Änglabudskap inför vecka 48 <3

2

Kära läsare! Jag har fått göra ganska mycket personliga läsningar senaste tiden. Även chakrabalanseringarna har blivit mer aktuella. Det visar på att vi söker efter balans och svar och änglarnas vägledning och bekräftelse. Vi är på väg mot slutet av 2018 och vill göra oss av med bagage. Det har varit svårt. Man faller lätt in i gamla “frestelser” fast man vet att det är dåligt. Man kanske vill testa sig själv till det yttersta och vara helt säker på att man väljer rätt väg fast det är utmanande.

Vi ska utvecklas framåt. Annars blir det inte den förändringen vi önskar ha. Nu kan det vara dömande till höger och vänster. Man känner också att man vill döma sig själv. Man ser misstagen i ett annat ljus och man vet vad som ska göras. Ja det kan kännas att man lämnar något “kärt” efter sig. Det kan vara allt från godsaker och alkohol och arbete osv. Vi har alla olika beroenden och gamla mönster. Vill man må bättre så är det verkligen dags att se allt med nya ögon. Varför behöver jag detta och göra detta osv..? Hur kan jag sluta? Sök hjälp. Prata och be om stöd av vänner. Av mentorer. Av experter. Inget är för skamligt att prata om. Klandra inte dig själv för saker du gjorde eller inte gjorde. Förlåt dig själv och andra. Idag är en ny dag. Vill du leva din dröm så lev din dröm. Men ingen tycker väl att ens eller annans “missbruk” och destruktivitet är en dröm..Vad vill du egentligen göra? Vem är du egentligen? Innerst inne. Det finns många olika ursäkter till att man mår dåligt och straffar sig själv. Det finns också hjälp att få och inre styrka och änglar och guider och andra ljusvarelser. Dom finns runt i kring hela tiden redo att assistera när du bestämmer dig att du verkligen vill ha hjälp och ber om det.

Pengar visas vid sidan om. Det betyder för vissa att det är dags att dra åt svångremmen. Titta på vad som är nödvändigt. Vad sätter du pengar på? Varför? Fyller du en tomhet? Hur kan du fylla tomheten på annat vis? Till andra betyder det att dom lyckats spara till en resa och planerar eller åker snart. Resan är något positivt. Kan vara en arbetsresa som ger extra pengar. Eller att man flyttar eller planerar att flytta längre bort av olika orsaker. Det visas också sammanhållning. Gemensamma strävanden. Sammankomster som är glädjerika. Leder till något gott.

Tystnad. Ta tid för tystnad. Prata inte heller om onödiga saker. Prata om det positiva och vilka mål man har. Prata i kärlek gentemot andra. I tystnad kan man bättre höra änglarna och guiderna och sin inre röst. Ditt inre barn behöver kärleksfull omtanke. Ta hand om dig nu på det sättet du kan komma på. Änglarna ger dig tecken med att ge dig tankar och nya ideer och inspiration.

Eftersom vi pratar om beroenden så påminner änglarna om detta med kemikalier och kost och dryck. Denna vecka ska man hålla sig borta från allt som kroppen inte vill ha. En stor känslighet finns nu. Nödvändiga läkemedel ska man såklart ta men man kan känna att man behöver mindre eller att man mår dåligt av ordinarie dos. En justering pågår. Sakralchakrat sitter mellan svanskotan och naveln. Rött represeterar detta. Använd röda färger för jordning. Orange kan man också känna för att använda. Det röda och orange kan vilja kopplas med gult också. Hematiten är inte en röd sten men är också till hjälp för balansering. Även svarta stenar i olika nyanser och bruna. Be ÄÄ Mikael om hjälp för avgifting. Salvia läste jag imorse om. En påminnelse om att rena hem och personer med salviarökelse och att dricka the på salvia. Tänk också på att äta mat som är så rent från kemikalier som möjligt.

För att få ett mer lyckligt resultat denna vecka så är det nödvändigt att kompromissa med andra och sig själv. Tiden ska man inte heller stressa med. Nu är det ett steg i taget som gäller. Vart och hur kan du ändra din position i olika sammanhang? Ansträng dig till att behålla friden och att var och en ska vara nöjd och vinner något som är viktigt. Be inte om ursäkt för sånt som är viktigt för dig. Men be om ursäkt om du tex fått någon att må dåligt.

Då önskar jag er en fridfull vecka <3

Välkommen till facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till: anglaakuten@hotmail.com

Nu när det är förkylningstider så har jag fixat hem mer av blomsterdropparna Fjällkvanne. Vill du veta mer så hör av dig. Kvinnodropparna har blivit mer poppis också så det har jag fixat hem några flaskor av. Dom har bevisligen hjälpt mot tex vallningar. Lika bra om inte bättre som vissa naturprodukter från hälsokost och apotek. Totalt rena produkter från Tornedalen! Shamansalvan är också totalt oumbärlig här hemma! Hjälper mot det mesta. Ledvärk och sårvård och mycket annat såsom ungdomsacne/finnar. Hemorrojder också faktiskt 😉

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Josefine Waltersson den

  Jag är intresserad av kvinnodropparna. Vad är det för något och vad kostar de?

  • magpie den

   Dom heter Virgodroppar för kvinnans välmående. Hjälper till vallningar,pms,mensvärk eller orgelbunden mens etc. Egenmixad produkt från LaponiaHerbs i Tornedalen. Kostar 200 kr och är 20 ml flaska. Man droppar försiktigt 2-5 droppar 1 eller 2 ggr om dagen. Jag tar 4 droppar på kvällen för att slippa svettas. Vallningarna har minskat avsevärt.

   Innehåll:

   Rölleka,Rosenrot,Brännäsla,Vitplister,Rödklöver,Kåpa,(Fjällkåpa?),Björk,Rödblära,Strandnypon,Hortensiaväxt.

Lämna en tanke