Helgens Änglabudskap <3 19 och 20/5-18

0

Kära läsare! Vi tar ett budskap inför helgen 🙂 Det roliga var att när jag blandade korten så tittade jag samtidigt hur fint mina Santa Paulia blommar. I vintras tog jag ett par sticklingar från den äldre blomman som snabbt tog fart och började växa! Nu tänkte jag att är det möjligt att den nya blommar redan efter några månader..Bägge är så fina nu och har en koppling till både farmor och mormor <3 Fick mig en hälsning alltså från dom <3 Tacksam!

Alltså vill änglarna berätta att det finns föräldrar eller äldre som har en kärleksfull och viktig koppling till oss. Ta vara på det och deras visdom och kärlek. Har du någon här i livet som du känner för att kontakta så gör det gärna för nu kan det komma viktiga budskap till er. Någon/några är mycket stolt över er och vill hjälpa till att plocka fram dina dolda talanger och gåvor. Vill du ha den hjälpen så fråga. Fråga i den tysta stunden i stillhet eller skriv ner frågan och känn efter hur svaret kommer till dig. Du får nog mer hjälp och svar än du trodde! Du är beskyddad och älskad <3 Det enda dom vill är att du ska vara lycklig och  och tar hand om dig själv riktigt ordentligt!

Som andra budskap är att du ska veta att du är på din rätta väg till framgång! Men att stanna upp nu och ta verkligt hand om dig själv och inte stressa eller tänka för mycket framåt på hur och när exakt. Allt kommer steg för steg. Var lugn i det bara. Njut av stunden och nuet och se vad som finns. Stegen du tagit och tar och tankar du har leder till något som blir rätt. Inte kanske idag men i sinom tid..”Sug på framtidens karameller..”Och var öppen för att olika alternativ kan dyka upp som passar dig bättre än just så som du tänkt. Ditt/dina steg leder till fler öppna dörrar..

Önskar er en trevlig helg nu <3

Finns intresse för att prova Blomsterdroppar eller Shaman Healing Cream så ta kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost pkautto@hotmail.com.

Rosenrot,Fjällkvanne och kvinnodroppar Virgo finns att köpa och ett par burkar salva som är superbra! Dropparna har olika effekt så som uppiggande eller avslappnande och bättre cirkulation och kvinnodropparna hjälper till att må bättre under pms och mens och klimakteriet etc. Många har provat och är bara nöjda 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke