Veckans Änglabudskap <3 Från 24/7-18

0

Kära läsare! Ny vecka och änglarnas budskap och prognos kommer här för denna vecka 🙂 Enligt OH korten tolkar jag att det ser ut att bli lättare när det gäller hem och familjesituation. Det kan ha upplevts som lite “press” av olika slag. Man kan ha också velat att göra mer av “sin egen” grej. Några lyckades skapa den tiden och fått ett språng framåt och det fortsätter under denna vecka. Även tid för viktigt arbete som är lönsamt eller blir lönsamt. Nytt jobb kan hittas eller få ny inspiration i nuvarande och det kan gälla något fritidsintresse också. Låt ingen stoppa dig. Du vet vad du gör så håll på det.

Familjen är i fokus. Du har en viktig roll när det gäller relationer med familjemedlemmar. Dina böner är hörda när du sänder goda tankar till alla och beskydd. Medkänsla finns. Har det varit negativa energier så är det möjligt att reda ut det och många känner sig lättare till sinnet. Frid infinner sig när böner sänds för allas högsta goda och man ser alla som jämlika och ljusa. Sänd och tänk kärlek oavsett vad <3

Nu kan man tryggt dela med sig av sina tankar. En viktig relation finns i tankarna. Vänskapligt eller romatiskt. Kommunikation är nyckeln. Planering av framtid och beslut och val. Sunda tankar men också att känna att dom är genomförbara på längre sikt också. Man söker balans. Det fina med veckan är kärlek i fokus <3 Bröllop,förlovningar eller att flytta ihop..inbjudan eller ställer till med fest själv 🙂 Ärkeängel Rafael är hälsans ängel och beskyddar och för samman själsfränder <3

Jag är så glad att få förmedla att det lovas ÖVERFLÖD! Något som ni önskat skall komma! Är det ett nytt hem,kärlek,jobb eller extra pengar eller annat så finns stor chans att finna lyckliga känslor och tacksamhet. Ta emot av himlens överflöd. Nu är det dags att få skörda av vissa planteringar 🙂 Stort eller smått.

Då önskar jag er ännu en vacker sommarvecka och böner om beskydd för alla som lider av värmen på olika sätt <3

Min sida på facebook är “Änglabudskap och tolkningar”. Välkommen in! Finns att beställa personliga budskap eller skicka på epost pkautto@hotmail.com om du inte har facebook. “Arbetar” vissa dagar när det inte är för hett inomhus 😛 Blomsterdroppar finns att köpa av Fjällkvanne,Rosenrot och även Virgodroppar avsedda för tjejer och mogna kvinnor för välmående. Även magiska oljepaket kan beställas. För att manifestera framgång/ekonomi eller kärlek eller hälsa/stärka andligt uppvaknande. Ja och så har jag 2 burkar av fantastisk Shamansalva! Värt att prova till huden på skorpor och sår som inte blöder och acne och olika bölder och mjukgörande och även till huvudvärk m.m.

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke