Helgens Änglabudskap <3 5-7/10

0

Kära läsare! Helgens budskap kommer med rådet att fokusera helt åt en viktig uppgift nu. Lägg inte tiden åt att stressa med flera saker. Gott råd kan komma nu från en person som tänker kreativt och utanför “boxen” och vet sin sak Kan vara du som är den personen som hjälper en annan. Kan finnas fler alternativ än du ser just nu. Du kan agera som en ledare till andra och väcka ny inspiration. Ta vara på helgen på ett positivt sätt och tala klarspråk så du inte blir missförstod. Tala om vad du behöver för annars vet ingen vilka dina behov är. Har det blivit missförståelse med någon? Oklar kommunikation? Nu kan det rättas till och alla kan gå vidare med egna planer. Fundera hur du kan rätta till något. Möjligen kommer du framåt med en plan först på måndag när det är vardag..beroende på din situation. Men förbered..

Känn dig hoppfull och säker inför framtiden! Något underbart kommer att hända <3 Det handlar inte alltid om just pengar även fast det kan vara det om det är det du fokuserat på med öppet sinne och tiden är rätt.. Några finner kärlek och några nya vänner eller annat. Vad har du önskat? Ta emot! En belöning sker tack vare dina ansträngningar..något gott att vara tacksam över 🙂 Glädjekänsla av något slag 🙂

 

 

Då önskar jag er en härlig helg <3

Titta gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”..Välkommen!

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke