Veckans Änglabudskap <3 Från 24/7-18

0

Kära läsare! Ny vecka och änglarnas budskap och prognos kommer här för denna vecka 🙂 Enligt OH korten tolkar jag att det ser ut att bli lättare när det gäller hem och familjesituation. Det kan ha upplevts som lite “press” av olika slag. Man kan ha också velat att göra mer av “sin egen” grej. Några lyckades skapa den tiden och fått ett språng framåt och det fortsätter under denna vecka. Även tid för viktigt arbete som är lönsamt eller blir lönsamt. Nytt jobb kan hittas eller få ny inspiration i nuvarande och det kan gälla något fritidsintresse också. Låt ingen stoppa dig. Du vet vad du gör så håll på det.

Familjen är i fokus. Du har en viktig roll när det gäller relationer med familjemedlemmar. Dina böner är hörda när du sänder goda tankar till alla och beskydd. Medkänsla finns. Har det varit negativa energier så är det möjligt att reda ut det och många känner sig lättare till sinnet. Frid infinner sig när böner sänds för allas högsta goda och man ser alla som jämlika och ljusa. Sänd och tänk kärlek oavsett vad <3

Nu kan man tryggt dela med sig av sina tankar. En viktig relation finns i tankarna. Vänskapligt eller romatiskt. Kommunikation är nyckeln. Planering av framtid och beslut och val. Sunda tankar men också att känna att dom är genomförbara på längre sikt också. Man söker balans. Det fina med veckan är kärlek i fokus <3 Bröllop,förlovningar eller att flytta ihop..inbjudan eller ställer till med fest själv 🙂 Ärkeängel Rafael är hälsans ängel och beskyddar och för samman själsfränder <3

Jag är så glad att få förmedla att det lovas ÖVERFLÖD! Något som ni önskat skall komma! Är det ett nytt hem,kärlek,jobb eller extra pengar eller annat så finns stor chans att finna lyckliga känslor och tacksamhet. Ta emot av himlens överflöd. Nu är det dags att få skörda av vissa planteringar 🙂 Stort eller smått.

Då önskar jag er ännu en vacker sommarvecka och böner om beskydd för alla som lider av värmen på olika sätt <3

Min sida på facebook är “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen in! Finns att beställa personliga budskap eller skicka på epost pkautto@hotmail.com om du inte har facebook. “Arbetar” vissa dagar när det inte är för hett inomhus 😛 Blomsterdroppar finns att köpa av Fjällkvanne,Rosenrot och även Virgodroppar avsedda för tjejer och mogna kvinnor för välmående. Även magiska oljepaket kan beställas. För att manifestera framgång/ekonomi eller kärlek eller hälsa/stärka andligt uppvaknande. Ja och så har jag 2 burkar av fantastisk Shamansalva! Värt att prova till huden på skorpor och sår som inte blöder och acne och olika bölder och mjukgörande och även till huvudvärk m.m.

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke