Midsommarhelgens Ängla/Enhörningsbudskap <3 22/6-18

4

Kära läsare! Har tittat på helgens prognos från änglar och enhörningar 🙂 Kärlek och tankar på kärlek och relationer är i luften såhär under midsommar 😉 Många plockar sina sju blommor och har under kudden för att drömma om sin framtida partner om man är singel 😉 Det finns ju såklart andra magiska knep också! Många har hittat sina själsfränder redan och vet att man vill vara med varann resten av livet <3 Det kan också finnas förebilder så som sina föräldrar. Man tar lärdom av “äldre” som är en positiv “mall”på något sätt.

Här finns Ärkeängel Rafael som är själsfrändernas beskyddare. Hjälper till med alla slags relationer! Vänner,släkt,arbetsrelaterade relationer och så vidare. Även med att bättra på sin hälsa och göra andliga resor eller andra resor. Kärleksfull och rätt kommunikation är nyckeln. Tillit och dela med av känslor med någon/några. Viktiga livsbeslut finns för många och man överväger olika val och detta har påverkan inför framtiden. Rådet är att tänka noga och tänka om man är eller ATT man är kapabel till att utföra det du tänkt. Drömmar kan manifesteras absolut! Att tänka rätt och känna in är viktigt. Inte tänka på rädslan inför framtiden och valen som är aktuella. Du förtjänar att finna balans och glädje. Att tex sträva efter sitt drömyrke kommer att kännas som att man inte behöver semester från sitt jobb för det är för roligt att utföra det man brinner för 😉 Låt ingen/inget sätta käppar i hjulet för dig. Ta dig dit du önskar så att du kan vara stolt över dig själv även när du blivit äldre och sitter på parkbänken och minns dina framgångar <3

Beslutet är ditt. Du kommer att göra rätta valet när du tänkt och kännt in det. Framtiden är oviss för alla! Men man kan fantisera den som vacker och endast sträva efter det. Utmaningar kan finnas och dom får man ta sig över för att komma dit man önskar. Utmaningar tillåter dig att växa och samla kunskap. Man kan vara rädd för hur man kan försörja sig under tiden man bygger upp sina mål gällande arbete tex. Men änglarna säger alltid att man har sina behov tillgodosedda på ett eller annat sätt när man gör det rätta för sin egen skull och även egentligen andras då det ofta kommer att gynna även andra till slut. Känns det jobbigt så omringa dig med vänner som ger stöd och bekräftar dig och dina tankar.

Något blev eller blir som du önskade! Värt sin väntan. Att ha tålamod och tillit är alltid viktigt. Visst kan man tappa hoppet ibland men stanna inte det hopplösa. Ta tillbaka din styrka och planera vidare. Resultatet kan bli mycket bättre än du trodde! Dina böner är hörda och din väntan belönas. Ha tydligt fokus på din önskan. Om du är förvirrad och osäker och tänker på många saker samtidigt så har änglarna svårt att finna fokus också och vet inte vart dom ska sända ljuset. Vad är prio 1 nu? Därefter när man fått den dörren öppen så tar man nästa steg. Du förtjänar det bästa och ska inte ta “second best”!

Var tacksam för det som funkar och dom välsignelser du fått och det goda du har nu och det kommer mera att vara tacksam för. Det är det återkommande budskapet från änglarna <3

Då önskar jag er en fin midsommarhelg!

Jag finns även på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” och återförsäljer blomsterdroppar och Shamansalva som visat sig vara effektiv och överraskande för värk och olika hudåkommor m.m. När jag har bra dagar så gör jag också personliga änglabudskap 🙂

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Hej fina du. Länge sen jag kommenterade här nu 😍. Men som vanligt väldigt fina och passande budskap. Tack så härligt och många kramar till dig denna midsommarhelge 😇

Lämna en tanke