Änglabudskap inför helgen <3

5

Helgens Änglabudskap

k

Kära läsare! Bloggsidorna blev ändrade nyligen så nu är det bara att träna sig nytt igen! Vi får se hur det ser ut när jag publicerar eller så går jag in och ändrar allt eftersom haha!

Nu tar vi änglabudskap till helgen då 🙂 Nu är det dags att själv agera och ta steget till vad man är ute efter. Inte ens änglarna kan göra hela jobbet 😉 Dom följer med när du startar och ger full support på vägen och öppnar möjligheternas dörrar! Vad längtar ditt hjärta efter? Dina djupaste önskningar? Koppla upp till din inre röst. “Samarbeta” med dig själv och vet att du förtjänar allt det goda du önskar. Det krävs givetvis lite arbete för igångsättning och beslut men när du väl gjort dom så är det bara att köra på för då går det smidigt till. Änglarna vill se alla lyckliga <3 Det är inte meningen att vi ska vara här för att lida. Gör ett medvetet val nu.

Eremetinen kommer upp för att uppmana till egen tid och tystnad och meditation. Du finner svar och lugnare tillvaro och klarhet och fokus. Man kan mycket väl trivas i sitt eget sällskap och veta skillnaden på att inte vara övergiven när man är ensam. Änglar finns alltid nära! Du har andligt lärande på tillväxt. Livet ändras och man förstår mer än det man ser. Vad har du för visdom att förmedla vidare? Alla har något. Nu kan goda råd komma och du har goda råd att ge. Mentorer..Omvärdering av planer..? ÄÄ Raziel kan du kalla på när du vill minnas viktiga drömmar och ta itu med tidigare liv. Många svar kan lösas med att bli medveten om vart vi levt förut och varför och vilka mönster och gåvor upprepar sig. Finn rikedom i meditation!

Är du inte nöjd med vart du befinner dig nu så är du fri att välja en annan väg. Ett annat sätt att närma dig något. Prova olika tillvägagångssätt om inte första fungerade. Du vet att det finns mer i denna värld som är ämnat för dig. När något är uttjänat så går man vidare. Har du förnekat tecken från änglarna? Sluta med det och starta en ny resa nu. “Fega” inte ur nu 😉 Du har en uppgift. En livsväg. Sätt igång så börjar det hända glada saker!

Nummer 9 är helgens nummer som säger att detta är kärlekens tid! Visdom och mystik. “Konstiga” händelser som kanske inte kan förklaras. Uppenbarelser. Tecken. Att lämna gammalt. Karma som justeras. Förlåtelser. Hamna på sin livsväg. Man kan nästan bli “slängd” i olika projekt och ställen och personer som man ska möta. Nytt är på kommande. Vägledare och ljusarbetare aktiveras..

Önskar er en god helg nu <3 Välkommen till facebook “Änglabdskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. I mån av tid gör jag personliga änglabudskap av olika sorter. Jag har också funnit otrolig inspiration i att pyssla med smycken! Healingstenar givetvis där alla tillför sin egen unika kraft! Jag lägger mest ut bilder på facebook..Armbanden strävar jag göra så unika som möjligt och inte fler exemplar av varje. Jag kallar dom för olika namn också 😀 Ibland har jag halsband med healingstenar till salu och annat smått och gott. Utlottningar då och då..

Här ett nytillverkat CHAKRAHEALING:

Jag har blandat Howlite i olika färger och Onyx och Lapis Lazuli och Ametist och Lava och Bergskristall.

Pris 269 kr inkl porto. Först till kvarn som vanligt!

Här är CRYSTAL NOIR. Sandelträ och Rosenträ och Bergskristall.

Pris 300 kr inkl porto. Sandelträ och Rosenträ är dyrare än dom flesta healingstenar. Doftar underbart!

Här är CITRONMUMS med Gul Jade för lycka och glädje och Snökvarts och Buddha.

Pris 269 kr inkl porto.

Här är YINYANG. Med Howlite och Onyx. Lugnande och jordande och lyckobringande!

Och så ONYXDRÖM! Större Onyx och en turkos Howlite.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

  1. Stefan Thulin den

    Tack för de korten

    Stefan

  2. Marianne Nilsson den

    Tack för dessa kort o fina innebörd ??❤️

    • magpie den

      Tack så mycket 🙂

  3. Thomas den

    redigt bra budskap önskar dig lycka till med allt

    • magpie den

      Tack så mycket 🙂

Lämna en tanke