Budskap från Änglar/Enhörningar v. 37 <3

4

Kära läsare! Hoppas ni hade en trevlig och framgångsrik vecka med glädje i några av era önskade områden <3 Vi fick fina händelser att glädjas över här hemma och känner stor tacksamhet och mer lättnad igen <3 Även en rensning och förnyelse hemma ger nu lättare att andas och mer harmoni 🙂

Nya veckan kommer med dessa budskap från änglarna och enhörningarna. Förvandlingar kommer med glädje! Var redo för din egen förvandling. Som ormen ömsar skinn så sker en förvandling till något som är nödvändigt. Bättre. Effektivt. Även hälsan tillhör symbolen orm. Har man inte tagit itu med sin hälsa på allvar så är detta en påminnelse. Har man förnekat och stoppat i sig en massa onyttigheter? 😉 Känner mig träffad! Nu ska jag göra en allvarlig förbättring 🙂 Mer promenader och mindre bullar haha! Visst får man unna sig godsaker men mitt motto är egentligen måtta med allt..Viktigt är ju hursomhelst att älska sig själv oavsett vad! Må inte dåligt över någon extra kilo. Är du nöjd med dig själv från början så är det lättare att man lyckas med sina mål <3

Straffa inte dig själv nu för något. Håll dig själv kär och var en vän med dig själv. Det kan kännas att man gjorde “fel” val i något eller gjorde inte val överhuvudtaget? Väldigt aktuellt också politiskt i dessa tider men det gäller inte bara det. Vi är inne i viktig period av förändringar till det bättre i många områden. Man kan känna att man missade chansen i något? Men var det verkligen så? Det finns en högre mening och orsak i allt…något nytt erbjudande kan komma som är antingen bättre eller det föds en helt ny tanke och möjlighet..möjligen möjligen..

Skapa goda relationer med andra. Här kan man komma att stärka sina relationer med andra på något sätt. Försoningar..återkoppling med andra man inte sett eller hört av på ett tag. Räcka ut en hjälpande hand till någon..

Inre resa eller yttre resa kan bli aktuell. Det kan finnas eller kännas som ett motstånd av något slag så titta på om det är en rädsla här som orsak eller handlar det om något tidsmässigt. Stress? Val om prioritering. Man måste vara klar med att bestämma själv här vad som är viktigast för en själv. Visst ska man vara hjälpsam men ska man sätta sina egna behov alltid i andra hand..?

Din själ längtar efter att få uttrycka sig kreativt. Bygga på något eller börja bygga på något nytt. Fysiskt,kroppsligt eller arbetsmässigt eller kanske hobbymässigt. Det finns också ett budskap om att ha balans i din egen ledarskap och gentemot samarbete med andra. Företagare har bra flyt denna vecka 🙂 Det kommer belöningar av alla ansträngningar du gör oavsett vad du gör av glädje nu 🙂

Glad överraskning ska komma! Gissa inte. Ta emot och känn förväntan och tacksamhet <3

Något som du önskat kommer att ske. Det är under “uppbyggnad” fortfarande så svaret är att vänta lite och något glädjande är på väg till dig!

Då önskar jag er en härlig ny vecka!

Titta gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till: pkautto@hotmail.com om du vill ha personliga läsningar från änglarna och andra ljusvarelser. Chakrabalansering erbjuder jag också i mån av tid.

Eftersom hälsa är i fokus så kan jag påminna er om att jag säljer blomsterdroppar till olika ändamål. Uppiggande,vitaliserande,lugnande och lättare kontakt med sitt högre jag och sina andliga guider och änglar med flera. Finns också effekt av att vara slemlösande nu under förkylningstider..Till tjejer finns speciella droppar som lindrar pms och vallningar och andra besvär..till alla åldrar.

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke