Från Änglar och Enhörningar vecka 43 <3

0

Kära läsare! Då tar vi en ny vecka och ny prognos från Änglar och Enhörningar. Här ser det ut som att man lägger nya kort på bordet. Släppa på stressen arbetsmässigt eller studiemässigt. Saker och ting kommer att lösa sig till det bästa. Fall inte i tvekan nu. Änglarna är med och hjälper alla <3 I hemsituationer ser det ut att bli någon slags “frihet” som är positivt. Anpassning är i bilden. Resor. Även andliga resor. Man kan också känna att man vill hjälpa allt och alla men inte räcker till hela vägen. Stressa inte för det heller. Ta hand om en själv också när tillfället ges och ladda batterier. Skrivna papper och kontrakt ser det ut att vara. Var noga här också så att det blir rättvist för alla och att man kan lägga något bakom sig nu denna vecka och gå framåt. Allt det goda du gjort kommer tillbaka till dig från Universum och någon belöning ser ut att komma. Även inre frid. Bättre kommer och nya möjligheter. Det är dags att lämna något bakom sig och ta emot nytt. Saker och ting händer snabbare när du tänker positivt 🙂

Föräldrar och far/morföräldrar har någon mening denna vecka. Mycket möjligt att barn föds och man får glädje av det <3 Här finns också hjälpande händer till oss på olika sätt. Du får eller ger. Vissa kan också känna att man hittat rätt person som man vill bli “gammal” med 🙂 Det finns anhöriga på andra sidan som vill se dig lycklig <3 Dom är stolta över dig och vad du åstadkommit! Se allt du lyckats med hittills! Tecken kan komma om du är uppmärksam. Ibland kommer sådana tecken som man inte kan missa! Var inte rädd om något faller på golvet tex. Det är en hälsning till dig <3 Du kan också drömma om dina anhöriga som finns på andra sidan.

Det finns också chans att man får en ursäkt denna vecka. Att någon ber om förlåtelse för något. Det kan vara små saker som har stor betydelse. Lättnad..Tillåt friden att komma till alla. Vissa kan ha varit i nån slags “error” läge så förstå det och släpp det. När det handlar om myndigheter så har du chans att vinna något till din fördel. Prata klarspråk och kom överens. Gamla konflikter förvandlas till harmoni.

Det är dags att lämna något som inte ger bra vibbar mer. Det kan kännas antingen jobbigt eller otroligt skönt. Det finns saker som är oundvikliga men positiva för dig i det långa loppet. Andlig utveckling och förståelse pågår..Kalla gärna på ÄÄ Raziel som hjälper dig med känslor och ger dig mod <3

Kom ihåg att se att det finns fler möjligheter än du tänkt. Stanna och tänk efter. Det kan finnas också andra sätt att agera på. Du kanske inte heller vill ha det som du trodde du ville ha. Du kanske vill nu ha något eller göra något helt annat än din ursprungliga plan..

Då önskar jag er en fin vecka <3

Jag har tid att göra personliga budskap denna vecka och även Chakrabalanseringar. Titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till pkautto@hotmail.com.

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke