Vecka 46 från Änglarna <3

0

Kära läsare! Jag tycker att veckorna går så fort numera! Det är typ måndag och fredag hela tiden haha! Fast jag är arbetsbrefiad eller arbetslös eller vad man kan kalla det..jag kunde ju inte utföra mitt jobb mer på vårdavdelning och man hittade inte lämpliga andra uppgifter åt mig. Jag är ändå nöjd med hur det ser ut och känner inte stress. Varken nu eller efter att mina 6 mån uppsägning gått ut. Man blir levererad det som är meningen att prova på 🙂 Den översta bergskristallen på bilden fick jag som gåva av en vän i helgen. Ända från England! Den ska jag använda med glädje och större kraft i mitt arbete! Tack <3

Veckans sammanfattning till oss är detta: Det kan vara tungt att bära allt själv. Det är dags att ta emot hjälp och samarbeta. Man vill hellre ge än ta men nu är lärdomen att dela med sig och lära nytt. Många har “fegat” ur och fortsatt som det varit fast man vill ha ändring. Ingen ändring kommer om man inte vågar se runt och fråga sig fram. Det pågår fortfarande att ta “död” på det som är gammalt och inte funkar. Återfödelse! Det kom starkt i min dröm natten mot lördag. På söndag var det avgörande viktiga diskussioner och bestämma sig för vad man ville egentligen. När man bestämde det som kändes ändå bra fast man var osäker så blev det en viktig förlösning och kunna planera framåt och kompromissa så att alla kände harmoni i det. Vissa val och beslut kan vara smärtsamma men när man kommer över det så känns det bra mycket lättare att andas sen. Datumet var 11.11 vilket är kraftfulla uppvaknandesiffror. Det tripplades även med året 2018=11. Vissa lämnade gamla föreställningar eller jobb eller relationer. Andra uppdaterade det som var aktuellt.

Planering är aktuellt. Du skriver ditt eget scehema. Det kan bli möten med chefer eller myndigheter. Var bestämd. Ta inte näst bäst. Se till att allt överensstämmer med det som du önskar och klarar av. Detta kan vara att du tar chefsrollen i ditt eget liv. Visa vart skåpet ska stå. Ta för dig nu och gör det som är viktigt. Du är stark. Du har makten till förändring. Denna vecka börjar man på nytt eller förbättrar. I relationer ser det positivt ut! Komma överens eller finna ny hjärtevän eller vänner. Tillsammans är vi starka är nyckeordet!

Bristtänkande skapar brist! Vad som fattas? Det du tänker negativt om vad som fattas ,för dig inte framåt. Tvärtom. Hjälp finns nära. Tänk på vilka ord du använder om dig och ditt liv. Känner du att du har brist på pengar så klagar du kanske. Vi har alla rättighet att ha våra behov tillgodosedda och det ska vi. Ändra attityd. Det kan finnas extrajobb åt dig när du frågar runt eller läser i tidningen eller internet. En försäkring kanske du har glömt att fråga om? Allt detta jobbiga är tillfälligt! Du ska se att förbättringarna är nära! Snart kan du känna att julen är räddad och stor tacksamhet 😉 Ta hand om din hälsa. Stressa inte över pengar för då får du fysiska problem. Man kan få ont i ryggen,magen,huvudet osv. Slappna av så ser du klarare och att det inte finns något att oroa sig för. Allt sker i en perfekt tajming. Visst är det tråkigt att höra det? 😉 Men vet att det är på gång. Möjligheternas dörrar är öppna. Ta bort solglasögonen och glutta in där det är halvöppet eller även helöppet..

Du behövs också för att sprida ljus till andra. Just detta med hjälpande är i fokus nu! Du ÄR kraftfull! Änglarna hjälper dig att finna dom som du ska hjälpa. Dom som kan hjälpa dig kommer till dig. Använd din gudomliga och kärleksfulla kraft nu. Det kommer att kännas såå bra <3 Ju mer bekväm du är med det du gör desto jämnare och starkare flöde infaller i livet. ÄÄ Mikael är med er och släpper på spänningar när ni ber om det. Andas in hans kraft och blås ut det som är smärtsamt. Repetera tills du känner att det gav effekt.

Ett känsligt ämne om ljusarbetare..som ni märkt har många fina människor lämnat jordelivet i år och man funderar varför. Vi på jorden känner stor sorg och smärta och orättvishet. Dock ser många att det är dom som gjort sin uppgift färdigt. Dom kallas “hem”. Där får man vila upp sig och få omsorg och healing. Där finns ingen tid. Bara kärlek och energi. Därifrån kan man fortsätta sända kärlek till de sina på ett annat sätt. I en annan frekvens. Budskapen och beskyddet dom ger till oss är effektiva. Skyddsänglar och andliga guider och uppstigna mästare finns för oss från den högre dimensionen. Det är också en annan sorts uppstigning som är aktuellt för jordiska själar bara genom att vara öppen för de förnyade frekvenshöjningarna där vi alla kommer att se allt mer klarhet och möjligheter och släppa steg för steg på rädslor som blockerar när vi alla har rätt att känna glädje och lycka <3

Känn glädje och kärlek i givande och tagande <3 Det blir en bra vecka tror jag..Ta emot vägledning från de högre sfärerna och uppstigna ljusarbetare <3

Önskar er en framgångsrik vecka med mysig samvaro <3

Det finns mycken till salu ännu:

Jag har också tid att göra era personliga änglaläsningar och chakrabalanseringar denna vecka och det i lugn och stressfri takt 😉 Skicka epost till: anglaakuten@hotmail.com eller gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Varmt välkommen!

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke