Veckans Ängla/Enhörnings budskap <3 Från 16/7-18

0

Kära läsare! Då har jag tittat på veckans budskap 🙂 Att hålla fast i sin egen tro är viktigt. Var orubblig. Lägg dig inte i vad andra sysslar med utan fokusera på det som är viktigt för dig. Det som du gör och strävar efter kommer att gynna andra också. Så håll dig lugn och gör det du ska.

Det visas också vatten. Vattna sina drömmar och låt det flöda. Också att dricka vätska i denna värmebölja såklart 😉 Hjälpa andra att finna och få vätska. Att sätta ut vattenskålar ute hjälper djuren. Vilda djur som igelkottar m.m. Påminn andra om att göra det. Sprid din kunskap och visdom i alla områden du vet något om.

Obegränsat överflöd väntar på dig! En påminnelse om att när du följer din glädje och livsväg så har du alla behov tillgodsedda. Pengar och material och tid och annat du behöver. Var inte orolig. Dina böner kan ibland besvaras på unika och annorlunda sätt. Följ din inre röst och tänk positiv utgång. Änglarna ger vägledning. Sitt i tysta stunder och du får svar. Visst kan svaren komma i en kö på stormarknaden också! Du hör någon säga högt det som du funderat och väntat på är fullt möjligt 🙂 Tveka inte. Allt går snabbare när du tror på att du går rätt och tänker rätt. Bekräftelser..

Enhörningarna vill att vi tänker lite på motion också. Nu är det inte så att vi ska ut och springa i denna värmeböölja 😉 Men vill du det så passar det nog dig 🙂 Man kan simma,cykla,göra yoga,göra styrkeövningar hemma och annat som du tycker passar dig och din kondition. Att göra något fysiskt släpper på spänningar och dina “måste” tankar håller sig lättare borta under den stunden. Du kan se klarare på situationen efteråt. Sover bättre. Får dig på bättre humör. Hur tråkigt det än kan kännas för vissa av er så kan det hjälpa dig efteråt att jobba bättre och effektivare med det du har för handen.

Vänta lite med ett svar som du väntat på. Det finns andra som är påverkade och behöver lite tid och en viss erfarenhet. När du låter det vara ett tag så kan saker och ting falla på plats helt av sig själv. Ingen oro..Allas behov ska vara tillgodosedda.

Då önskar jag er en fin vecka <3

Jag finns även på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Under bra dagar så kan jag göra personliga budskap och vägledningar till er som behöver 🙂 Funderar du på dina livsuppgifter eller passande arbete eller tidigare liv eller närmaste framtid eller annat så fråga gärna så kan jag försöka hjälpa på bästa sätt <3

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke