Ängla/Enhörningsbudskap resten av vecka 39 <3

0

Kära läsare! Vi tar helgens budskap också som bekräftelse att vi kan förvänta oss av himlens gåvor 🙂

Något väldigt trevligt är på kommande! Glad överraskning är mycket möjligt 🙂 I detta fall behöver man inte gissa vad det är. Känn dig bara förväntansfull. Allt från stort och smått är en belöning. Det lilla kan vara en gentjänst. Inbjudan. Ett besked du väntat på. Goda nyheter. En dröm som förverkligas. Kan vara något oväntat eller på annat sätt än du trott. Tacka. Universum och änglarna och enhörningar vill se dig glad och lycklig <3

Ju positivare du är desto snabbare går det. Tappa inte hoppet när du är så nära nu! Det är tryggt att följa sitt hjärta <3

Låter ju fint! För min egen del passar det perfekt nu när det blev försening med en inbetalning jag väntat på 🙂 Ekonomisk “puff” på gång då..På tisdag var det fullmåne så då smorde jag mina magiska blockljus i sedvanlig ordning och måste säga att den proceduren är effektiv och ofta omedelbar! Jag har grönt ljus för framgång och ekonomisk trygghet. Rosa eller rött för kärlek. Vitt till att ha bättre kontakt med änglar och andra hjälpredor.

Nu när jag är ännu sjukledig så har jag tid för Chakrabalanseringar på distans och plats. Personliga ängla/enhörningsbudskap och pyssel med magiska oljor och ev har jag fina smycken att sälja denna vecka också..Mina första tillverkningar gick åt som smör i solsken! Grönt smycke för framgång och healing och till hjärtchakra. Rosa till kärlek i alla former. Blomsterdroppar finns också för olika ändamål med naturens magiska hjälp..

Välkommen till facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Eller skriv via epost: pkautto@hotmail.com.

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke