Änglabudskap torsdag och fredag <3 11-12/10

4

Kära läsare! Eftersom vi går igenom lite “turbulenta” tider så drog jag änglabudskap för torsdag och fredag också utöver veckans budskap som publicerades i tisdags 🙂

Något viktigt är eller blir ett lyckligt avslut. Grattis och gå vidare till något nytt! Landa och njut nu en stund och beröm dig själv. Nu har du vuxit och har ny förståelse och kunskap som behövs. Din medvetenhet gör också att du har förmågan att njuta och glädjas när tillfället ges och det är nu. Landa och njut för denna gång! En utmärkelse verkar komma på något sätt. Någon säger något eller så får du det skrivet. Beröm från andra! Dina talanger kommer upp nu på ett fint sätt. Frihetskänslor..Kalla gärna på ÄÄ Mikael för modet att hålla dig på din livsväg och om du är osäker så be ängeln visa dig och peka ut den..

Eventuell oro som du bär är obefogad. Sluta med oron för den bromsar det som du önskar komma till dig. Lita på att änglarna tar hand om detta och du ska snart se att det fanns ingen anledning till oro i denna situationen. Det blir bra detta!

Stora lyckliga förändringar är på kommande! Änglarna är med dig <3 Tro på lyckligt slut och du vet att du får det! Du är redo och värdig att få lycka och glädje och nu ska en “våg” av det infinna sig på ett eller annat sätt!

Varje gång jag frågat efter änglabudskap så har det stämt på ett eller annat sätt. Smått som stort. Även idag. Fick ett viktigt brev hem som jag väntat på och nog blev jag glad för berömmande ord som var skrivet om mig <3 Det var oväntat men välkommet 🙂 Lyser upp min väg när jag ännu strävar efter viktiga resultat. Idag har jag varit superstressad och det har varit snabba ryck. Men är oändligt tacksam för vänner och familj som ställer upp 100%!!!

Tappat inte hoppet kära vänner <3

Jag har 2 smycken kvar att sälja. Rosenkvarts till hjärtchakrat och Grön Aventurin till hjärtchakrat och god tur <3 Vill du ha personliga budskap så skriv epost till pkautto@hotmail.com eller kika in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Till helgen eller nästa vecka kommer jag ha även utlottningar..

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke