Veckans Ängla/Enhörnings budskap <3 Från 16/7-18

0

Kära läsare! Då har jag tittat på veckans budskap 🙂 Att hålla fast i sin egen tro är viktigt. Var orubblig. Lägg dig inte i vad andra sysslar med utan fokusera på det som är viktigt för dig. Det som du gör och strävar efter kommer att gynna andra också. Så håll dig lugn och gör det du ska.

Det visas också vatten. Vattna sina drömmar och låt det flöda. Också att dricka vätska i denna värmebölja såklart 😉 Hjälpa andra att finna och få vätska. Att sätta ut vattenskålar ute hjälper djuren. Vilda djur som igelkottar m.m. Påminn andra om att göra det. Sprid din kunskap och visdom i alla områden du vet något om.

Obegränsat överflöd väntar på dig! En påminnelse om att när du följer din glädje och livsväg så har du alla behov tillgodsedda. Pengar och material och tid och annat du behöver. Var inte orolig. Dina böner kan ibland besvaras på unika och annorlunda sätt. Följ din inre röst och tänk positiv utgång. Änglarna ger vägledning. Sitt i tysta stunder och du får svar. Visst kan svaren komma i en kö på stormarknaden också! Du hör någon säga högt det som du funderat och väntat på är fullt möjligt 🙂 Tveka inte. Allt går snabbare när du tror på att du går rätt och tänker rätt. Bekräftelser..

Enhörningarna vill att vi tänker lite på motion också. Nu är det inte så att vi ska ut och springa i denna värmeböölja 😉 Men vill du det så passar det nog dig 🙂 Man kan simma,cykla,göra yoga,göra styrkeövningar hemma och annat som du tycker passar dig och din kondition. Att göra något fysiskt släpper på spänningar och dina “måste” tankar håller sig lättare borta under den stunden. Du kan se klarare på situationen efteråt. Sover bättre. Får dig på bättre humör. Hur tråkigt det än kan kännas för vissa av er så kan det hjälpa dig efteråt att jobba bättre och effektivare med det du har för handen.

Vänta lite med ett svar som du väntat på. Det finns andra som är påverkade och behöver lite tid och en viss erfarenhet. När du låter det vara ett tag så kan saker och ting falla på plats helt av sig själv. Ingen oro..Allas behov ska vara tillgodosedda.

Då önskar jag er en fin vecka <3

Jag finns även på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Under bra dagar så kan jag göra personliga budskap och vägledningar till er som behöver 🙂 Funderar du på dina livsuppgifter eller passande arbete eller tidigare liv eller närmaste framtid eller annat så fråga gärna så kan jag försöka hjälpa på bästa sätt <3

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke