Ängla/Enhörningsbudskap resten av vecka 39 <3

0

Kära läsare! Vi tar helgens budskap också som bekräftelse att vi kan förvänta oss av himlens gåvor 🙂

Något väldigt trevligt är på kommande! Glad överraskning är mycket möjligt 🙂 I detta fall behöver man inte gissa vad det är. Känn dig bara förväntansfull. Allt från stort och smått är en belöning. Det lilla kan vara en gentjänst. Inbjudan. Ett besked du väntat på. Goda nyheter. En dröm som förverkligas. Kan vara något oväntat eller på annat sätt än du trott. Tacka. Universum och änglarna och enhörningar vill se dig glad och lycklig <3

Ju positivare du är desto snabbare går det. Tappa inte hoppet när du är så nära nu! Det är tryggt att följa sitt hjärta <3

Låter ju fint! För min egen del passar det perfekt nu när det blev försening med en inbetalning jag väntat på 🙂 Ekonomisk “puff” på gång då..På tisdag var det fullmåne så då smorde jag mina magiska blockljus i sedvanlig ordning och måste säga att den proceduren är effektiv och ofta omedelbar! Jag har grönt ljus för framgång och ekonomisk trygghet. Rosa eller rött för kärlek. Vitt till att ha bättre kontakt med änglar och andra hjälpredor.

Nu när jag är ännu sjukledig så har jag tid för Chakrabalanseringar på distans och plats. Personliga ängla/enhörningsbudskap och pyssel med magiska oljor och ev har jag fina smycken att sälja denna vecka också..Mina första tillverkningar gick åt som smör i solsken! Grönt smycke för framgång och healing och till hjärtchakra. Rosa till kärlek i alla former. Blomsterdroppar finns också för olika ändamål med naturens magiska hjälp..

Välkommen till facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Eller skriv via epost: pkautto@hotmail.com.

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke