Veckans Änglabudskap <3 Från 30/7-18

0

Kära läsare! Denna vecka visar änglarna på brev,papper,dokument eller annat i skrift. Skrivarglädje? Kärleksbrev? Avtal m.m. som kan ge positiv utdelning 🙂 Låter bra det! Också påpekas det på att komma loss från smärtsamma/jobbiga situationer. Att dra till sig pengar. Attrahera bättre ekonomi och viktiga inköp. Kan också vara en varning om att se till/se om sina resurser. Har man missat något? Du kan ha rätt till pengar från något du glömt bort att fråga efter..Att välja nya vägar. Titta igen på nytt arbete,nytt sätt att agera,nya vänner eller vad som kan vara aktuellt för just dig. Det har stått still för många av oss men det är inte dags att ge upp. Man behöver inte ha bråttom utan bara ha en plan och se vad som dyker upp. Dela med av kunskap och visdom som just du bär inom dig.

Motion kommer som en påminnelse 😉 Det var inte länge sen detta kom upp! Nu känner jag mig träffad då jag klämde i mig en hel del onyttigheter igår 😛 Och jag har inte motionerat så mycket som planerat heller..men en orsak är ju värmen såklart. Man orkar inte riktigt fast man vill. Men man behöver ju inte pressa hårt utan ta korta promenader när det är svalare kanske tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Bada är ju utmärkt både ute och inne. Lättare yoga m.m. Motion är bra också för att rensa sinnet från negativa tankar. Bra endorfiner så man kan bli mer positiv och titta på hur man kan göra saker i viktighetsordning om man har för många tankar osv.

Att umgås och ta hand om familjemedlemmar. Allt börjar egentligen hemifrån. Från att man föds och växer upp och blir en personlighet och vilka som är ens förebilder. Denna vecka cirkulerar det mer om familjeanlägenter. Kanske en sammankomst. Böner du sänder ut ang familjemedlemmar. Goda tankar belönas. Man kan tycka att det är dags att förlåta någon. Finna harmoni och balans.

Håll dina tankar absolut positiva. Det du bett om är på väg! Ja det kan ha tagit onödigt lång tid att få resultat men håll ut. Det är nära nu..

Det var veckans budskap och jag önskar er en fin sommarvecka <3

Jag har också en facebooksida “Änglabudskap och tolkningar”. Du kan också skriva epost till pkautto@hotmail.com om du vill få personliga budskap/vägledningar från änglar och enhörningar. Eller köpa blomsterdroppar kanske av Fjällkvanne,Rosenrot eller “Kvinnodroppar”. Jag har en burk kvar av Shamansalvan som är helt fantastisk för olika åkommor eller massage.

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke