Extra budskap till helgen från Änglarna <3 9-12/8-18

0

Kära läsare! Nu kände jag för att titta på helgens budskap 🙂

Blomstring av allt du skördat och skördar. Det utlovas stora belöningar för det hårda arbetet ni gjort! Här kan vara aktuellt med positiva händelser i äktenskap och med barnen och graviditet 🙂 Framgångsrika nya projekt. Plantor och djur ger glädje för dom som sysslar med sånt eller bestämmer sig för att “adoptera” något eller sköta andras växter och djur.

Njut av livets vackra ting <3 Du själv kan få mer omvårdnad och kärlek av andra eller av dig själv. Gör gärna något hälsosamt och lyxigt för dig själv. Kreativitet kan förstärkas. ÖVERFLÖD i någon form till er! Smått eller stort 🙂

Du ÄR redo! Tro inget annat. Allt du gjort har tagit dig till denna punkt. Framåt! Bli den du ska vara. Världen väntar på dig och det är dags att göra det som är bra för just DIG <3

Ja det stämmer ju ganska precis här hos oss. Våran hund ska följa med bonussonen till annan ort och hans andra hem över helgen. Kommer kännas konstigt att vara utan hunden mer än en natt. Men ja där får vi ju själv kanske välbehövlig “semester” från det ansvaret 😉 Få se vad trevligt man kan hitta på här nu då..Och när änglarna “förutspått” överflöd och trevliga händelser så har alltid något positivt hänt <3 Idag har vi också 4 års jubileum med fästmannen som förlovade <3

Önskar er en trevlig helg nu och ta hand om dig själv och andra med kärlek <3

Vill du ha personliga budskap/vägledning från änglar och enhörningar så kan du kika in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost pkautto@hotmail.com

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke