Änglabudskap för helgen <3 14/12 till 17/12

2

Kära läsare! Helgens änglabudskap kommer här 🙂 Alla som söker sin andliga väg och livsväg rekommenderas att meditera eller annars sitta i tystnad utan brus och helst med tända ljus. Upplev glädje i ensamtid och lyssna på hjärtats röst. Alla har någon visdom att föra vidare! Använd den och alla ni hjälper från hjärta och inte förväntar något tillbaka kommer, att belönas stort <3 Många behöver hjälp i dessa tider. Så även säkert du..be och ge..sök någon som kan hjälpa dig och uppmuntra dig. Planer verkar bli omvärderade också mer eller mindre. Men det är bara bra och bättre på olika sätt. Dock ska du stå på dig när du vet vad du vill! Det finnes olika alternativ nu som gör att man funderar en extra gång och just är villig att tänka efter om det finns andra vägar att nå sitt mål. Information ges till dig och du väljer. Välj noga..Fråga andra gärna om råd och be även dina änglar hjälpa dig. Ta dig tiden du behöver och gör inget förhastat är goda rådet just nu.

Änglarna säger att du har kraften att skapa dig ett liv där du känner glädje och harmoni. Du har all rätt att må bra! Använd dina andliga förmågor och gåvor och härmed hjälper du lika väl dig själv som andra som behöver råd och annan synvinkel eller bara uppmuntring. Klaga inte över något! Det skapar bara en negativ spiral av brist. Ingen har brist på något när man tänker tacksamt <3 Tacksamhet känns bra och belönas från universum 🙂 Bryt dina negativa vanor nu steg för steg. Bättre tider kommer! Håll hoppet och dörrar öppnas 🙂 Du är på rätt väg..

Kommunicera med klokhet och eftertanke. Se till att både du och andra inblandade känner sig nöjda mer eller mindre. Förlåtelser släpper nuvarande blockeringar. Det skapar helt nya mirakel och överflöd är garanterat med lättsammare tankesätt och gärningar. Var villig att släppa och ge andra en chans om det känns riktigt aktuellt. Om inte annat så känner du dig själv mer lättad. Du behöver verkligen inte acceptera oförätter men det viktiga är att lämna det för sin egen hälsas skull. Lämna konkret eller i dina tankar. Vilket som nu är aktuellt för just dig. Detta gäller även dig som går runt med skuldkänslor av olika slag. Du skadar bara dig själv. Du är förlåten kära du <3 Vi gör alla vårt bästa utefter situation och vi är alla olika och agerar olika. Inget är rätt eller fel. Det bara var så. Nu går vi framåt! Ett helt nytt år väntar och nya möjligheter och nya chanser att göra vårt bästa! Du växer och växer och blir klokare och klokare..

Önskar er en god helg nu <3 Själv ska jag på läkarbesök hos en näs/öron/hals specialist idag. Min hälsoresa verkar inte ta slut ännu heller även fast jag mår mycket bättre än för 1 år sen! Förra året kämpade jag med smärtor pga endometrios och myom och fick ju till slut en hysterektomi som var räddningen och slutet på den resan! Mycket tacksam för det <3 Änglarna och magiska kraftstenar gav mig styrka hela tiden <3 Varför jag ska besöka läkare igen är för att jag snarkar mycket mycket högt och det stör min fästmans sömn givetvis. Det har gett mig skuldkänslor men nu ska jag äntligen ta tag i detta då det var lätt att boka in mig hos privatläkaren istället för att få komma till landstingets hälsocentral. Detta är ju inte så akut och livshotande så då får man vänta..Men fästmannen tycker ju såklart att detta börjar bli akutsituation haha! 😉 Fortsättning följer alltså..kanske jag får genomgå ännu en operation..

Ni är välkommen att titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriva epost till: anglaakuten@hotmail.com 🙂 Har du behov av personliga änglabudskap/vägledning/chakrabalansering så hör av dig. Några dagars väntetid kan uppstå då jag håller på med smyckespyssel också med beställningar på Mala/Mantra band. Det är bäst att ni skriver via privata pm och epost då jag har lättare och snabbare att svara på dom.

Jag har 3 st kvar av lyckoamuletten Grön Aventurin. Jag bifogar bild på den största som är 4 cm lång. Priset på den är 90 kr plus porto och den är på REA och dom mindre stenarna är på 80 kr plus porto som också är på REA året ut! Det kommer andra alternativ lite framöver..

 

Och jag har även två färdiga magiska oljor nu. Man smörjer oljan på blockljus och manifesterar sina önskemål snabbare 🙂 Priset är 100 kr månaden ut plus porto då. Nyheter kommer nästa år..Varje gång jag smörjer på nytt mina blockljus och låter ljuset brinna en stund varje dag ,desto bättre håller jag flödet öppet 😉

Blomsterdroppar finns också kvar! Rosenrot,Fjällkvanne och droppar till kvinnor som är bevisat effektiva till bla vallningar. Helt oumbärlig för mig! Shamansalvan slutar inte att överraska heller! Fråga gärna så får ni mer information. Priserna är från 150 kr till 200 kr. Dryga!

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke