Helgens Änglabudskap <3 13-16/9

2

Kära läsare! Då tar vi helgens budskap 🙂 Änglarna meddelar att många av er är nu nära att göra en viktig livsförändring. Granska vad du åstadkommit hittills och gör en utvärdering av allt. Det finns val att göra med tillit..änglarna säger att du är välförberedd fast det kanske inte känns helt så. Rättsliga situationer kan falla till ens fördel nu och det kan också handla om examen eller certifiering. Karriärförändringar kan vara nu aktuella också. En ny väg börjar. En ny början till något! Kalla gärna på ÄÄ Jeremiel för att finna klarhet och hjälpa med förändringarna och vad som behöver frigöras och helas. Frigöring och förnyelse kan handla om vad som helst så känn efter vad det innebär för just dig..

Jahapp! Så kommer en av våra favoriter upp 😉 Stora lyckliga förändringar på kommande! Vad har du “trånat” efter? Nu är det dags för att något positivt ska hända <3

Men så är ju saker och ting helt upp till dig själv att avgöra. Gör något åt saken för nu faller inte allt ner av sig själv. Det krävs lite agerande. Ta lugnt itu med utmaningarna för du har ju flödet med dig nu..Var stark och självsäker och ta för dig så att det blir ett lyckligt slut på din historia. Och en lycklig början såklart 🙂

Det passade bra för mig att höra också 🙂 Har så länge nu sökt efter rätt utbildning eller jobb och det vill sig inte riktigt ännu heller men idag ringde jag faktiskt Arbetsförmedlingen och frågade om mina möjligheter och rättigheter och en riktigt trevlig kvinna svarade med värdefulla råd. Känns lugnare nu 🙂 Jag vet vad jag ska göra nu om inget annat händer med mina planer. Det är ju så att man blir ofta hindrad att få en anställning som änglarna inte tycker passar en riktigt eller att man inte behöver just den erfarenheten..och det finns bättre på kommande fast tiden är inte helt exakt rätt nu för den kommer just när allt klaffar på riktigt. Det jag velat ha har jag ännu inte fått och resten jag tittat på har inte kännts så lockande..Tålamod och rätt tajming handlar det ju om som vi så ofta hört tidigare 😉 Just nu känner jag mig inte nedslagen utan tvärtom. Lugnare för jag vet att allt ordnar sig sen..jag önskar att sluta vara sjukskriven snart och få komma ut på något vettigt och roligt arbete eller annan sysselsättning och för mig räcker deltid alldeles gott tills vidare. Börja lugnt..jag har tendens att bränna ut mig numera om det blir för mycket på en gång. Be så ska du få 😉 Men var god dröj,haha!

Då önskar jag en riktigt trevlig helg <3

Som vanligt är ni välkommen till facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till pkautto@hotmail.com om du vill fråga efter personliga budskap eller köpa blomsterdroppar eller magiska oljor eller kanske en skön Chakrabalansering..

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ulla den

    Min sonhustru har fått arbetspröva på en djurklinik. Ser det som en skänk från ovan. Bättre arbete kan man knappast få. Kanske något för dig också?

    • magpie den

      Låter härligt! Älskar ju djur själv <3 Jag planerar nu att arbetsförmedlingen kan ordna praktikplats om inget annat sker innan oktober..:)

Lämna en tanke