Ängla/Enhörningsbudskap för vecka 40 <3

0

Kära läsare! Då ska vi se vad våran nya vecka visar 🙂

Det finns både framgång i bilden och något som man får vänta på. Och eftersom budskapen är för hela veckan så kan det handla om olika områden för en och samma person. Grönt ljus finns och så är det något som man ska stanna och reflektera över. Det finns ett skifte och det kan vara gällande arbete och annat. Under hela 2018 har det varit olika slags rensande och det ska tydligen pågå till årets slut för att vi ska få en frächare nystart till 2019..Många har bytt jobb och startat något nytt utefter hjärta och passion. Sjukdomar har det varit. Både fysiskt och psykiskt tex utbrändhet. Man har varit tvungen att stanna och se vad som är det viktigaste och hur man kan ta bättre hand om sin hälsa.

Jag ser det också att man kan planera resor nu. Arbetsmässigt eller semester. Mestadels ser det ut att handla om resor som är planerade för våra män men en partner kan ingå på något sätt. Man kanske diskuterar det och kommer fram till en kompromiss. Ni kvinnor bör fortsätta med era mål och eran utveckling. Det finns ett flöde här som för alla framåt och det går snabbare ju mer positiv man kan vara och ser möjligheter i motgångar. För att komma in i frekvensen glädje och tillit så är det bra att tänka på stunder där man varit riktigt glad och lycklig. Snappa upp den känslan så blir det lättare att känna att man inte är låst i situationer. Att man ser att det kommer att bli bättre trots allt. Glädje och skratt skapar magi. Att man är nöjd och tacksam likaså. Denna vecka är det också viktigt att se andras goda sidor. Lägg ljus över andra personer och även situationer. Tex om du ska gå på ett viktigt möte så kan du på förhand visualisera att rummet är glittrande vitt eller gult eller lila eller vad du känner att du vill ha för färg. Det kan göra stor skillnad på personerna som vistas där och ett mer fördelaktigt möte som gynnar dig. Gör också något trevligt för din egen skull denna vecka så blir du glad 🙂

Fler och fler Ljusarbetare föds på jorden. Inte bara nyfödda bebisar utan också vuxna som vaknar upp och känner att man har ett viktigt syfte och hjälper andra på olika sätt. Förmedlar och blir förebilder..Be dina änglar att komma med fler och nya vänner som är likasinnade om du känner dig ensam och annorlunda <3 Och vet att du aldrig är ensam på riktigt. Änglarna finns med oss hela tiden <3 Tänk inte negativa tankar om dig själv. Se ditt och andras ljus och goda sidor som sagt för det har vi alla.

Att kortet med “Inte rätt tid” betyder inte nej. Det är bara att inte riktigt ännu. Änglarna ger tecken när det är dags..Detta kan handla om någon dag till veckan ut..

Här finns det chans att man får det bättre än man föreställt! Var öppen för olika möjligheter. Det kan komma att ske något utanför din planering men änglarna vill glädja oss och då blir resultatet ändå det bästa 🙂 Det finns något underbart på kommande..

Personligen har jag gjort nu ansökan till Yrkeshögskola äntligen! Imorgon har jag nytt Rehabmöte på jobbet som jag måste sluta vara nervös över 😉 Och så blev det till slut frågetecken ang min sjukpenning på Försäkringskassan..nu drar det ut på tiden med ersättning men jag har lösning nr 2 via kommunals egen försäkring om jag får avslag från FK. Kommun och Landsting har nya direktiv så kom ihåg att ta kontakt med ditt Fackförbund och fråga om hjälp och råd när du får problem med Försäkringskassan.

Då önskar jag er en underbar vecka <3

Välkommen att fråga efter personliga änglabudskap på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost: pkautto@hotmail.com

Av Blomsterdroppar är Fjällkvanne slutsålt men finns kvar av Rosenrot och kvinnodropparna Virgo som ger hjälp mot vallningar för mogna kvinnor och ger lättnad till yngre som har besvär av pms etc..Rosenroten är välkänd som vitaliserande på många sätt.

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke