Veckans Ängla/Enhörningsbudskap <3 5/7-18

0

Kära läsare! Denna vecka ser det ut att handla om modersenergier och att jorda sig. Rotchakrat. Rött. Väcka medvetenhet. Ta befälet över något störande. Ändra olika vanor till det bättre. Säga eller visa sin mening om egna behov och inte bara andras. Kvinnor verkar vara en bra och trygg förebild denna vecka och en ledare och väcka upp ljuset hos en själv och andra. Hemmet kan behöva ett “upplyft”. Feng Shui? Rensande av saker eller energier.

Resor som är inplanerade kan behöva omvärdering/justering. Stressa inte för det blir inte riktigt bra då. Stress över olika planeringar kan finnas och rådet är att ta det så lugnt som möjligt. Vissa saker kräver sin väntan helt enkelt. Det är också så för vissa att det visar vara värt sin väntan då något positivt utfaller nu av tålamodet.

Frigörelse visar att det är dags att gå vidare i någon situation. Också att ta det avgörande steget lugnt och bestämt. Man har väntat på något och det är dags att förverkliga det. Står man i en “tråkig” situation så kan det vara på tiden att lämna det. Därmed kommer nytt. Man måste bara bestämma sig och våga göra något för sin egen skull. Befrielse eller sorg kan kännas. Man har helt enkelt vuxit ifrån något. Kan vara ett arbete eller relation eller hem eller annat. Övergångsperiod. Ha dock inte bråttom som sagt. Vet vad du vill och ta stegen lugnt. Positiva förändringar som är oundvikliga för allas högsta bästa. Finn styrka att bemöta det man är rädd för. Lättnad efteråt..Ärkeängel Azrael finns om du vill be om extra hjälp. Andlig utveckling pågår..

Veckans bästa är Lycklig Överaskning! Belöning! Litet eller stort. Tacka och du får mer av det goda <3 Någon kan ge dig något. Erbjudande. Ett nytt hem kan dyka upp. Ett arbete. Nytt hobby. Kärlek eller uppdatering av befintlig kärlek. Gåvor. Man kommer att känna sig mycket nöjd med något! Fundera inte på vad som kommer utan bara ta emot en överaskning hur den än dyker upp. Universum och hjälpredorna vill se dig lycklig helt enkelt <3 Goda nyheter och någon dröm kan uppfyllas nu 🙂

Änglarna väntar med spänning på ditt avgörande steg och följer med så snart du bestämt dig för något du funderat på <3 Var inte osäker eller rädd. Håll fokus. Agera.

Önskar er en riktigt lyckosam och fin vecka <3

Jag finns även på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Har jag bra dag så kan jag göra personliga änglabudskap/vägledning 🙂 Säljer också blomsterdroppar av 3 olika sorter och en riktigt riktigt bra Shaman Healing Cream! Till massage,sår,acne,ledvärk,muskelvärk,huvudvärk m.m. Provas intuitivt på aktuella krämpor. Salvan är dryg och räcker länge 🙂

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke