Helgens Ängla/Enhörningsbudskap <3 20/7-18

2

Kära läsare! Nu tar vi helgens budskap 🙂 Alla bär på någon gåva och talang. Du är smart och intelligent! Du kan ha ett annat sätt att se på saker och lära dig på ett annorlunda sätt än andra runt i kring dig. Ta inte åt dig när du inte är som andra. Att du inte kanske orkar läsa långa kapitel i en bok. Du har ett unikt sätt helt enkelt. Detaljsinne. Du kan bli framgångsrik inom ditt eget område. Fundera på hur din hjärna och ditt sinne fungerar. Ser du i bilder eller via hörsel eller känsel. Många unga är dessutom alldeles för smarta för att vara intresserade av dagens skolplan. Behöver mer utmaning och nya synvinklar. Traditionella “gamla” böcker är inte intressanta helt enkelt. Du har mycket att tillföra i samhället på ett nyanserat och eget sätt och kan hjälpa andra med dina gåvor. Go for it! Gör det du är bra på!

Du kan också dra nytta av att spendera tid med dig själv. Att verkligen lyssna på ditt högre jag och änglar och guider som du hör när det är tyst och lugnt omkring dig. Åter igen en påminnelse att du kan dela med dig av din egen visdom. Mentor till någon annan ? Känner du själv för att kontakta en andlig lärare eller finna en mentor så gör det. Just nu är lärande och speciellt andligt lärande aktuellt.  Kalla gärna på Ärkeängel Raziel för att finna rikedomen i meditationer och egen tid.

Dina utmaningar är nära slutet nu. Eventuella konflikter/situationer finner en lösning och harmoni infinner sig. Någon kan ge efter och liksom hålla med i diskussion eller situation för att undvika mer drama. Man vill ha lugn och ro nu. Rättsliga situationer kan också mycket väl falla till din fördel under dessa dagar. På jobbet eller inom familjen eller annat. Du vinner något men försök också ha medkänsla och förståelse inför dom andra. Dom kanske inte tänkte med klarhet och allas högsta bästa. Låt alla behålla sin värdighet och gå vidare och lämna det som varit.

NÄSSELFJÄRILAR har trängt sig in hela veckan och förföljt många av oss. Fjärilen kommer med ett budskap! Från Solögas bok:

“Skapa en ny grund att utgå ifrån och lycka och harmoni kommer att infinna sig. Skapa och bygg något nytt.”

Fjärilar behöver också vätska i värmen. Sätt gärna ut en skål med vatten eller på en tallrik eller annat till dom. Lämna klöverblommor på gården då dom gillar nektar från den blomman och brännässlor.

Då önskar jag er en trevlig helg <3

Jag finns också på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Eller så kan du skriva epost till pkautto@hotmail.com om du vill beställa en personlig läsning från dina änglar. Välkommen!

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke