Veckans budskap från Änglar och Enhörningar <3 11/7-18

2

Kära läsare! Då har jag frågat om veckans prognos och budskap från Änglar och Enhörningar. Först kommer pengar upp! Önskan om ekonomisk trygghet och kanske någon rättvisa man väntat på. Möjligheten finns denna vecka om antingen besked eller att pengar “dimper” in eller att man gör ett viktigt inköp 🙂 Förhållning på pengar på ett positivt sätt är viktigt. Brist är ett dåligt ord att använda så försök att vända din önskan utan tanke på brist eller ordet nej och ordet inte. Manliga figurer kan känna sig fastlåsta eller att en man påverkar dig extra denna vecka. Fråga och ta emot goda råd/vägledning för att komma loss från en “tråkig” situation. Kvinnor kan mycket väl vara till hjälp nu så var öppen för att ta emot det som erbjuds och fråga dig fram. Det kommer att lossna något så ha lite mer tålamod.

Lyckligt avslut av något visas också! Grattis! Nu kan du gå vidare till nästa nivå eller projekt. Känsla av helhet och fullbordan och tacksamhet och lättnad är möjliga. Nu har du gått igenom ännu en viktig tillväxt och uppvaknande. Någon kan få en utmärkelse. Ett nytt hem kanske? Eller befintligt hem får sig någon slag upplyft. Nytt arbete? Frihetskänslor och att hoppet återkommer. Ärkeängel Mikael ser allas livssyfte och ger så gärna vägledning när man frågar. Vad är ditt nästa steg? Du får modet och styrkan och tilliten av att be om hjälp <3

När man har mycket på gång och många planer så är det bäst att ta det steg för steg. Ta en sak i taget. Ska du städa hemma? Ta ett rum i taget och tänk inte på fullständig storstädning samma dag. Ska du skriva en bok eller annat så skriv en sida varje dag. Det blir färdigt en vacker dag 😉 Har du inspiration så kan du givetvis skriva mer än ett blad 😉 Försök att se din önskan färdig men var medveten om att när man delar upp målet i mindre bitar så blir resultatet bättre och säkert snabbare klart. Är man “all over the place” så kan det bli stökigt på många sätt. Skriv en lista och bock av när något är fixat. Det kan vara en framtidsplanering där du söker in på olika skolor eller jobb. Skriv ner vart du tänkt söka och så söker du systematiskt och utan att stressa. Håll koll på din kalender. Planera och se också vad som är nödvändigt och vad inte..just idag i alla fall.

Ingen dröm är för stor! Du kan visst också uppfylla det du önskar! Nu är något positivt på gång och växer och växer när du orkar hålla dina tankar positiva. Ha tillit. Dina änglar hjälper dig på många olika sätt så när du bett så vänta dig ett tecken och lita på att det var tecknet du väntat på. Man kan känna att något har tagit nog lång tid men snart ser du förändringen till det bättre 🙂 Det kan vara närmare än du tror..!

Önskar er en härlig sommarvecka <3

Välkommen att titta in på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar”. Nu är jag redo för att göra personliga läsningar och budskap. Av dom mindre sorterna helst 🙂 Du kan fråga också om lämpligt arbete eller livsuppgifter eller tidigare liv utöver allmänna frågor om närmaste framtid kanske? Max två frågor ingår i en liten läsning.

Jag säljer även 3 olika sorters blomsterdroppar och en riktigt bra salva för många olika ändamål. Alla är helt rena direkt från Tornedalens natur! Finns Fjällkvanne,Rosenrot och Virgodroppar. Virgo är till kvinnor i alla åldrar som är väldigt uppskattad av användare. Shamansalvan kan inte nog berömmas heller!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Oj vad det stämmer in energierna vill massor men allt återstå se . Dem vet varför det är som det är. . Önskar mig mest nu är massor regn folk dör på grund av dena värmen..

    • Ja det är sant att det är för varmt för vissa personer och djur 🙁 Vi får önska att alla får den hjälp som behövs <3 Vatten och svalka.

Lämna en tanke