Änglabudskap till vecka 41 <3

2

Kära läsare! Nu kommer veckans Änglabudskap och prognos <3 Ge och ta emot är veckans råd. Hjälp varandra så gott det går. Det kan kännas svårt att klara av alla måsten själv så ta hjälpen och fortsätt sträva efter dina mål. Det finns gott om hopp att klara av situationer nu. Ta tag i det som är viktigt för att komma framåt. Planera. Men stressa inte för att inte riskera missförstånd. Samla dig. Agera. Nu ser det ut som att inte bara du upplever hinder. Stormens öga är ibland nödvändig att komma igenom för att solen ska lysa igen och allt lägger sig. Var inte rädd. Det lossnar och allas behov ska bli tillgodosedda <3 Änglarna finns alltid nära. Be om hjälp och ge dom plats <3

När det handlar om att komma överens med “myndigheter” och rättsliga situationer så ser det ut att något faller till eran fördel. En situation löser sig. Tveka inte denna vecka att agera. Rör dig framåt. Det finns en harmonisk lösning på ingång. Tillåt friden att komma också genom att förlåta andra som det kan ha varit missförstånd med.

Inte otippat kommer budskapet med Månen upp! Det är ju trots allt Nymåne nu 😉 Månen kommer med magi. Önska nu! Tänd ljus och skriv ner vad som behöver släppas och vad ni vill dra till er istället. Tacka. Oron vi upplever nu kan vara helt irrationell och obefoglig. I verkligheten ser det annorlunda ut än i våran hjärna. Egot spökar..Nu ska intuitionen vara stark med månens hjälp så titta nu vad som är sant och vad du kan göra åt saken. Kom över blockeringarna som du upplever. Vad har hindrat dig och vad upplever du hindrar dig nu. Rädsla finns i bilden och oro. Är det sant att du behöver känna så? Klandra inte dig själv för något. Du är lika värdig som alla andra så se dig själv som den ljusvarelse du är <3 Vi lever på jorden med jordiska upplevelser. Men det är inte allt vi är. Vi är mer än människor på jorden och vi kan ändra allt genom att se det större perspektivet. Kalla gärna på ÄÄ Haniel för att få klarhet och följa dina andliga gåvor och gudomlig vägledning.

Alla har förmågan att ge healing på något sätt. Du kan aktivera din rena kanal till högsta ljuset och hålla någon i handen för “överföring”. Tänka en tanke. Skicka en bön. Nu kan man känna för att utveckla sina förmågor. Gå en kurs kanske. Besöka en ljusarbetare kanske. Agera själv som en ljusarbetare. Utveckla sitt företag. Utveckla sin hobby till ett yrke kanske. Lita på dina förmågor och tveka inte. Tänk inte att det är din fantasi som är livlig. Fantasin är kopplad till gåvor och talanger. Lita och kunderna kommer till dig automatiskt. Om du är nybörjare och nyfiken så kan du  börja träna på dina familjemedlemmar och vänner helt gratis för att till slut bli så säker och bra att du kan börja ta betalt i framtiden. Om din avsikt är att arbeta med detta helhjärtat och passionerat. Ta hand om dig själv för att äga så höga energier som möjligt och desto effektivare är du. Prova gärna detta: Öppna din vänstra hand och räck den mot himlen. Be att få högsta ljuset öppna den rena kanalen av kärlek och ljus och healing med beskydd av ÄÄ Mikael. Känn hur det känns. Pirrar det? Känns det tungt eller lätt? Kallt eller varmt? Alla känner olika och inget är fel. Träna gärna och utför så ofta du vill och behöver. Du blir bättre och bättre..Tacka varje gång du bett om gudomlig hjälp.

Idag lade jag märke till klockslaget 12:00.

Vilket innebär att lyssna till sin intuition. Se helheten att alla är ett. Att vi är kopplade med varann. Med alla våra medmänniskor. Därför ska vi göra så gott vi kan med att se alla som ljusa även fast deras energier är  ibland låga på olika sätt. Början på nytt. Inte se hinder. Lita på att allt sker för allas högsta goda. Se nya och annorlunda lösningar. Ta hand om hem och omgivning. Familj och vänner. Feng Shui kan vara aktuellt nu. Ge ditt hem ett upplyft och för in nya positiva energier. Rena med salvia? Stanna på den positiva vägen och tanken. Det du tänker får du och det vet du redan om eller hur..? Och kom ihåg: Du är här av flera anledningar. <3

Det blev lite långt denna gång. Hoppas du orkade läsa 🙂

Och så är ni välkommen till facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar”. Du kan fråga efter personliga budskap. Chakrabalansering. Oljor och smycken. Och Blomsterdroppar.

Jag har 3 st färdiga halssmycken. Välj mellan Ametist eller Rosenkvarts eller Grön Aventurin. Pysslar ihop fler vid inspiration och när jag har alla tillbehör hemma 🙂 Stenar bär på magiska healande krafter!

Önskar er en fin vecka <3

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke