Ängla/Enhörningsbudskap 8/11-11/11

4

Kära läsare! Nu tar vi resten av veckan bara för att jag har tid och inspiration 😉 Igår var det mer aktivitet med personliga läsningar och smyckesbeställningar men det är bara trevligt när man gör det i lugn takt 🙂

Nu kommer det påminnelse om att skydda sig själv. Det var aktuellt då vi just imorse pratade om det på KBT. Jag känner att det ger en hel del att få vädra ut hos någon som är utomstående och min terapeut har jag gått hos i några år alltid när behovet funnits. Man får ett annat perspektiv på saker och ting. Jag har gått igenom en hel del i livet som behöver tas om hand. Det är inte en svaghet att ta emot hjälp. Tvärtom! Ärkeängel Mikael finns till för er alla <3 Du kan ha en speciell känslighet för andras energier som kan vara skadliga. Det är fint att ha en känslighet för då är det lättare att hjälpa andra och känna in andras behov. Men ibland blir det att man tar in för mycket av andras energier alltså. Då kan man “falla” in i andras sinnesstämning såsom ilska och sorg och irritation etc. Be om att bli omsluten av gudomligt ljus. Tänk ett paraply eller regnrock eller kokong eller vad som känns lätt för just dig.

Färger man kan använda sig av är:

Blå: För ökad kommunikation och klarhet så att man också skiljer på sig själv och andra och pratar vänligt

Grön: Helande och skydd för hälsan. Grönt kan man sända till andra också. Ibland kommer jag på mig att lägga det över sjukhus och dess innehåll av människor så det kan du också göra och känna skillnaden på energier..

Rosa: Sorglöshet och romantik

Lila: Andligt skydd som skärmar av psykiska attacker

Vit: Skydd i allmänhet

Du kan lägga alla dessa lager på lager också 🙂 Skyddar i 12 timmar och sen får man börja om från början..

En skörd är nära förestående. Känns det stilltje just nu så är det tillfälligt. Ha lite tålamod just nu och planera dina nästa steg för nu har du tid till det. Du har kommit långt redan i något och nu är det dags att titta och granska det. Nya perspektiv är bra att titta på. Ladda batterierna och var inte orolig för något. Oron är inte verklig och helt onödig. Man har förmodligen nått en viktig milstolpe nu. Vattna dina drömmar <3 Goda råd kan komma nu att ta till sig.

Vad vill du lära dig eller lära dig mer av? Fundera om du inte vet och börja ta reda på och utföra det som faller i ditt intresseområde. Det finns gudomlig uppgift/uppgifter till alla. Studera eller börja med ett projekt som är intressant. Du lär dig att förstå dig själv och världen i allmänhet med nyfikenhet och att se i större perspektiv. Vilka styrkor har du? Träna och utför..

Vad som har varit utmanande eller jobbigt är också snart över. Harmoni infaller och man kommer överens. Någon håller med för husfridens skull kanske. Söka lösningar. Oenligheter löses och/eller viktiga dokument ska falla till din fördel med familj,vänner eller myndigheter. Ha medkänsla med andra som haft “errorläge” eller om du känner att någon varit lite “hård” mot dig. Kanske man varit det mot en själv. Tillåten friden att komma och låt andra behålla sin dignitet/värdighet.

På söndag är det 11/11 och dessa nummer blir en väckarklocka och att använda sin kreativitet. Klarhet och uppvaknande. Frekvenshöjning på jorden. Mirakel. Produktiva ideer. Manifestera drömmar. Släppa rädslor. Tänka på vad man VILL ha och inte använda ordet inte. Ljusarbete. Att finna sin Tvillingsjäl här på jorden eller att man kommunicerar med denne som finns i en annan dimension. Möjligheten finns..Här får man en andlig push i rätt riktning ändå om man vill..

Önskar er framgång resten av veckan <3

På facebook finns “Änglabudskap och tolkningar” där jag säljer smått och gott vid tillfällen och skriver personliga änglabudskap. Välkommen <3 Just nu har jag 9 st halssmycken av lyckostenen Grön Aventurin till försäljning. Den läker och öppnar även hjärtchakrat. Lugnande..

Färgen överensstämmer inte riktigt men är finare i verkligheten 🙂

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke