Veckans Ängla/Enhörningsbudskap <3 Från 18/9..

2

Kära läsare! Igår påbörjade jag veckans budskap men hade ingen energi att skriva..vet inte om det är fler som känner sig extra trötta just nu? Jag har känt mig energilös i flera dagar nu och jag har ju så många planer att ta itu med som jag inte kommer nån vart med 😛 Inte ens extra kaffe hjälper haha! Ska prova en salviarensning snart och se om det hjälper. Lovat en vän att följa med till ett läkarbesök och vill vara alert och vaken.

Nåja. Veckans budskap kommer här: OH korten vid sidan om visar faktiskt på trötthet och kanske detta också är inom område omvårdnad om andra på något sätt. Sumpa inte dina chanser och möjligheter denna vecka trots allt för det finns möjligheter av olika sorter. Fortsätt med planerna. Det kan finnas något viktigt “arbete” för kvinnor nu eller kvinnor kan komma med viktig hjälp och lösning på något. Det visas också någon slags “oro” för barn men Enhörningarna visar att slappna av för det kommer att bli bra med något. Gäller barn och/eller annat som du tänkt på. Tycker det visas också på någon slags “folksamling” denna vecka som har med män att göra. Samarbete är i fokus nu också vilket är bra och leder oss framåt.

Från Änglatarotleken flög 2 kort ut av sig själv när jag blandande korten! Den första visar på Enhet. Att arbeta i grupp berikar oss nu. Du kanske vill skriva in dig på en skola eller annat aktuellt. Detta är en perfekt tid för olika “avtal”eller andra papper eller annat… Regler är bra att granskas också..vems regler? Varför? Vad är rättvist för alla? För du ska inte glömma dig själv heller. Sparven kom igår och berättade “Se till att du får det du behöver. Känn dig betydelsefull och nöj dig inte med näst bästa för du är värd mer.” (Solöga). Sök stödjande vänner och grupper med stark moral och integritet. Blockeringar ska lösas på ett eller annat sätt för att komma vidare. ÄÄ Sandalfon är till hjälp för att öka tilliten och ditt engagemang i dina drömmar och mål.

Rättvisa. Man försöker att ta ett beslut och änglarna vägleder dig till ett rättvist och klokt beslut. För allas högsta goda. Hitta gärna en medlare/mentor om det behövs. Något beslut verkar fattas till din fördel 🙂 Granska noga också allt som behöver signeras. Beslutet må vara rätt men var noga att allt stämmer först och tala om ifall det fattas något eller behöver justeras. Stå upp för din övertygelse. Nu kan också ursäkter komma eller du ber om ursäkt på något sätt..kanske du ursäktar dig för att se till dina behov i första hand denna vecka. ÄÄ Raguel hjälper till att skapa harmoni i relationer och med beslut som har med andra att göra. Skapa fred..

Enhörningarna påpekar också om fridfulla lösningar och att ha medkänsla med andra. Oavsett vad så försök att se den ljusa sidan av allt och alla. Känns något påfrestande så kan du visualisera att lägga ett “partytält” av ljus över din arbetsplats och människor eller vad som är viktigt för dig. Ditt hem kanske? När vi samlas flera personer så kan energierna blandas på det sätt att man vet inte vilka är ens egna känslor och vilka tillhör andra. “Clear your space” brukar ju Cesar Milan säga i programmet Dog Whisperer 😉 Bli medveten och separera energierna och lägg ljus som sagt. Sök hjälp om detta känns svårt att göra av olika anledningar. Man söker nu meningen med livet och att utveckla sig andligt. Att arbeta i grupp kan kännas lockande och det kan handla om andliga sammanhang eller inom arbete eller skola eller annat. Dela på kunskap och dela din kärlek med världen och glöm inte dig själv <3 Du kan med fördel sända änglar och färger till dina familjemedlemmar så att dom är beskyddade och mår bra när du inte själv kan närvara personligen och när du känner oro över någon. Änglarna hjälper gärna till när du ber om det <3

Då önskar jag er en fin vecka <3

Välkommen att fråga efter personliga budskap på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till: pkautto@hotmail.com. Så snart jag känner mig piggare så erbjuder jag även sköna Chakrabalanseringar både här hemma och på distans. Omtyckt!

Påminner om effektiva Blomsterdroppar som jag säljer. Fjällkvanne,Rosenrot och Virgodropparna är till tjejer i alla åldrar som lindrar olika “kvinnobesvär”.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Dina budskap talar alltid till mig jag blir lika betagen varje gång. Tack snälla du är så himla duktig jag funderar på att kontakta dig och undrar om du mailar det du får fram eller skickar det på mesinger?
    Än en gång mången tack för veckans budskap ❤ ❤ ❤ 😇

    • Tack själv för din feedback <3 Du är välkommen att fråga efter personliga budskap och änglavägledning <3 Skriver via epost eller från min änglasida på facebook för chatten är så besvärlig. Kram <3

Lämna en tanke