Veckans Ängla/Enhörningsbudskap <3 Från 6/8-18

5

Kära läsare! Nu har jag tittat på denna veckas budskap. Som ni vet så brukar jag titta på OH korten först. Jag lägger fram flera av dom på bordet för att få en klarare helhet och det första kortet visar på ett krossat glas med ordet Hot. Strax efter tappade jag ett glas på golvet i köket! Hur exakt är inte det!! Det finns ett talesätt i Finland som säger att skärvor kommer med lycka eller god tur. Dock menar vissa att allt utom dricksglas gäller. Men det är ju upp till var och en vad man tror på 😉 Sedan kom en av grannarna på kaffe och berättade att hon tappat en tallrik på golvet som gick sönder!! Intressant…

Sen ser det ut som att man inte bör följa strömmen. Att göra något som man själv vill och brinner för. Om det då är fritidsintresse eller arbete. Håll inte igen på det som är trevligt att göra. Ta din egen tid och se att du är värdefull och nöjd med dig själv. Änglarna rekommenderar att fortsätta träna på sina färdigheter eller att ta nu första steget till det du planerat. För några gäller detta som en hobbyverksamhet och för andra kanske man vill ha utvecklas på jobbet eller nytt jobb. Hobbyt kan också leda till att man vill och kan ha det som en inkomst i framtiden.

Dags att säga adjö till något? Kan vara att man ändrar på sitt sätt att agera och bli mer tydlig med det man förväntar sig och gör. Är du less på ditt jobb så kan du titta på nåt annat. Sök nytt eller vidare på något som du tänkt på. Ta kommandot helt enkelt för det är du som bestämmer över ditt liv och din egen lycka. Många vill ha den där tryggheten som en fast anställning ger. Det är helt okej och en sund tanke såklart. Men man kan ju försöka och föreslå att få en annan position på jobbet som ger variation och man kan finna ny inspiration. Man kan ta tjänsteledigt och prova nytt också. Då har man trygghetskänslan kvar om man väljer att gå tillbaka. Visst vet du att när du lämnar något så får du alltid något nytt om du vill? Välkomna positiva förändringar. Återkommande änglabudskap är att dina förändringar för med sig något positivt. Och det du inte vill ha ger någon annan glädje. Bra karma 🙂 Var inte orolig då änglarna är med dig när du släpper in dom. Håll inte igen! Visa vem du är och vad du är kapabel till. Vänligt men bestämt är också veckans budskap. Och när det gäller relationer så är det bra att tänka efter mer än en gång innan man uttalar sig. Energierna kan möjligen vara lite intensiva och impulsiva. Ta istället och använd din lediga tid till att utföra något på egen hand och självständigt. Du är din egen lyckas smed.

Det verkar också finnas något som behöver “justering” och öppenhet för olika alternativ. Dela gärna dina tankar med någon som du litar på. Du får hjälp att se objektivt på det hela. Änglarna finns alltid och vägleder om du vill hellre välja det eller fråga både dom och dina vänner eller en mentor kanske… Du har din plan. Nytt vill komma till dig. Var ändå öppen för att det du önskat kan bli serverat på ett annat sätt som kan visa sig vara ett bättre alternativ. Du kanske vill studera till lärare men när du söker efter utbildningar så kan du hamna på ett annat och nytt spår som du blir nyfiken på exempelvis eller tänkte du börja spela fiol? Kanske en gitarr tilltalar dig mer när du går in i en musikaffär? Och kom ihåg. Träning ger färdighet. Gör det för nöjes skull och utöka om du känner för det.

Då önskar jag er en fin vecka <3

Önskar du personliga änglabudskap så finns jag på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till pkautto@hotmail.com 🙂 Jag säljer också blomsterdroppar från Tornedalens natur. Fjällkvanne,Rosenrot och specialdroppar till kvinnors välmående i olika åldrar. Har en burk kvar av Shamansalva som inte kan nog berömmas och den ordnar jag fler av så snart som möjligt. Passar till massage,muskelvärk,ledvärk,spänningshuvudvärk,hudåkommor m.m.m.m Produkterna kommer från LaponiaHerbs.

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

  1. Tack för intressanta budskap!
    Det är så sant det där att man bör vara öppen för att det man önskar kan komma till en på ett annat sätt än det man först tror på. För många år sedan fanns en period då jag kände mig väldigt ensam, och då kom det en katt till mig som var enträgen med att flytta in en tid, och det fick den göra. Minns så väl den dan han gick för att inte komma tillbaka. Hans arbete var slutfört, och för mig väntade något nytt.

Lämna en tanke