Helgens Ängla/Enhörningsbudskap <3 7-9/9-18

0

Kära läsare! Nu tar vi helgens budskap 🙂

Enhörningarnas budskap är att sluföra sina uppgifter nu så känns det som en lättnad och då kan man börja planera nästa uppgift mer effektivt. Har du inte börjat så är det bra att ta itu med sina planer nu då tiden är gynnsam 🙂

Från Änglarna kommer budskap om att hålla sig positiv och förväntansfull för det sker en process bakom dig som kommer med ett lyckligt resultat till en önskan du har! Inom någon vecka får du belöning för ditt tålamod 🙂

Gott och kort blev det och behövs nog inte mer än så för tillfället 😉

Har ni märkt att det varit positiva vindar denna vecka? Själv har jag bla. höströjning på gång hemma och lite byte av inredning. Lite tålamod krävs det ännu tills det är klart med det jag har för handen.

Önskar du personliga budskap/vägledning så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till pkautto@hotmail.com. Kan uppstå ett par dagars väntan beroende på hur många förfrågningar det blir.

Priser

100 kr för max 2 frågor

150 kr för 3 till 4 frågor

250 kr för en stor med gott och blandat såsom tidigare liv och livsuppgifter och passande arbete osv.

Närmaste framtid kan frågas om månadsvis tex året ut vad som kan vara på kommande.

Har också börjat smått med Chakrabalanseringar/Healing..boka tid vid intresse 🙂 På plats och distans..På detta viset kan också viktiga budskap komma eller hälsotips m.m.

Önskar er en fin helg nu <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke