Ängla/Enhörningsbudskap resten av vecka 49 <3

2

Kära läsare! Låt oss läsa Änglabudskap och Enhörningsbudskap till resten av veckan 🙂

Ett tips från Enhörningar är att röra lite extra på kroppen för att lyfta energierna och släppa på spänningar. Alla gör efter sin egen förmåga och fysik. Gå ut i friska luften en stund varje dag och fyll lungorna. Du kommer att känna mer energi och livskraft och kan sova bättre och känner dig klarare i sinnet.  Men klart du ska vila också när kropp och sinne önskar och behöver det. Balans mellan vila och aktivitet. Med fördel kan du ta med dina vänner/familj till fritidsaktiviter så blir det dubbel glädje 🙂

Det var passande för mig då jag bokat in mig på ridtur med Islandshästar tillsammans med en kompis och hennes tonåriga bonusdotter denna helg 😀 Jag har inte ridit på mååånga år pga ryggen men tänkte nu prova för första gången i livet en Islandshäst för det sägs att dom har skonsammare steg..

Det andra budskapet är att rikligt överflöd kommer! Vad vi har väntat att ibland få bonus för våra ansträngningar <3 Det är kreativa projekt man startat som ger utdelning nu och på längre sikt. Kreativa tankar och val man gjort för att finna nya äventyr och hitta en trevligare livsväg och uppgift. Livet ska levas och inte leva i rädsla hur länge som helst! Allt du vårdar kommer att blomstra nu 🙂 Äktenskap,barn,moderskap,djur är positivt påverkade 🙂 Ta också hand om din kropp precis som Enhörningarna rekommenderar också. Unna dig härlig kroppsvård med spa,massage,akupunktur eller annat. Unna dig vardagslyx för det är du värd <3 Du kan känna nu fantastisk känslomässig och fysisk hälsa!

Ärkeängel Gabriel hjälper alla föräldrar och nyfödda projekt <3 Fina ideer kan “ploppa” upp..Färgerna är mörkblått och vitt som är kopplat till ÄÄ Gabriel. Ni vet väl att när ni använder färger som är kopplade till varsin ÄÄ så får ni bättre kontakt..

Detta passade också utmärkt eftersom vi ska börja nu tillverka vackra smycken som kan kallas Malaband eller Mantraband..Bilder på färdiga smycken till salu kommer att visas snarast! Julklappstips till dig eller någon du håller kär?

Jag REAR ut nu smyckerna med Grön Aventurin! Till hjärtchakra och god tur 🙂 80 kr december ut..

Ni som köper av Blomsterdroppar får med en Rosenkvarts sten som bonus! Det finns av FJÄLLKVANNE,ROSENROT och SHAMANSALVAN från samma tillverkare. Salvan är utmärkt till olika hudåkommor,små sår,ledvärk,muskelvärk,finnar,hemorrojder,massage m.m. Allt är rent från Tornedalens natur! Ett bra tips är att prova VIRGODROPPAR till menopaus för att lindra vallningar! Detta är det enda som är effektivt för mig! Dom som köpt av den kommer tillbaka och köper mer! Priserna är från 160 kr till 200 kr.

Önskar er en fin helg nu <3

Vill du ha personliga änglabudskap/vägledning/chakrabalansering så gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anna den

    Tack! 🙏Önskar dig en fin helg!😍

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke