångsrik vecka <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

Lämna en tanke