Helgens Ängla/Enhörningsbudskap <3 20/7-18

2

Kära läsare! Nu tar vi helgens budskap 🙂 Alla bär på någon gåva och talang. Du är smart och intelligent! Du kan ha ett annat sätt att se på saker och lära dig på ett annorlunda sätt än andra runt i kring dig. Ta inte åt dig när du inte är som andra. Att du inte kanske orkar läsa långa kapitel i en bok. Du har ett unikt sätt helt enkelt. Detaljsinne. Du kan bli framgångsrik inom ditt eget område. Fundera på hur din hjärna och ditt sinne fungerar. Ser du i bilder eller via hörsel eller känsel. Många unga är dessutom alldeles för smarta för att vara intresserade av dagens skolplan. Behöver mer utmaning och nya synvinklar. Traditionella “gamla” böcker är inte intressanta helt enkelt. Du har mycket att tillföra i samhället på ett nyanserat och eget sätt och kan hjälpa andra med dina gåvor. Go for it! Gör det du är bra på!

Du kan också dra nytta av att spendera tid med dig själv. Att verkligen lyssna på ditt högre jag och änglar och guider som du hör när det är tyst och lugnt omkring dig. Åter igen en påminnelse att du kan dela med dig av din egen visdom. Mentor till någon annan ? Känner du själv för att kontakta en andlig lärare eller finna en mentor så gör det. Just nu är lärande och speciellt andligt lärande aktuellt.  Kalla gärna på Ärkeängel Raziel för att finna rikedomen i meditationer och egen tid.

Dina utmaningar är nära slutet nu. Eventuella konflikter/situationer finner en lösning och harmoni infinner sig. Någon kan ge efter och liksom hålla med i diskussion eller situation för att undvika mer drama. Man vill ha lugn och ro nu. Rättsliga situationer kan också mycket väl falla till din fördel under dessa dagar. På jobbet eller inom familjen eller annat. Du vinner något men försök också ha medkänsla och förståelse inför dom andra. Dom kanske inte tänkte med klarhet och allas högsta bästa. Låt alla behålla sin värdighet och gå vidare och lämna det som varit.

NÄSSELFJÄRILAR har trängt sig in hela veckan och förföljt många av oss. Fjärilen kommer med ett budskap! Från Solögas bok:

“Skapa en ny grund att utgå ifrån och lycka och harmoni kommer att infinna sig. Skapa och bygg något nytt.”

Fjärilar behöver också vätska i värmen. Sätt gärna ut en skål med vatten eller på en tallrik eller annat till dom. Lämna klöverblommor på gården då dom gillar nektar från den blomman och brännässlor.

Då önskar jag er en trevlig helg <3

Jag finns också på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Eller så kan du skriva epost till pkautto@hotmail.com om du vill beställa en personlig läsning från dina änglar. Välkommen!

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke