Helgens Änglabudskap <3 5-7/10

0

Kära läsare! Helgens budskap kommer med rådet att fokusera helt åt en viktig uppgift nu. Lägg inte tiden åt att stressa med flera saker. Gott råd kan komma nu från en person som tänker kreativt och utanför “boxen” och vet sin sak Kan vara du som är den personen som hjälper en annan. Kan finnas fler alternativ än du ser just nu. Du kan agera som en ledare till andra och väcka ny inspiration. Ta vara på helgen på ett positivt sätt och tala klarspråk så du inte blir missförstod. Tala om vad du behöver för annars vet ingen vilka dina behov är. Har det blivit missförståelse med någon? Oklar kommunikation? Nu kan det rättas till och alla kan gå vidare med egna planer. Fundera hur du kan rätta till något. Möjligen kommer du framåt med en plan först på måndag när det är vardag..beroende på din situation. Men förbered..

Känn dig hoppfull och säker inför framtiden! Något underbart kommer att hända <3 Det handlar inte alltid om just pengar även fast det kan vara det om det är det du fokuserat på med öppet sinne och tiden är rätt.. Några finner kärlek och några nya vänner eller annat. Vad har du önskat? Ta emot! En belöning sker tack vare dina ansträngningar..något gott att vara tacksam över 🙂 Glädjekänsla av något slag 🙂

 

 

Då önskar jag er en härlig helg <3

Titta gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”..Välkommen!

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke