Helgens budskap från Änglar och Enhörningar <3 29/6-18

2

Kära Läsare! Änglar och Enhörningar har budskap inför resten av veckan 🙂 Åter igen handlar det om viktiga beslut. Olika vägval för att finna något glädjande. Det är klokt att ta reda på mer innan man gör det där beslutet. Dela tankar med andra och ev fråga om råd av äldre och klokare och här kan nog modersenergier påverka mest.

Besluten kan mycket väl vara sunda men kräver en plan som håller. Organisera allt ordentligt. Förberedelsstadiet börjar vara klart och vill manifesteras. Ta ledningen nu och tro på ett positivt och effektivt resultat. Detaljerad plan om hur man kommer dit man planerat. Behövs en plan B kanske här..? Vet att du förtjänar det bästa så tänk på det.

Vill du ha nya vänner eller stärka relationen med nuvarande så är det bra att dela med sig av något. Vad som helst som är aktuellt. Välgörenhet? Bli fadder eller ge av tiden till andra eller saker eller bjuda på mat eller ge mat eller en slant till någon som är i behov. Berätta om dina känslor och lyssna till andras känslor. Glädje kommer av alla slags delande. Och när du ger bort något som tjänat sitt syfte så kommer nytt och glädjande till dig. Det bereder plats för det nya att komma. Du kan också mycket väl känna att något är/blir magiskt. Grupparbete kan leda till en vinst av något slag. Oavsett om ni är två eller flera om det. Att tillåta någon annan att vinna “ett spel” är också gynnsamt delande. Och tillåt att andra ger något till dig så råder det mer balans i givande och tagande. Tacka och känn sann glädje i allt delande 🙂

Detta är en tid av tillit. Ibland får vi inte ett klart ja eller nej i en fråga. Därför att ibland är det inte värt att veta vilket mirakel som kan uppenbaras eller hur den uppenbarar sig! Rakt framför ögonen kan det dyka upp något mycket viktigt som du letat/önskat efter! Lyckosam överraskning kan mycket väl komma 🙂 Lita på att änglarna och andra hjälpredor är med för att ge dig något fantastiskt <3

Hortensia har förföljt mig senaste tiden så jag förmedlar budskapet till er också. Enligt Solöga så säger den:

” Låt din skönhet berika världen. Jag älskar mig själv. Jag låter andra ta del av min skönhet. Världen älskar mig. Jag blommar för att andra ska se mig. Visa upp dig för världen.”

Önskar er en finfin helg <3

Jag har en facebooksida som heter “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen in! Återförsäljer Blomsterdroppar för välmående och effektivare meditation tex. Och Shaman Healing Cream slutar inte heller att överraska så den kan jag varmt rekommendera till muskel/ledvärk och även till lindrigare huvudvärk och läka sår och finnar/acne m.m. Har hjälpt mig med att lindra även nervsmärtor efter min operation 🙂 Allt är rakt från naturen utan tillsatser. Droppar jag har är Fjällkvanne som är slemlösande och lugnande och hjälper till täppt näsa och bra vid meditation och känna närvaro av änglarna m.m. Rosenrot är uppiggande och bra till meditation m.m. Virgodroppar är till kvinnor för att lindra pms och mens och till klimakteriebesvär m.m. Krämen kostar 160 kr och dropparna 200 kr. Plus porto.

När jag har bra dagar så gör jag även personliga änglabudskap och vägledning. En fråga för 50 kr. Två/Tre för 100 kr. Eller tidigare liv? Passande arbete eller livsuppgifter?

Många har varit tydligen oroliga ang min hälsa. Tusen tack för all omtanke <3 <3 <3 Just nu känns det som att jag är på bättringsvägen och fått lära mig att inte ha bråttom med något och göra allt i lugn takt och en sak åt gången. Vill verkligen inte ha fler bakslag och tänker att hälsa är alltid prio 1. Yoga,meditation och mindfullness är aktuellt och boken Nyckeln till hälsa. Kroppen kan självläka från många obalanser när man ger det en chans 🙂 Givetvis är jag öppen för vanlig sjukvård och säger inte nej till viktig medicinering och har börjat gå på KBT igen eftersom jag lyckades “bränna ut” mig igen av olika orsaker.

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Vilken fantastisk liv med tvillingsjäl och barn det är i det här livet som är nu och tidigare liv, fantastiskt! 🦄😇👼🐈🐎 Jag har en innekatt och naturväsen och så . Enhörningar är skygga om man kan se dom.

Lämna en tanke