Änglabudskap på fredag 9/10-18

0

Kära läsare! Jag kände för att dra ett extra kort idag!

Om villfarelse att man är fångad i en situation. Jobbet? Med personer? Med att våga ta itu med passioner? Känns något inte bra så har du tillåtelse att gå vidare. Allt är upp till dig själv. Om du inte vågar ändra din situation så kommer du inte framåt. Inte ens änglar kan lösa dina knutar om du inte är villig att ändra på ditt tillvägagångssätt. Ber du om hjälp så följ vägvisningen. Vissa saker reparerar du med klarspråk eller ja egentligen allt. Säg din mening. Bestäm dig. Rör dig framåt. Har du tänkt att starta något nytt så är det verkligen dags. Eller förnya. Uppdatera. Sanningen är nyckeln. Du kan med klarhet se lite framåt och hur du bör agera utefter din aktuella situation. Be ÄÄ Gabriel om hjälp med klarhet/nykterhet och ÄÄ Mikael för beskydd. Väntar du framgång så är den din. Bara gör något. Släpp förvirring och rädsla. Rädslan ska inte vara ett hinder för att följa din dröm. Vad är det värsta som kan hända? Du dör förmodligen inte av det 😉 Du kan stiga däremot mot nya höjder och som Fågel Fenix som återföds ur askan!

Dagens nummer är 1212

Det är dags att ta dig ut från trygghetszonen. Fokusera på det du VILL ha och då kan änglarna hjälpa dig att du får röra dig framåt. Nya vägar. Hitta sin sanna passion. Använd naturliga talanger och det gynnar dig själv och andra. Frågan är fortfarande: Vad är du bra på?

Det var ju lite av en påminnelse från igår 😉 Och glöm nu inte datum 11/11 på söndag. Stark manifestationsdag..Kärleksmässigt viktiga nummer. Dig själv och andra. Jag rekommenderar alla som äger lila stenar som ametist tex att använda dom nu. Har du inga stenar så köp blommor eller kuddfodral eller annat som du kommer på 🙂

Finns några smycken till salu ännu. Grön Aventurin. En fin lyckosten för framgång och lycka och överflöd. Läker hjärtchakrat samtidigt. Fin present! Till dig eller någon annan <3

Jag har ny epost: anglaakuten@hotmail.com

Jag svarar dock fortfarande på den ordinarie adressn också.

Även nytt swishnummer. Så innan du som är tidigare kund swishar så hör av dig först 😉

Är du ny på sidan? Hör av dig om du har frågor och vill veta om personliga änglaläsningar <3 Chakrabalansering?

KRAM <3

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke