Ängla/Enhörningsbudskap inför vecka 45 <3

1

Kära läsare! Här kommer veckans kollektiva budskap som vanligt en ny måndag 🙂 Jag har börjat faktiskt tycka om måndagar för det är alltid början på något nytt 🙂 Jag läser veckans horoskop alltid bla på Damernas Värld sidan 🙂

Så nu är Änglarnas och Enhörningarnas tanke och rekommendation kopplat till både Moder Jord och Universum. Här bör man finna balansen mellan det andliga och jorden. Mor och Far.. Mitt emellan finns vårat hjärtchakra som leder oss känslomässigt. Kärleken kan kännas stark i olika områden. Livet i sig och familj och partner.

Att inte låta sig hindras av rädslor inför framtiden. När man vågar göra nya val och modiga “hopp” till det okända så öppnas helt nya fantastiska dörrar! Tro på det och lyckan och framgången är din 🙂 Man kan känna glädje nu i tidigare erfarenheter och sånt som man vuxit ifrån. Gråt inte över spilld mjölk heller. Du kan nu se det positiva i det också på något sätt. Du är starkare nu och kan stå på dina egna ben. Var inte rädd för ekonomin heller. Tänk på återvinning och att rensa hemma så blir flödet friare. Allt löser sig med smarta drag. Ta reda på vilka möjligheter det finns. Kan vara att man tittar på sina försäkringar nu eller dags att kontakta en rådgivare i något område. Kosten kan också ha betydelse. Vad stoppar du i dig? Din vibration ökar när du tar in mer av hälsosammare mat och dryck. Din andlighet blir starkare och kontakten till änglar och andra hjälpredor. Kvinnor har en viktig roll denna vecka. Hjälper andra att växa och är en inspiration till andra. Nu är det också dags att ta “död” på något för att göra en slags “återfödelse”..

Det är dags att ta dina personliga gåvor och talanger i bruk. Förhala inte mer. Du vet vad du är bra på. Är du osäker? Fråga gärna dina närmaste vilka styrkor dom ser i dig. Börja träna nu. Ni som kommit längre bör fortsätta och det kan vara dags att börja utföra något mer professionellt. Vidga din umgängeskrets..

Be nu gärna ÄÄ Mikael hjälpa till med olika slags rensning. Kapa av trådar som inte ska finnas i din energikropp eller i ditt liv överhuvudtaget. Känn en ny lättnad.

För vissa av er kan det bli ändring i planer. Det du trodde du ville ha eller planerade kan ändras av olika anledningar. Ny inriktning. Det kan vara tillfälligt tills man funderat klart på den tidigare planen. Det kan också vara så att det finns en väntan på något och tidsmässigt kommer det ett bättre tillfälle för den ursprungliga tanken. Innan året är slut kan tajmingen vara mer rätt eller åtminstone inom 1 år. Beror på vilka och hur många som är inblandade i din situation. Fri vilja som ni vet 😉 Vissa är tröga eller vibrerar tvärtemot din vibration och då matchar det ju inte. Vänta på det som inte klaffar just nu. Och som sagt så är det inte hela tillvaron som pausar. Nej nej. Något gott kommer denna veckan ändå och det kan vara både stort eller smått. Var tacksam för allt som pågår, kommer och har varit <3

Jag har avslutat min karriär som undersköterska nu. Skrev på viktigt avtal/överenskommelse med arbetsgivaren redan förra veckan när änglarna och min intuition visade att tidpunkten var den rätta. Känner mig så lättad! Samtidigt lite vemodig då jag lämnar mina arbetskamrater som jag haft i över 20 år. 20 år!! Låter länge men då är jag ju 45 år nu 😉 Dock har jag halva livet ännu framför mig och har helt nya planer inför framtiden 🙂

Kom ihåg att intuitionen kan ibland “lura” dig också. Det man tror är magkänsla kan vara ditt egos rädsla. Det är helt naturligt när man varit med om obehagliga saker/händelser. Lär dig att separera på dessa känslor. Försök att inte hålla fast i dåliga tankar/känslor från det förflutna. Det förflutna finns inte mer. Den försvinner med varje ny dag. Nu är nu. Uppskatta detta nuet och ge dig själv en ny chans varje morgon innan du stiger upp från sängen.

Önskar er en fin vecka nu <3

Och som vanligt är ni välkommen till facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” eller skriva epost till pkautto@hotmail.com. Jag erbjuder sköna Chakrabalanseringar och personliga Änglabudskap och vid tillfällen smycken och annat gott 🙂

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Stefan Thulin on

    Precise vad Kicki gjorde med sin pendel för mig för 40 minuter sedan tack ska börja lita mer på mig själv

    Stefan

Lämna en tanke