Änglabudskap till v. 23 <3 Från 3/6-18

0

Det var ett tag sedan kära läsare! När jag ser och lyssnar på andra så märker jag att det varit utmanande tider för dom flesta och är fortfarande. Det är därför jag inte skrivit heller för jag har inte hittat något vettigt att skriva om faktiskt. Plus att jag varit mycket trött och stressad  pga min jobbiga och sjuka vinter och av att planera för framtiden om hur mycket jag kan arbeta och vart jag ska arbeta eller börja studera istället. Bit för bit bygger jag nu på för att ta mig framåt. Kikar in i olika dörrar och förväntar mig att den rätta öppnas snart fullt ut. Jag har haft Rehabmöte ang min situation och märkt att trots dålig ekonomi i kommunen så har jag stödet jag behöver just nu för tillfället. Tacksamt! Började arbetsträna på 25% i fredags. Förväntar mig att det var ett nyttigt beslut trots allt. Man måste börja någonstans och göra beslut för annars kommer man inte framåt.

Enhörningar är ljusvarelser såsom Änglarna och med hjälp av dessa kommer budskap inför kommande dagar. Förändringar. Trots utmaningar så kommer det något positivt ut av det hela. Du eller dom i närheten av dig kan känna rädsla av dessa. Oro om framtiden och viktiga lösningar. Det är också så att dina strävanden kan påverka andra personer och det väntas på en viktig tajming så att något faller på plats. Mycket handlar om förändringar inom arbete/studier och familjesituationer eller byte av hem etc. Oroa er inte i onödan då allt faller perfekt på plats i rätt tid. Det finns något magiskt på kommande men nu är inte dags att veta vad det är och hur det går till. Följ olika tecken som är viktig vägledning. Alla får tecken på olika sätt. Lita på att du förnimmer rätt när det handlar om följa vägen mot dina önskemål. Det som känns positivt är rätt. Rädsla och oro är inte vägledning. Det är egot som har tendens att hindra framåtskridande. Förvänta er också att nya vänner/ny hjälp kan vara inkommande nu/snart. Det kan vara inom familjen mer sammanhållning och förståelse och gemensamma ansträngningar leder till lösningar. Några av er lyckades redan med något viktigt nyligen och det ligger tacksamhet i det <3

Förnyelse. Nu kan man ha kommit fram till ett viktigt vägskäl. Möjligt avslut av något. En process blir färdig. Granskning och utvärdering av situationen. Tillitsfulla val. Ny början. Lyckas med examen eller annat. Lyckade rättsliga situationer. Ärkeängel Jeremiel hjälper dig med utvärdering och klarare beslut om du önskar hjälp <3

Jag önskar er en framgångsrik kommande vecka <3

Är du intresserad av Blomsterdroppar eller effektiv Shaman Healing Cream så har jag några för återförsäljning hemma. Rosenrot och Fjällkvanne och Virgodroppar. Rosenrot och Fjällkvanne går att googla mer info om och Virgodroppar är speciellt tillverkade för kvinnor från tomåren till klimakteriet. Har fått positiv respons som hjälpt till pms/menstruationssmärtor/vallningar etc. Shamansalvan är mycket bra till många olika ändamål och har även hjälpt till att få bukt med acne! Jag använder till muskelvärk och ledvärk och den är lugnande för trötta fötter också. Bara fantasin sätter gränser! Vill du veta mer så är epost pkautto@hotmail.com eller besök sidan Änglabudskap och tolkningar på facebook och skicka meddelande.

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke