Änglabudskap onsdag/torsdag 3-4/10

0

Kära läsare! Eftersom jag har tid över så skriver jag dagens och morgondagens änglabudskap utöver veckans som jag skrev på måndag 🙂

Första budskapet är att fortsätta träna på det du börjat och har genuint intresse av. Har du inte börjat så börja nu..Finpolera dina färdigheter. Du kanske vill göra karriär av ditt personliga intresse så du kan planera för det också 🙂 Förvänta dig framgång och tänk glada tankar och som att du redan har det du önskar ha. Din kropp lär sig intutivt det som du praktiserar ofta och helst att du tar dig tid att utföra det en stund varje dag. Dags att sluta kämpa och börja agera helhjärtat. Du kan finna helt ny inspiration nu och utveckling och flöde!

Positiv tillväxt pågår i horisonten! En chans du väntat på är möjlig. Änglarna öppnar möjligheternas dörrar nu! Vad du sökt hittar dig. Kärlek,jobb,hem etc. Framåt! Agera..

Och ibland är det bäst att inte veta vilka mirakel som är på väg i ditt liv! Förvänta dig magi…

Jaja så är det ju att man ska ha tillit till den gudomliga ordningen också 😉 Jag har kämpat med mina personliga ändamål och inte nått mer än kalla handen på sistone..det som inte är rätt för ens eget högsta bästa får man inte hur mycket man än försöker. Det finns en annan plan och en annan tid…Pausar nu lite från samhällets krav och blockeringar och sysslar med glada saker istället. Har dragit änglakort åt mig själv idag också och dom visar att vissa saker sker inte ännu och jag ska inte oroa mig och lyckliga förändringar kommer <3 Jag har inte tillåtelse från änglarna att söka jobb just nu och jag har inte fått det jag sökt heller och efter en stunds tänkande så förstår jag att jag behöver mer tid för läkning och ska inte ha bråttom vilket är min svaghet. Bråttom och vara duktig. Änglarna stoppar om vi bara lyssnar..Rehabmötet blev inte som jag tänkt mig igår. Jag förstår egentligen ingenting av det vi pratade. Allt försvann när jag kom hem därifrån! Får ta det med ro och en nypa salt. Det ordnar sig nån dag..Inte synd om mig! Det är precis som det ska vara just nu helt enkelt. Jag förstod inte förrän igår att jag fortfarande har symtom och varning till utmattning och koncentrationsproblem och fokus så tack för det 😛

Nåja. I alla fall har jag ägnat tiden till att göra personliga änglabudskap i dagarna och tillverkat lite smycken 🙂 DET är roligt och det ska jag fortsätta med tills vidare <3 Och UTAN stress 😉

Dessa smycken blev populära! En nyhet är stensmycket No Worries! I övrigt har jag Grön Aveturin och Ametist och Rosenkvarts. Ett av smyckerna är en Ametistpendel så om du dras till den så hojta till 🙂

NO WORRIES

Fokuseringssten – Gnid tummen mot stenen för att slappna av, samla våra tankar eller bara dämpa oro.Dessa stenar är handskurna och polerade helt för hand.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron. Pris 88 kr plus porto

AMETIST

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Pris 88 kr plus porto

ROSENKVARTS

Rosenkvarts är en sten för villkorslös kärlek. En av de viktigaste stenarna för arbetet med hjärt chakrat. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra.

Känd som en romantisk sten, Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek. Lägg en Rosenkvarts bredvid din säng för att dra till dig kärlek, eller för att få en mera kärleksfull relation till existerande förhållanden.

Fysiskt: sägs rosenkvarts hela krämpor i tymus, hjärta och lungor. Pris 88 kr plus porto

GRÖN AVENTURIN

Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.

Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner. Pris 88 kr plust porto

Önskar er en fin onsdag och torsdag!

Välkommen också till facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till : pkautto@hotmail.com

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke