Ängla/Enhörningsbudskap resten av vecka 1 <3

0

Kära läsare och Gott Nytt År!!! Jag har tagit lite ledigt från bloggen för jag blev så sliten och trött av julplanerandet. Det var egentligen väntat för det händer varje år 😉 Har svårt att hejda mig och går upp i varv för att sedan på juldagen däcka i sängen och sova,sova,sova och det pågår ännu att jag sover 12 timmar i sträck och lyckas även med tupplur på eftermiddagen haha! Det jag lyckats med har varit några personliga läsningar vissa dagar ändå 🙂 Tycker det är så skönt att helgerna är över och vardagen tar vid nu. Äntligen kommer posten också och jag väntar på nya smycken så att vi kan börja pyssla och knåpa ett nytt koncept vid sidan av dom ordinarie armbanden och Mala banden. Ni som har intresse av mer information är välkommen att kika in på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” där ni också kan fråga efter personliga budskap/vägledningar och “prognoser”. Det finns bla att höra vad änglarna berättar om 3-6 mån framåt..Gjorde ett par 1 års prognoser men det tog halva dagen och väntetiden på dom är längre än dom kortare läsningarna..Finns såklart mindre budskap att få som exempelvis på 1-2 frågor kortfattat.

Då går vi till årets första vecka nu. Det är nytt år och dags att lämna det som hände förra året. Det var mycket rensande och utmaningar. Det var sorger,förluster,förändringar. Många vågade lämna sin trygghetszon på egen hand eller universum såg till att lägga så mycket hinder på vägen så att man förstod att det var dags att ändra riktning. Man fann en annan upplysning och klarhet. Dags att gå vidare. Ibland från ett helt blankt nollstadie. Tillit att man kommer in på en annan väg och rättare väg som man ska vandra nu. Nya vägar öppnar sig hela tiden och det är inget farligt med det fast man är osäker och även rädd. Allt ordnar sig på ett eller annat sätt. Ärkeängel Ariel ger dig styrka och mod <3 Var också vänlig och mild vid situationer och gentemot andra och dig själv. Ariel ser till att du och de dina har sina behov tillgodosedda materiellt och ekonomiskt. Be om hjälp. Ta emot. Du förtjänar det.

Det hade mycket även med själsfränder och sk. tvillingsjälar att göra. Dirigering till att finna sin partner. Det var inte lätt för alla eftersom det fanns en rädsla att möta en “spegelbild” av sig själv. En intimitet som inte liknar något annat. Dom som inte vågar “springer” gärna iväg. Andra lyckas hålla ihop trots utmaningar för man känner en stark tillhörighet. Sammanföringar sker fortfarande så har du inte funnit din ännu så kommer fler chanser <3

Det är även dags att sluta döma varann för tidigare gärningar. Döm inte heller dig själv. Idag är du klokare och kan göra om och göra rätt. I alla områden.

Känner du dig ensam så finns nya chanser att finna någon att älska. Också finns nu chans och gott råd att söka sig till likasinnade. Våga ta dig ut i samhället och umgås. Du kan bli glatt överraskad 🙂 Sök ett jobb du är intresserad av. Du behöver inte vänta att den kommer ut på “lediga jobb” spalten. Gör ett försök bara. Om inte annat så belönas du med att nya dörrar öppnas hela tiden..det ena leder till det andra..

Skrivna texter av olika slag kommer med något positivt. Du skriver eller tar emot något skriftligt. Något du planerat och väntat på ger dig framgång. Håll fast vid dina planer och ge dig inte.

Har du problem att ta ett beslut? Det är nödvändigt med beslut för att det ska röra sig framåt. Ta hjälp av någon/några så kan du få goda råd eller en enkel push framåt. Kompromisser kan vara nödvändiga..Att förhandla kan kännas jobbigt men som sagt så finns det något att vinna. Tvivla inte på dig själv och din förmåga. Gör ett försök. Kom överens när du har med andra att göra. Kom överens med dig själv?

Hälsan är i fokus också. Själsligt och fysiskt. Är du trött så är du trött och bör vila. Unna dig det. Pressa dig inte till det yttersta. Jämför dig inte med andra. Nu kan du också träffa på en perfekt person som “rätar” till din sjukdomshistoria. Det kan vara en ny läkare som verkligen lyssnar på dig och har speciell kunskap och erfarenhet..Du kan även få en klarhet själv hur du kan förbättra din hälsa. Alla har en förmåga att läka sig själv därför att kroppen är fantastisk på att reparera sig själv när du stöttar din kropp och ger den en rättvis chans. Bör du tänka på din kost nu ännu mer?

Du kan bli “kallad” till att ge healing till någon nu. Kan även vara ett djur. Du har förmågan. Tro på det. Känner du för att gå till en healer eller alternativa metoder så har du också mölighet att finna den rätta personen och rätta behandlingar. Ibland kommer djur som känner sig dragna till vissa personer och skickar healing <3

Önskar er en underbar vecka nu!

Skriv gärna epost till anglaakuten@hotmail.com eller besök på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Jag säljer vid vissa tillfällen smycken med laddad “magi” och olika slags magiska oljor och  är återförsäljare på blomsterdroppar. Oljorna jag tillverkar innehåller en trumlad sten för varje ändamål och den smörjes på blockljus av olika färger för att dra till sig något man önskar. Tillverkar på beställning om jag inte har färdiga produkter hemma. Samma med smycken.

 

Den rosa flaskan Virgo finns ingen annanstans att köpa! Hjälper effektivt mot vallningar och pms/mensvärk och ger allmänt välmående till kvinnor i alla åldrar!. Har bara 3 st hemma till salu nu. Vid intresse av produkterna så är du välkommen att fråga 🙂

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke