Änglabudskap på fredag 9/10-18

0

Kära läsare! Jag kände för att dra ett extra kort idag!

Om villfarelse att man är fångad i en situation. Jobbet? Med personer? Med att våga ta itu med passioner? Känns något inte bra så har du tillåtelse att gå vidare. Allt är upp till dig själv. Om du inte vågar ändra din situation så kommer du inte framåt. Inte ens änglar kan lösa dina knutar om du inte är villig att ändra på ditt tillvägagångssätt. Ber du om hjälp så följ vägvisningen. Vissa saker reparerar du med klarspråk eller ja egentligen allt. Säg din mening. Bestäm dig. Rör dig framåt. Har du tänkt att starta något nytt så är det verkligen dags. Eller förnya. Uppdatera. Sanningen är nyckeln. Du kan med klarhet se lite framåt och hur du bör agera utefter din aktuella situation. Be ÄÄ Gabriel om hjälp med klarhet/nykterhet och ÄÄ Mikael för beskydd. Väntar du framgång så är den din. Bara gör något. Släpp förvirring och rädsla. Rädslan ska inte vara ett hinder för att följa din dröm. Vad är det värsta som kan hända? Du dör förmodligen inte av det 😉 Du kan stiga däremot mot nya höjder och som Fågel Fenix som återföds ur askan!

Dagens nummer är 1212

Det är dags att ta dig ut från trygghetszonen. Fokusera på det du VILL ha och då kan änglarna hjälpa dig att du får röra dig framåt. Nya vägar. Hitta sin sanna passion. Använd naturliga talanger och det gynnar dig själv och andra. Frågan är fortfarande: Vad är du bra på?

Det var ju lite av en påminnelse från igår 😉 Och glöm nu inte datum 11/11 på söndag. Stark manifestationsdag..Kärleksmässigt viktiga nummer. Dig själv och andra. Jag rekommenderar alla som äger lila stenar som ametist tex att använda dom nu. Har du inga stenar så köp blommor eller kuddfodral eller annat som du kommer på 🙂

Finns några smycken till salu ännu. Grön Aventurin. En fin lyckosten för framgång och lycka och överflöd. Läker hjärtchakrat samtidigt. Fin present! Till dig eller någon annan <3

Jag har ny epost: anglaakuten@hotmail.com

Jag svarar dock fortfarande på den ordinarie adressn också.

Även nytt swishnummer. Så innan du som är tidigare kund swishar så hör av dig först 😉

Är du ny på sidan? Hör av dig om du har frågor och vill veta om personliga änglaläsningar <3 Chakrabalansering?

KRAM <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke