Änglabudskap med Enhörningar resten av veckan. 29/11-2/12

1

Kära läsare! Låt oss ta resten av veckans budskap 🙂

Låt änglarna göra “andlig kirurgi”. Be ÄÄ Rafael komma till dig och omge ditt huvud med healande energi. Låt rensa bort rädsloenergi,entiteter och andra blockeringar eller intrång i tredje ögat. Entiteter låter skrämmande men om man är känslig och öppen så kan lägre energier “attackera” en. Allt som finns i andra dimensioner dras till vårat ljus. Här är det viktigt att be om beskydd. Be att få rensat alla negativa energier,lägre energier och andras energier. Be högsta ljuset och ÄÄ Mikael om beskydd innan du vistas bland folk eller obehagliga ställen och innan du utför andliga ceremonier.

Ditt tredje öga befinner sig mellan dina ögonbryn mitt på pannan. Du kan ha syner om dig själv och undrar om dom är verkliga eller fantasier. Försök att skilja på dina egorädslor och vad som är sann information från änglar och andra hjälpredor från högsta ljuset. Känner du trygghet och ro så är du säker. Du kan se tecken som symboler,siffror,former,sekvenser,ljussken,moln,stjärnor,mynt och även kan du uppleva att saker flyttar på sig. Du kan se med både inre syn och verkliga ögon. Många får budskap via siffror nuförtiden. Dom repeterar sig. 111,222.333 osv. Då kan du läsa om änglanummer på olika sidor via internet.

Änglarna sänder dig information och vill att du ska lita på känslan om vilken inriktning du bör gå. Du kan bli ombedd att söka till en skola/utbildning eller söka ett visst jobb eller läsa en viss bok eller träffa en viss person etc. Fråga dig själv “Vad vill jag EGENTLIGEN göra?” Svaret kommer på det sättet som du förstår.

Äkta vänner håller ihop oavsett vad. Vänner behöver varann. Din partner behöver dig. Visa att du finns där. Umgås. Prata. Krama. Få ett slut på konflikter med kärlek. Känner du dig ensam så har du änglarna och andra ljusvarelser med dig. Dom hjälper dig att finna nya vänner också. Denna vecka uppmuntras vi att umgås med vänner och likasinnade.

Sedan är frågan: “Vill du ha exakt det du önskat eller något ännu bättre och glädjefyllt?” Ibland har himlen underbara överraskningar till oss <3 Öppna ditt hjärta och vet att du förtjänar mer än du önskat och trott! Du är vägledd mot lyckan..

Önskar er en härlig vecka nu <3

Vill du ha personliga budskap/vägledningar så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skicka epost till: anglaakuten@hotmail.com. Ibland kan det uppstå vänte tid när många frågar samtidigt. Chakrabalansering/Änglahealing finns att få vissa dagar. Smycken finns till salu. Lyckostenen Grön Aventurin. Blomsterdroppar och salvor från Tornedalens natur. Fått och erfarit bekräftelse på att dom fungerar riktigt bra! Kvinnodropparna (Virgo) hjälper till vallningar lika bra om inte bättre än apotekets naturmedel..

Änglarna sänder också meddelandet med 4444 att allt är väl. Be så ska du få och håll kursen på din livsväg. Följ tryggt dina drömmar.

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke