Änglabudskap vecka 5

6

Kära läsare! Nu tar vi veckans änglabudskap! Nu är det läge att stå på sig och vara bestämd. Håll dina beslut och låt inte dig hindras av vad andra tycker och säger.

Ha inte bråttom heller. Nu kan det mycket väl vara förseningar som är tillfälliga. Ta ett steg i taget och begrunda och tänka och vänta lite. Inte allt står stilla men något av det som du kan tycka är viktigt och du vill verkligen att det börjar röra på sig smidigt och snabbt. Ge dig tid att lyssna inåt och vet att du bär all visdom inne i dig själv. Släpp onödiga krav. Tillåt dig att växa andligt och ta tillvara dina begåvningar. Det är bästa sättet för att må bra. Gör vad du tycker om att göra. Från den ena dagen till den andra så kan situationen ändras till det bättre.

Det finns glädje och hopp här också! Tillsammans med andra händer det roliga saker! Med din partner eller vänner/familj. Säg hejdå till dom som ger dig negativitet. Ta inte åt dig. Släpp det. Det som varit har varit. Du behöver inte vara beroende av andra. Du kan själv också. Gör det du gör med glädje och uppfinningsrikedom.

Uppstigna mästare är med. Många är kopplade till olika religioner. Jesus,Buddha,Jungfru Maria m.m. Du behöver inte vara religiös för att få uppmärksamhet. Ha bara en uppriktig önskan. Tänk på allas högsta bästa. Mästarna och Helgon vet dina talanger och hur du kan använda dom och finslipa dina kunskaper. Öppna ditt hjärta.

Talandets förmåga är aktuellt. Du kan tala så att andra lyssnar. Andra kan dras till dig och ditt ljus och godhet. Du förmedlar viktiga budskap och visdom. Var trygg i att tala och förmedla. Änglarna är med <3

Enligt mina OH kort kan det bli transportproblem också. Ha tålamod här då det kommer att ordna sig. Kanske du vill köpa en ny bil? Det verkar gå bra med det 🙂 Planering av resor och att åka iväg blir glädjefullt i slutändan 🙂

Då önskar jag er en fin vecka! Snart är januari slut och en ny månad kommer med nya möjligheter 🙂

Gå gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Det sker utlottningar då och så. Det finns personliga änglabudskap att beställa och healingstenar..Har du inte facebook så kan du skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Utlottningarna sker dock inte där utan bara på min änglasida.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Anna-Maria den

    Hejsan och tack för budskapet som är både intressant och sant. Besiktade min bil idag och tyvärr måste den lagas lite, som det stod så här jag transportproblem.

    • magpie den

      Där ser man! Vi har också problem med bilen nu!Men det borde lösa sig på bästa sätt 🙂

  2. Anna den

    Tack!?

    • magpie den

      <3 <3 <3

  3. ? den

    Tack ?

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke