Helgens Ängla/Enhörningsbudskap <3 7-9/9-18

0

Kära läsare! Nu tar vi helgens budskap 🙂

Enhörningarnas budskap är att sluföra sina uppgifter nu så känns det som en lättnad och då kan man börja planera nästa uppgift mer effektivt. Har du inte börjat så är det bra att ta itu med sina planer nu då tiden är gynnsam 🙂

Från Änglarna kommer budskap om att hålla sig positiv och förväntansfull för det sker en process bakom dig som kommer med ett lyckligt resultat till en önskan du har! Inom någon vecka får du belöning för ditt tålamod 🙂

Gott och kort blev det och behövs nog inte mer än så för tillfället 😉

Har ni märkt att det varit positiva vindar denna vecka? Själv har jag bla. höströjning på gång hemma och lite byte av inredning. Lite tålamod krävs det ännu tills det är klart med det jag har för handen.

Önskar du personliga budskap/vägledning så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till pkautto@hotmail.com. Kan uppstå ett par dagars väntan beroende på hur många förfrågningar det blir.

Priser

100 kr för max 2 frågor

150 kr för 3 till 4 frågor

250 kr för en stor med gott och blandat såsom tidigare liv och livsuppgifter och passande arbete osv.

Närmaste framtid kan frågas om månadsvis tex året ut vad som kan vara på kommande.

Har också börjat smått med Chakrabalanseringar/Healing..boka tid vid intresse 🙂 På plats och distans..På detta viset kan också viktiga budskap komma eller hälsotips m.m.

Önskar er en fin helg nu <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke