Änglabudskap inför vecka 49 <3

0

Kära läsare! Då började en ny måndag igen och dags att titta på änglarnas prognos och vägledning inför nya veckan 🙂

Det du “odlar” av får du skörda. Detta är på gott och ont. Rädsla skapar mer oro och rädsla och tacksamhet mer tacksamhet osv. Detta vet vi alla om i dagsläget. Detta “tjatas” om på många olika budskapssidor som ni säkert sett. Det krävs mycket jobb av en själv för att skifta tankar och känslor! Men det går 🙂 Ett sätt är att göra meditationer eller tystnad där man reflekterar på sina tankar och känslor och frågar vad som är nödvändigt. Måste jag verkligen oroa mig för saker som aldrig händer? Försök att stiga ovanför dig själv och titta ner på tillvaron och världen i det stora hela och människorna som finns där. Ibland tänker jag att tänk om jag dör imorgon? Var det då nödvändigt att tänka på allt som man tänkte? Och leva rädd? Svaret är klart och tydligt nej! Kristallstenar,trumlade stenar och naturstenar är effektiv hjälp! Rena dom och ladda med din egen intension. De flesta går att skölja i vatten men andra vill bara ha puts i tex. himalayasalt.

Ta tag på tillvaron och hälsan. Ditt hem är också din kropp och din ande. Vördnad. Denna vecka är det bra att räkna sina välsignelser och tänka tacksamhet för allt det lilla. Bli sams med dig själv och andra. Släpp dig fri från dom där bojjorna som hindrar din frihet. Lev. Här. Nu. Många har tankar och minnen från sin barndom och om sina barn och om att vara förälder och förebild. Det man var missnöjd med i sin egen uppväxt vill man säkert skona sina egna barn ifrån. Helt rätt! Vattna det goda och det goda sprider sig generation efter generation vidare. Kunskap. Kärlek. Visdom. Ställ dig upp och säg att du förtjänar också att vara lycklig. Änglarna vill se oss alla nöjda och lyckliga och följa våra drömmar.

Uppvaknandet handlar om att förnya sina planer. Ta tag i dom och se om du kan ändra på något så att det blir bättre. Lättare? Snabbare? Tänk också på hur du agerar mot dina medmänniskor. Mycket väl är det personer som bara vill bli lyssnad på. Var tyst och lyssna och låt dom lätta sitt hjärta. Bara det är mycket hjälpsamt. Sedan kan man, om det är läge att bolla med ideer och titta från olika perspektiv. Nu kan det kännas att det inte händer så mycket men det är tillfällig paus. Man får nu den tiden för reflektion och planering som man behöver. Visst kan det röra sig framåt med många planer men jag ser att man får vara ödmjuk med andra nu och inte ha bråttom och göra hastiga beslut. Gör din egen grej! Du är på rätt väg! Du kommer att se goda resultat av dina ansträngningar när tiden är inne! Detta gäller i var och ens egen plan.

Nu kan man få viktiga uppenbarelser och erfara oväntade livsförändringar. Ovanliga lösningar kan det bli..Var osjälvisk och dela med dig av det du kan. Tid till andra är superbra! Umgås och visa att du bryr dig. Gåvor kan vara aktuella. Din godhet återgäldas stort! ÄÄ Gabriel är veckans ängel som är en gudomlig budbärare och hjälper dig att tala i kärleksfull ton <3 Andra dras automatiskt till dig när du nu vrider “radiokanalen” till en annan frekvens.

Påminnelse om Sakral/Navelchakrat. Använd färgen orange. Doften av apelsin i värmeljus kanske? Dekorera? Kläder? Inredning? Stenar? Använd fantasin och balansera ditt känsloliv. Tänk på vad du stoppar i dig nu denna vecka. Minimalt med kemikalier i den mån det går. Vätska. Behöver inte alltid vara vanligt vatten från kranen utan annat också. Välgörande te kanske? Avgifta dig så gott du kan så mår du bättre och ser klarare på situationer. ÄÄ Rafael och Mikael hjälper dig <3 Bara be så kommer dom!

Håll nu gärna koll på min facebooksida “Änglabudskap och tolkningar”. Nyheter är på gång! Jag har fortfarande också kvar av blomsterdroppar och magiska oljor och halssmycket Grön Aveturin till hjärtchakra och god tur. Nu på REA och 4 st kvar! Och som vanligt i mån av tid så kan du beställa personliga änglabudskap till dig själv eller som present..ja och så sköna Chakrabalanseringar 🙂

Övre bild: Grön Aventurin

Nedre bild: Kommande smycken ser ungefär ut såhär..

Man kan kalla dom radband/mantra/mala..och det finns till olika ändamål/energier. Mer info kommer senare!

Önskar er en fin vecka nu <3

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke