Från Änglar och Enhörningar inför v. 33 <3

2

Kära läsare! Nu har jag tittat på en ny vecka med budskap och “prognos” från änglar och enhörningar. Det handlar först och främst om våra planer. Att se långsiktigt. Det kan finnas hinder eller stress eller osäkerhet i vägen. Men mycket handlar om dig själv och vad du anser som hinder. Det kan finnas andra som kommer med sina åsikter också och då får man stå på sig och tänka efter hur man kommer förbi det. Allt behöver inte hända denna vecka men att hålla visionen av din dröm levande. Planera vidare. Något kan komma att ändras men det blir inte sämre för det. Man kan känna att samma gamla mönster eller platser inte är intressanta nu.

Det du har lärt dig och är kunnig på är bra att ta till handling. Det finns personer som behöver din hjälp. Ditt inre barn kan också vilja komma fram med en lekfullhet och öppen bok. Att ta tillvara sina drömmar och se framtiden som ljus. Att hålla sig “nykter” och klar i huvudet. Hälsosammare kost och övningar/motion. Vi behöver höja våra energier för att vara till bättre hjälp för andra och vi kan nu behöva en egen rensning för att stå i ljuset och ha bra koppling till högre medvetande och högsta ljuset och våra hjälpredor. Det finns hjälpredor som står i rad och är redo för assistans. Glada barn och unga kan cirkulera denna vecka också på något sätt 🙂 Och kan komma att vilja ha hjälp av din egen positiva syn och kunskap..eller ger dig något positivt 🙂

Och oavsett vad det handlar om nu så försök att se alla som ett ljus. Det finns fast det inte alltid synns. Du själv kan vara den ljusspridare som behövs. Ljusarbetare..

Healare kan alla vara. Professionellt eller som ett lyssnande öra. En talare. En som berör på något sätt. Läkare,sköterskor,lärare,författare,föreläsare m.m. kommer med kunskap som andra behöver. Föräldrar likaså. Fler och fler ljusarbetare föds och utvecklas nu när världen behöver det som mest. Låt oss tillsammans göra något gott! Vill du öppna egen praktik så kan det vara dags nu att sätta planerna i verket..

Något kan bli ett nej. Du kan få ett nej eller eller ge ett nej därför att det svaret är rätt just nu. Det kan handla om ett tillfälligt nej också därför att något behöver omvärderas. Söka mer information. Ta reda på. Läs,sök på internet,fråga andra..

Ja jag står själv i viktiga val inför framtiden. Kan inte jobba kvar på äldreomsorgen då ryggen tagit skada av alla år med tungt arbete. Omskolning eller nytt jobb är aktuellt och jag funderar och funderar och söker och söker och det börjar bli lite bråttom nu 😛 Försöker vara lugn och sansad och ha tillit att det rätta dyker upp snarast. Annars får det bli något annat tillfälligt alternativ tills det löser sig med det jag egentligen är ämnad att göra..ibland tar det ju tid för att saker och ting ska falla på plats i en gudomlig tid och ordning 😉

Vi har också änglanummer 1444 med nu:

“Änglarna förstår att du har arbetat hårt med dina planer och vill att du ska ha modet att se på allt på ett nytt sätt. Lyssna på din intuition och änglarnas vägledning till nya och andra sätt och det blir mer effektivt att finna det man söker. Släpp stress,ångest och oro över din ekonomiska situation. Tänk positivt och långsiktigt och du har stödet av dina änglar hela vägen. Allt du gjort hittills kommer du att få skörda av. Lyssna till ditt högre jag och du får veta om ditt nästa steg att ta mot dina/ditt mål.”

Som sagt..något kan komma att omvärderas/justeras/förnyas om nödvändigt för ditt och andras högsta goda..

Då önskar jag er en fin vecka <3

Jag finns också på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till pkautto@hotmail.com om du vill ha personliga budskap eller änglavägledningar 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

14.44

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. ann den

    Tack för dina fina budskap. Dom ligger så rätt i tiden och är så uppmuntrande i det som ser så mörkt ut just nu.

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke