Veckans Ängla/Enhörningsbudskap <3 5/7-18

0

Kära läsare! Denna vecka ser det ut att handla om modersenergier och att jorda sig. Rotchakrat. Rött. Väcka medvetenhet. Ta befälet över något störande. Ändra olika vanor till det bättre. Säga eller visa sin mening om egna behov och inte bara andras. Kvinnor verkar vara en bra och trygg förebild denna vecka och en ledare och väcka upp ljuset hos en själv och andra. Hemmet kan behöva ett “upplyft”. Feng Shui? Rensande av saker eller energier.

Resor som är inplanerade kan behöva omvärdering/justering. Stressa inte för det blir inte riktigt bra då. Stress över olika planeringar kan finnas och rådet är att ta det så lugnt som möjligt. Vissa saker kräver sin väntan helt enkelt. Det är också så för vissa att det visar vara värt sin väntan då något positivt utfaller nu av tålamodet.

Frigörelse visar att det är dags att gå vidare i någon situation. Också att ta det avgörande steget lugnt och bestämt. Man har väntat på något och det är dags att förverkliga det. Står man i en “tråkig” situation så kan det vara på tiden att lämna det. Därmed kommer nytt. Man måste bara bestämma sig och våga göra något för sin egen skull. Befrielse eller sorg kan kännas. Man har helt enkelt vuxit ifrån något. Kan vara ett arbete eller relation eller hem eller annat. Övergångsperiod. Ha dock inte bråttom som sagt. Vet vad du vill och ta stegen lugnt. Positiva förändringar som är oundvikliga för allas högsta bästa. Finn styrka att bemöta det man är rädd för. Lättnad efteråt..Ärkeängel Azrael finns om du vill be om extra hjälp. Andlig utveckling pågår..

Veckans bästa är Lycklig Överaskning! Belöning! Litet eller stort. Tacka och du får mer av det goda <3 Någon kan ge dig något. Erbjudande. Ett nytt hem kan dyka upp. Ett arbete. Nytt hobby. Kärlek eller uppdatering av befintlig kärlek. Gåvor. Man kommer att känna sig mycket nöjd med något! Fundera inte på vad som kommer utan bara ta emot en överaskning hur den än dyker upp. Universum och hjälpredorna vill se dig lycklig helt enkelt <3 Goda nyheter och någon dröm kan uppfyllas nu 🙂

Änglarna väntar med spänning på ditt avgörande steg och följer med så snart du bestämt dig för något du funderat på <3 Var inte osäker eller rädd. Håll fokus. Agera.

Önskar er en riktigt lyckosam och fin vecka <3

Jag finns även på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Har jag bra dag så kan jag göra personliga änglabudskap/vägledning 🙂 Säljer också blomsterdroppar av 3 olika sorter och en riktigt riktigt bra Shaman Healing Cream! Till massage,sår,acne,ledvärk,muskelvärk,huvudvärk m.m. Provas intuitivt på aktuella krämpor. Salvan är dryg och räcker länge 🙂

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke